Chefer fravælger i stigende grad

Chefer fravælger i stigende grad silverfoxdk
Chefer fravælger i stigende grad trykte dagbladsannoncer, når de skal finde nye medarbejdere. I stedet foregår rekrutteringen via netværk.

Det viser en ny undersøgelse fra Business Denmark, tidligere Danske Sælgere, der har spurgt 300 salgs- og marketingschefer, hvordan de fremover vil rekruttere nye medarbejdere.

Landsformand Jens Neustrup Simonsen fra Business Danmark siger til Industriens Dagblad, Idag, at virksomhederne ikke tør risikere fejlansættelser. Derfor bruger de hellere deres netværk end trykte jobannoncer i dagbladene.

Han understreger, at det er dyrt at bruge rekrutteringsfirmaer eller køre jobsamtaler med flere ansøgere. Også derfor bruger flere chefer inden for salg og marketing deres netværk, når de skal finde nye medarbejdere.

Lidt over halvdelen af de adspurgte salgs- og marketingchefer bruger dog stadig jobannoncer i aviserne. Den type annoncer skal dels tiltrække nye medarbejdere, men annoncerne har også til formål at profilere virksomheden og få den til at fremstå dynamisk.

flot tarzan passer meget godt
du har fundet ud af hvordan man copy/paster, jeg er stolt af dig.

Lav dog nogle relevante indlæg, det her er ikke relevant.

Hør nu her lille dreng Tarzans mor
jeg har lært dig at du skal tale ordentlig til folk. start selv med at lave et relevant indlæg så mor her kan blive stolt af dig. kan du være en stor dreng og gøre det for din gamle mor?
kærlig hilsen din mor!

jeg har ikke tarzan passer meget godt
behov for at se mit navn i overskriften, derfor laver jeg ikke indlæg, og så fordi jeg er doven.

Jeg sagde det jo. Enoch.
Ærede debattør silverfoxdk.

Tak for dit interessante indlæg. Det er korrekt. Om det er godt eller ej, må stå til afgørelse for den enkelte virksomhed.

Grunden? Fordi der er mere arbejde (jobs) end ledige.

Jeg vil i hvert fald gerne sige tak for dit indlæg og jeg har den opfattelse, at den situation er kommet for at blive.

Som jeg "profeterede" for 3/4 år siden, kan Danmark komme op på dbl. bnp. dersom vi virkelig gider. Og det gør regeringen sammen med DF.

Du er en træt gammel mand uanset om du vil det eller ej. "Give up", silverfoxdk og overlad scenen til de unge.

Du får nu din nye "rolle" i Dansk arbejdsmarkedspolitik af mig. Skovens gamle dunkle trommer, der kan høres om natten vidt omkring.

Du har gjort dit, kæmpet, og "sejret". Glæd dig over Danmark dejligst vang og vænge. Glæd dig over din succes. Ja, silverfoxdk, det er også din fortjeneste, at det går godt i Danmark.

En ærlig opposition skal man ikke le ad.

Held og lykke med dit nye liv.

Venlig hilsen


Enoch

Pjat Tarzan den rigtige
Det er noget pjat at skrive, er der ingen der skriver indlæg er der ingen debat vel????
Hva er det for en tankegang at have behov for at se sit navn i overskriften det er kun dig der tænker sådan????

men det tarzan passer meget godt
har er jo ikke en debat. Det er bare nogle fakta som han finder og copy/paster, der er ingen problemstilling, hvor vil du hen med indlægget?

Er det svært og forstå?

plus tarzan passer meget godt
hvis det var mig der tænkte sådan havde jeg nok lavet nogle flere indlæg, brug nu hovedet. Suk..... Du er bare en stor fejl.

relevant eller ej silverfoxdk
så vidt jeg kan se har det sgu da en relevans i forhold til de private aktøre som arbejdledig bliver jaget i kursus hos gennem 12 uger.silverfoxdk

tak for din ros omkring copy/clip

davs enoch silverfoxdk
citat>Grunden? Fordi der er mere arbejde (jobs) end ledige.<citat slut

svar: det er igen en omskrivning af som forholdene er, der er arbejde ja, men inden for områder som mennesker ikke har uddannelse til*

citat>Jeg vil i hvert fald gerne sige tak for dit indlæg og jeg har den opfattelse, at den situation er kommet for at blive.<citat slut

svar*nej den bliver ikke og det er ikke mit sortsyn, men derimod regeringens egen udtalelse*

citat>Som jeg "profeterede" for 3/4 år siden, kan Danmark komme op på dbl. bnp. dersom vi virkelig gider. Og det gør regeringen sammen med DF.

Du er en træt gammel mand uanset om du vil det eller ej. "Give up", silverfoxdk og overlad scenen til de unge.<citat slut

svar*hvem af os som er en træt gammel mand skal jeg lade vær usagt, men jeg printer det ud og smider til kaptajnen, kan være jeg får lidt mere tid på bagen af den grund så TAK*

citat>Du får nu din nye "rolle" i Dansk arbejdsmarkedspolitik af mig. Skovens gamle dunkle trommer, der kan høres om natten vidt omkring.<citat slut

svar* ROLLE hvad for en rolle???? dansk arbejdsmarkespolitik? menes dansk nedtryknings politik her henfører jeg til terror pakken og behandlingen af de arbejdsledige,så længe den fortsætter på den urimelige måde holder jeg ikke kæft*

citat>Du har gjort dit, kæmpet, og "sejret". Glæd dig over Danmark dejligst vang og vænge. Glæd dig over din succes. Ja, silverfoxdk, det er også din fortjeneste, at det går godt i Danmark.<citat slut

svar*SUCCES?? hvad hvor? dronningens ord i nytårstalen *gud bevare danmark* har aldrig passet så meget som nu*

En ærlig opposition skal man ikke le ad.

citat>Held og lykke med dit nye liv.<citat slut

svar*nye liv?? hvad er jeg gået glip af??*

silverfoxdk

Sortsyn? enoch.ben.enoch
Hej silverfoxdk.

Ja, så siger vi det. Jeg vil alligevel mene, at situationen i Danmark vil går fra "nu bedre" til "endnu bedre".
Det er op til hver enkelt af os. Vil vi ta` ansvar?

1) Det ligger i kortene (du ved, søkortene).
2) Det er "op til os".
3) En politisk beslutning (lille rente forhøjelse)
4) Karma!
5) Du nævner, at mange jobs kan ikke besættes fordi mange ikke har de nøjagtige kvalifikationer!

Nuvel, det har jeg skrevet om, men ingen gider lytte og lære. Så man ligger vel, som man reder og er det samfundets ansvar? Nej, det er den enkeltes ansvar.

Pisken er, at du ikke kan fise den af på statens regning. Gulerøoden ( jeg ved godt hvordan ordet stave, kun lidt sjov) er, at du kan tage ansvar og løfte sammen med os andre.

Så situationen hviler i hver enkeltes hænder og sind.

Det vi kulturelt beslutter os for "skal være mig", det vil også ske.

Venlig hilsen

Enoch

PS. Man kan sige meget om dig (og det gør man også), men du er trods alt en værdig "modstander".

Det er nuengang sådan at alle ikke har holgerdansker
adgang til disse "anonyme" netværk for mig at se ligner det mere østeuropa i firserne hvor man skulle kende en der etc. det er ineffektiv og derved mister erhvervslivet evner og kvalifikationer. Det statslige AF er forvandlet til en kontrolinstans(DET VAR EGNTLIG DIREKTORATETS OPGAVE, men det kunne de ikke finde ud af.) istedet til den effektive jobformidler det var tænkt som som skatteborger forventer jeg at det offentlige er et service organ som smører maskinen så borgere og erhvervsliv får det optimale miljø at virke i Det er ikke min opfattelse af hvad , der sker for tiden.
derfor er mit krav at AF begnder at virke efter sit navn!