chikane

chikane Anonym
hej jeg blir udsat for chikane i skrivende øjeblik,det er min x kæreste der går ind på min pc hjemme fra ham af og lurer mine nye profil navne, sletter mine mail adr osv han har sat nøgenbilleder ud på nettet, han truer med at lukke min tlf og min pc, hvordan kan han komme ind på min pc hjemmefra? og er det ik meget ulovligt det han gør? Hvad kan man gøre?

Måske Kit Kat
det lyder i hvert tilfælde i særlig lovligt (eller rart for den sags skyld). Uden at jeg ved ret meget om det, tror jeg muligvis, at du skal have skiftet din IP-adresse, så han ikke længere kender den og kan komme ind i dit system.

Men chikane kan altså altid meldes til politiet. Det er ulovligt at lægge nøgenbilleder ud af folk, medmindre man har en tilladelse til det, og det lyder det ikke som om han har. Ellers så tag kontakt til en der har forstand på computere, som kan sikre dig og skaffe dig af med den virus.

Din eks-kæreste lyder til at være noget af en nar, undskyld jeg siger det, men han må da have pænt ondt i røven over et eller andet!?!

ku ik klare ham mer Anonym
ja han har ondt i røven over at jeg har sagt stop,efter gentagne svigt og løgne ,ku jeg ikke klare mere.

Meget ulovligt FlemseHJ
Det er meget ulovligt det han gør, og du skal melde ham hurtigst muligt.

Hvilken Windows kører du?
Hvis du kører XP, så se at op opdateret til ServicePack 2. Der er en FireWall med, så du kan blokere for hans angreb.

Kører du ikke XP, kan du downloade en FireWall - fx. SyGate, som kan hentes her:
http://www.tucows.com/preview/213160

En anden populær Firewall er ZoneAlarm, men den er desværre ikke gratis. En 30 dages prøve kan hentes her:
http://www.tucows.com/preview/195418

Men i alle tilfælge vil jeg anbefale dig at finde en IT-kyndig i din omgangskreds eller få prof. hjælp hos en IT-butik,

okay... zeboath
du siger han logger ind hjemme fra og laver lort på din comp? Han har nok installeret en keylogger. Hent et anti virus program, scan hele compen, hent en fw og se om den siger noget. Og til sidst anmelder du ham til politiet hvis du vil. Faktisk kan politiet se om han har installeret en keylogger på din computer.