Cluedo cop star.. jeg er stuck!

Cluedo cop star.. jeg er stuck! USMC
Jeg har næsten gennemførst spillet men jeg står stadigvæk tilbage med dolkeophænget det der halstørklæde, hende der frk. puppurrøds autograf billede og jeg mangler at åbne pengeskabet.. skal man få alle ting ud af sin beholdning?? og hvordan i alverden finder jeg det skide spor - undskyld sproget - til pengeskabet... bare giv mig en lille hjælp da det er sjovet selv at gennemføre spillet...

På forhånd tak..

off-topic: hey simracer
hvordan kan det være at der er basis for så mange af de der arkade-bilspil, hvor det mest går ud på at ødelægge alt omkring sig.

Jeg fatter slet ikke, at der ikke er grobund for at lave et nyt, ægte Formel-1 simuleringsspil, hvor man på ingeniørmæssig vis kan sætte sin egen formel-1 racer op og hvor man kører på de helt aktuelle baner på VM-kalenderen med de aktuelle VM-regler. Det sidste ordentlige formel-1 simuleringsspil til PC, der blev lavet, var Electronic Arts' F1 Challenge 99-02, men det er jo efterhånden noget uopdateret, og der bliver ikke rigtig længere lavet mods til den (bla. savner jeg tyrkiets bane).

Eller det helt uden interesse?

øhhh USMC
hvad snakker du lige om??