Chips-

Chips- Lyjse-
Jalmer skrev i anden tråd om dåb :

[f]
I dag er det ikke noget problem mere grundet EDB, og om "få år", måske allerede om 10-20 år
får vi alle skudt en lille chip ind ved fødslen, så er alle disse ting automatisk ryddet ud.


Mange hilsner

jalmar [f]
******************

Det fik mig til at tænke på dette, som jeg har citeret fra Simon og Villy Griis hjemmeside :

ÅB. 13 16 – 18: ”DET ( Det andet dyr, min kommentar.) FÅR ALLE, STORE OG SMÅ, RIGE OG FATTIGE, FRIE OG TRÆLLE, TIL AT SÆTTE ET MÆRKE PÅ DERES HØJRE HÅND ELLER DERES PANDE, SÅ INGEN KAN KØBE ELLER SÆLGE UNDTAGEN DEN, DER BÆRER DETTE MÆRKE, DYRETS NAVN ELLER DETS NAVNS TAL. HER KRÆVES DER VISDOM. DEN DER HAR FORSTAND, MÅ REGNE PÅ DYRETS TAL, FOR DET ER ET MENNESKETAL. DETS TAL ER 666.”

Vi kan næsten ikke tro dette, at der skal komme en sådan kontrol på mennesker, at de ikke kan købe og sælge uden, at de har en kontrolkode og det skal gælde selv de mindste, altså fra fødslen af.

Berlingske Tidende skrev 3/11 2002 under overskriften : EU VIL REGISTRERE DINE PRIVATE LÅN. EU har planer om at oprette en central database over samtlige EU borgere, der kommer til at overtrække bare det mindste kreditkort.

Og de pengeinstitutter, der alligevel låner ud til de registrerede, er selv ude om det, hvis de ikke får deres penge igen.
– Forslaget er fremsat for at beskytte EU borgerne mod at blive alt for forgældede. Men i realiteten risikerer det at gøre det næsten umuligt for enhver, der bare en enkelt gang har overtrukket sit kreditkort en festlig lørdag i storcentret, overhovedet at oprette en kassekredit eller billån.

Sådan lyder den næsten samstemmende konklusion fra de danske organisationer. Så langt Berlinske Tidende. Avisen Dagen – Kristelig dagblad Norge skriver 31/10 2002 under overskriften : ID – BRIKKE FOR MENNESKER GODKENDT.

For fem måneder siden lancerede selskabet Applied Digital Solutions den elektroniske ID brikken Veri Chip. Brikken blev indopereret i tre familiemedlemmer i Florida.

Producenten insisterede på at Veri Chip ville revolutionerer alt som har med sikkerhedsspørgsmål at gøre.
Den lille databrik er på størrelse med et riskorn.
Avisen Dagen har været indenom flere amerikanske kristne internetsider som advarer mod at den lille databrik kan være forløberen til det Bibelen omtaler som ” Dyrets mærke ”

Siderne viser hen til Åb. 13 16 – 17. Vi er meget tæt på Antikrist fremtræden og på Herrens genkomst til Oliebjerget.

Citat slut