Chatkonsulent eller naive teenagepiger?

Chatkonsulent eller naive teenagepiger? aabenraamand
En af landets mest brugte eksperter i sikker chat på internettet har filmet teenagepiger, mens de havde sex med ham.

Manden fik kontakt til pigerne på nettet ved at udgive sig for at være en fotograf, der kunne hjælpe pigerne til en karriere som model.

Lige nu er vreden og forargelsen vendt mod manden, der har udnyttet pigerne.

Men er det manden alene, der er ansvarlig for, at det kunne komme så vidt - eller bærer forældrene en del af ansvaret for, at pigerne ikke sagde fra?

ej, helt seriøst andecreme*
så skal du jo spærre børnene inde indtil de blive 21 år. Du vil aldrig kunne gardere dig i mod den slags svin, som forældre.

Forældrene har sandelig også et ansvar pseudonym-1
Mener at hvis piger på 15år+ tager med en "fremmed mand" til udlandet så har pigens forældre fanme en ansvarsproblem

Manden er syg Anonym
Om forældrene har noget af skylden skal jeg lade være usagt også om evt pigerne er naive.Men når det er sagt så er manden jo ansat til at passe på at pigerne ikke kommer galt afsted på nettet.Svinet er ikke ansat for at misbruge dem,kan da godt være pigerne er naive fordi de hopper på hans historier.Men manden kender jo alle triksene for at lokke dem.Så uanset om forældrene havde opdraget deres børn til ikke at lade sig lokke,så ved manden jo nok lige hvordan han skal sno dem om sin finger

Ja sgu repeater
er manden da eneansvarlig. For det første er han "den voksne" og for det andet ved han jo hvilke knapper han skal trykke på for at overtale pigerne. Han har jo studeret teknikken i mange år qua sit nu tidligere arbejde. Hvad forældrene angår, kan der ligge forskellige ting til grund for at de måske har misset et eller andet. Hvad ved jeg? Men ansvaret er hans alene.

skyldig 123
ja ham er ,men i enhver offentligvirksomhed må der være kontrol på hvad der bliver lavet og dokumantion det kræves der idag og det har det gjort længe. så ansvaret må også ligge et andet sted.efter min mening. der er tale om flere år.
forældrene har da også et ansvar et eller andet sted

Rejser dit barn til udlandet uden du ved det? Dit navn (f.eks. Tarzan):
hva????

Mit repeater
svar er indeholdt i mit tidligere indlæg hvad angår forældrene.

ja... repeater
kontrollen har svigtet godt og grundigt, men i en rimeligt velfungerende familie er der da også check på de fleste ting. Der kan som nævnt være tale om andre ting der ligger til grund for, at forældrene ikke har reageret.

ja.... 123
hvem ved

enig andecreme*
men mange af den slags forældre har sq ikke en gang kontrol over deres eget liv. Jeg læste et indlæg for ikke så lang tid siden om en mor hvis datter havde ringet og sagt hun ville være porno stjerne, og moderen havde sgu bare sagt, you go girl (mere eller mindre).
Det er den slags piger som han finder. Stakkels tøser.