Christiania-cykler burde forbydes

Christiania-cykler burde forbydes Severinsen
Jeg er stor tilhænger af cykler, der giver os ordentlige bilister mere plads.

Når jeg lejlighedsvis selv cykler, kæmper jeg en evig kamp med at overhale de såkaldte christiania-cykler (ejendommelige anordninger på 3 jul med et kæmpelad).

Hvis jeg skal motiveres til at lade bilen stå, kræver jeg, at de forbandede christiania-cykler forbydes. De har intet at gøre på hverken vej, cykelsti eller fortorv, men bør holde sig til rendesenen

Du har... Krusty
...da heller ingenting at gøre på cykelstien med den negative, selvfede indstilling.

Og... dommeren
Christianitter...

Er Du trehjulsrytteren
klar over, at der findes mennesker, som har problemer med balancen og som vanskeliggt eller slet ikke kan cykle på en tohjuler. Jeg er en af dem, og jeg er glad for min trehjuler. Gid Fanden havde alle egoister som dig.

Og iøvrigt... dommeren
Alle andre på cykelstierne i København...
Så kan vi få et spor mere at give den gas i !
Host...

Den er også velegnet til kørestolsbrugere Simon789
Min kæreste er kørestolsbruger og kan derfor ikke selv cykle. Derfor har vi anskaffet os en christiania-cykel så vi kan komme rundt uden bil. Det har vi været rigtig glade for.

Jeg ved også at der er mangel som bruger den til børn

Rigtig god ulykkesstatistik Linemor ILP
Jeg talte engang med ham gutten, der har butikken med Christianiacykler på Christiania. Han har til dato ikke hørt om en passager på en af hans cykler, der er kommet af dage ved en ulykke, der er kommet af dage i en af hans cykler. Men han har set nogle pænt ramponerede cykelkasser, der har været involveret i ulykker.

Det synes jeg er imponerende.

Og så skal vi for øvrigt være her alle sammen. Jeg hader for eksepel Citroen berlingo'er. Men derfor har de da ret til at være på vejen alligevel.

ladcykler cykelisten
selvfølgelig skal der da være plads til diverse ladcykler (der er flere fabrikanter end bare christiania cykler), men en del ladcykelister ligger nærmest midt på cykelstien, så det praktisk taget er umuligt at køre udenom.

men vi skal sgu hverken forbyde dem eller lave ekstra spor til bilister. enten skal det pålægges ladcykelisterne at vise ekstraordinært hensyn (en ladcykel på cykelstien svarer jo nogenlunde til en kampvogn på kørebanen!) eller også skal vi lave cykelstierne en halv gang bredere - vi kan jo passende inddrage en af vejbanerne fra egobilisterne, som alligevel gør os alle sammen syge med forurening, mikropartikler og lemlæstelser.

Perfekt familiecykel Cyklisten
Har du nogensinde skullet cykle hjem med 2 l mælk 3 kg kartofler en taske + et barn nyligt afhentet i børnehave.
Her findes ikke noget bedre end en Christiania Cykel...

Hvad med i stedet at forbyde 4 hjulstrækkere, de sviner og fylder og et komplet overflødigt livstilssymbol i et land som er fladt som en pandekage.........

Bilerne ud af byen i stedet chivia
Cyklerne og christiania cykler med er den mest miljørigtig transport middel så, lad os lukke vejene for bilerne i stedet og lave gaderne om til cykelstier, der, burde du ikke have nogen problemer me at overhale, og med den motion den vil give dig kan du sikert også får en bedre humør. Egoisterne ind i bilen, bilen ud af byen

Christiania-cykler burde forbydes Anna
Giver du fuldstændig ret! Hvis der ikke var ladcykler ville jeg komme i skole 10 minutter hurtigere... Nøj, hvor de fylder og triller!
I øvrigt er det da vildt usundt for børnene at sidde i det lille cykeltelt med alt den bilos - kan sammenlignea med et telt, hvori der bliver røget cigaretter!

cykelstierne bliver bredere Lasermus
i store dele af Kbh, hvilket er dejligt for så kan man komme til at overhale ladcyklerne [:)]

Så nu synes jeg ikke det er et problem. Men før i tiden var jeg MEGET utålmodig, når jeg ikke kunne komme til at overhale [:D]

Tilgengæld synes jeg der er mange piger, som slingrer meget fordi de kører så langsomt. Dem synes jeg faktisk det er ubehageligt at overhale. Man ved sgu aldrig hvad deres næste sving er....

Vil det være bedre hvis de to bilen i stedet? Ras
Vil det være bedre hvis de to bilen i stedet?

Nej vel, det er der ikke mange fordele ved !!

I øvrigt, synes jeg Københavns kommune gør et rigtig godt stykke arbejde, ved at udvide cykelstigerne som de gør i øjeblikket..

Jeg elsker at cykle.. [l]

Meget gammelt indlæg Laserm unlogged
Ser lige at det her indlæg er næsten 5 år gammelt