Chip teknologi og udvikling - Danskernes holdning!

Chip teknologi og udvikling - Danskernes holdning! Kiki
Forestil dig, at du og din læge konstant vil kunne holde øje med din helbredstilstand med en lille chip, eller at dine børn og dine familiemedlemmer med demens vil kunne findes med det samme, hvis de bliver væk, fordi de har fået påsat en GPS tag.

Scenarier som disse ligger faktisk ikke langt ude i fremtiden.
Idenfor få år kan vi ende med et højteknologisk samfund, hvor diverse teknologier kan hjælpe os med alt fra den daglige indkøbstur til livsvigtige situationer.

Hvad synes du om dette?

Du kan hjælpe os med vores undersøgelse ved at svare på dette korte spørgeskema. det tager ca. 5 min at udfylde.

http://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=YCUZPAEN913J


Vi har desuden et lille baggrundsskema, der vedrører teknologien, som inspirerede os til at skrive spørgeskemaet ovenfor.
Det vil betyde utroligt meget, hvis du også har tid og lyst til at udfylde dette. Dette tager kun et par minutter at udfylde.

http://www.survey-xact.dk/LinkCollector?key=PVKJ9LG53JCN


Vi er en studiegruppe fra Humanistisk informatik på Aalborg universitet, der er igang med at lave en undersøgelse omkring danskernes holdninger til nye tag og chip teknologier.
Hvad synes danskerne om disse nye teknologier? og påvirker vores autoriteter, så som læger og andre eksperter, vores synspunkter?

Vi håber i vil ytre jeres holdninger i vores tankevækkende spørgeskema og på denne måde være med til at give en meget større indsigt på området...

På forhånd tusind tak for hjælpen.
Humanistisk informatik.
Aalborg universitet.
----
Pernille Lepianka
Amalie Qvistorff
Thomas Pein-Lorenzen
Kiki Dudal Jensen