coke - afhængi - mønster - hjælp mig

coke - afhængi - mønster - hjælp mig hobet
Hvordan finder jeg ud af om min kæreste/forlovede tager coke, han har modvilligt fortalt han købte noget tilbage i marts for kr. 1000,00.

Han er meget aggrasiv, og har også med at gribe fat i mig, men først nu har jeg fået af vide det med stoffet, hvordan virke det, og hvad kan det gøre ved han psyke.

Kan jeg på nogen måde se om han har taget det når han kommer hjem.

Jeg tør ganske enkelt ikke spørge ham selv, og tror bare han vil lyve hvis det skulle lykkes mig at få ham i tale om det, eller også vil han blive yderst aggrasiv.

Ser frem til lidt vejledning og gode råd

hobet

Et par hints junk
Coke fylder folk med selvtillid og initiativ, men de blive også meget ensporede - de skal konstant "på toilettet", når de fester.

Kommer han først i seng engang næste formiddag, når han tager i byen?

Har han gæld over hele byen?

Har han store pupiller, som ikke reagerer ordentligt på lys?

Så er han nok på cola. [:)]

Men helt ærligt. Hvis du ikke stoler på ham og han er aggressiv konstant, så gå dog fra ham. Det lyder som et lorte-parforhold. Og du er lige så god om det, hvis du render rundt og tjekker op på ham som om du er hans mor. Det lyder pænt irriterende.

Tak for svar hobet
Tak,

Ja lorteforhold, men jeg fandt først ud af det med coke i går, og har desværre slet ikke selv nogen kendskab til det. Men jo jeg skal se og komme videre med livet.
Tak for svaret

Hvorfor? elway
Hvorfor er du sammen med en mand, som er MEGET agressiv, og som har det med at grive fat i dig og tager stoffer ?

Hvordan virker kokain?

Kokain påvirker hjernens "belønningssystem".

Kokainrusen giver en stærk følelse af at have tjek på tingene, energi og selvsikkerhed. Man føler, man kan klare alt, og der er fart over feltet. Man opdager ikke, at man kommer ud af trit med andre. Usikkerhed og mindreværdsfølelse forsvinder, men det gør lydhørhed og sans for realiteterne også.

De fleste bliver aktive og udadvendte. Almindelige grænser for opførsel undertrykkes. Man bliver lettere irritabel, vred og voldelig.

Set udefra virker en person på kokain over-aktiv, selvcentreret, dominerende og svær at snakke ordentligt med. Pupillerne er store.

Kokain undertrykker også kroppens naturlige signaler, f.eks. sult, tørst og træthed.

Narkotest fra Netto Cokenissen
Er der ikke noget med, at Netto er begyndt at sælge narkotests?

Netto narko test hobet
Jo jeg har også hørt et og andet men om det var til at teste narko, ved jeg ikke, men jeg må da forhøre mig. TAK TAK

Snak med ham Anonym
Synes du sammen med en god veninde eller måske din kærestes mor eller far skulle snakke med ham om problemet. Hvis du stadig elsker ham kan du da prøve på at hjælpe ham.

Måske bliver han sur og agressiv, men så har du da forsøgt og hvis han ikke vil lytte skal du selvfølgelig ud af forholdet som de andre her også skriver. Men hvis du virkelig elsker ham bør du da hjælpe ham før han kommr helt i stoffernes magt.

Men det er vigtigt at du har nogen som an støtte dig når du fortæller ham det, da du jo ikke ved hvordan han helt præcis vil reagere.

Prøv evt. dette... jens.engelbredt
Hvis han har været i byen og er kommet hjem. Så lig hånden på hans hjerte... Han vil givetvis ha en høj puls. Han vil ligge uroligt, være varm (feber)

Hvordan er hans økonomi. Han har erkendt at han har købt for 1000,- i marts, det er ikke hele sandheden hvis du spørg mig, han erkender blot fordi du ikke kan sige noget når det er så lang tid siden.

Han vil givetvis prioitere byture højt, eller nogle venner han altid skal være sammen med, og det er sikkert nogle du ikke har set ret meget til. Hvis han har et problem med narko, så lever han et dobbeltliv, og det er både godt og dårligt... Godt fordi så ved han at han har et afhængighedsproblem, dårligt fordi han ikke tager skeen i den anden hånd og får hjælp, eller taler med dig om det. Men hvis han så åbner sig over for dig, så vær forstående og spørg hvordan du kan hjælpe... Ikke bliv sur. Han skal forstå at du vil hjælpe.....

Held og lykke.
Jens

her kan købes tester anonym
http://www.webdrugstore.dk/shop/gecko-alt-i-468p.html

Og personligt jens.engelbredt
syntes jeg ikke du skal blande hans forældre ind i det før han har erkendt problemet over for dig. Han skal selv ville ha hjælp, og det skal du overbevise ham om.
Hvis i presser ham klapper han i som en østers og så benægter han alt...
Jeg er ganske sikker på dette :o)

Forstående ja hobet
Hej

Jo han har nogle eller en bestemt han rigtigt godt kan lide at tale med, jeg har desværre kun fået forbruget af vide fordi jeg insisterede hårdt på hvad pengene var blevet brugt til, ialt kr. 4.000,00 på en aften/nat, og der i blandt blev nævn køb af coke på kr. 1.000,00 og en rom til kr. 2.000,00 og resten til en taxa, men det har taget mig fra marts til nu at finde ud af hvad de kr. 1.000,00 var brugt til, og jeg tror desværre ikke han er klar til at se han har et problem, for efterhånden som jeg læser disse indlæg forstår jeg at hans aggrasive side nok skyldes hans stof forbrug og ikke mig/ham i forhold. Det nævnes at hans moral vil skubbe sig noget og hans virkelighedssans, og det må jeg indrømme er noget jeg tit har gjort ham opmærksom på, men desværre uden respons. Men selvfølgelig vil jeg være forstående, for jeg elsker jo manden, men må også nu tænke på mig selv, og erkende at jeg kan ikke hjælpe ham hvis han ikke selv kan se og forstå hvor hans aggrationer stammer fra. Men pu ha, det har hjulpet meget på min forståelse at få skrevet i dette forum, så tusinde tak til alle, det støtter og hjælper på forståelse. TAK TAK

Hej igen... jens.engelbredt
Hvor gammel er du og din kæreste? Hvor længe har i været sammen?
Jeg har selv været i hans båd, så hvis vi bare minder lidt om hinanden ham og jeg, så ku jeg fortælle dig om han havde et problem eller ej. Det mest fortvivlende er at hvis han er på noget, så ville jeg kunne se det på et sekund. Men det kan du ikke, da du ikke ved hvad du skal kigge efter.
Men håber virkelig du kommer i bund på problemt.
Og iøvrigt... En flaske rom til 2000,- hmmmm....

Tak hobet
Hej igen
Troede jeg havde sendt dig et svar i går, men kan ikke se det herinde. Vi er 43 år og 44 år gamle og vi har været sammen i to år. En falske rom til kr. 2.000,00 ikke stolt af at skrive det men jo, det var på en nat bar strip klub, DollHouse, hvor en falske skulle koste dette, har dog ikke undersøgt det. Det ville have været dejligt hvis du kunne se ham, men et billed er vel ikke nok at sende dig. Mit problem ligger i at han tænder af lige pludselig, og føler ikke hans moral eller etik, er helt der hvor den bør være, og jeg har læst at stoffet kan påvirke hjernen så disse mønstre ændre sig eller rykker sig ubevidst fra hans side af selvfølgelig, men umuligt at leve med en person der det ene øjeblik er venlig og rar, og det næste er total aggrasiv, og på en underlig måde kun høre sine egne negative tanker, og det total ligegyldigt hvad jeg prøver at sige, osv. og ja så er det bare med at holde lav profil, eller søge væk. Vi går i dag til samtaler mht til hans aggrationer, men det blev mig først bekendt med stoffet i går, og kan ikke lade være med at tænke på om det er det der har tricket hans hjerne. Jeg tror egentligt ikke han tager noget i dag, og ved med sikkerhed han er flov over det, men jeg har ikke kommenteret det, ønsker først at vide lidt om hvad jeg har med at gøre, og vil nok først åbne op om problemet til et møde, og spørge forsigtigt og forstående ind til det, så trolden ikke bliver vækket, det handler jo om at forstå, men jeg skal jo også gøre op med mig selv om jeg kan leve på disse vilkår, og finde ud af om han er skadet af coke, og på den måde må opgive kampen med det samme. Men i bund og grund er det som at have med to foreskellige personer at gøre, den ene rar og forstående, den anden aggrasiv og hadefuld, og ønsker kun at skade mest muligt. Det handler for ham også tit om skyld, og det helt utroligt så meget han kan lægge over på mig og andre uden selv at se hvad hans del af det hele er. Håber måske det kan belyse det hele lidt mere, og om ikke andet tak for dine svar indtil nu.

Selv politiet advarer mod Netto testen Diogenis
Politiet advarer mod det, den viser heroin ved birkes, og det er altid godt for et parforhold og gå bag hindanes ryg, om man tager narko i smug, tester i smug, samme shit.

narko test hobet
Ja, jeg nu heller ikke meget for at skulle gå bag hans ryg, pga. min egen usikkerhed. Nu har jeg fået nogle gode råd, at kigge efter og hvis jeg se eller lægger mærke til nogle af de ting må jeg jo spørge, og finde ud af hvordan det hele hænger sammen. Det jo trods alt hans liv og eget valg, jeg vil bare selv have lov til at vælge fra, hvis min mistro har noget på sig. Men tak for alle de gode råd herinde fra.

Tak for det gode svar Hobe
Hej
Tak for din åbenhed og at du vil dele dine erfaringer. Jeg bliver dog mere og mere overbevist om at der må være et eller andet forbrug hos min kæreste, desværre. Det er som regel i forbindelse med vi er uvenner, hvor han så lige pludselig skal rende på toilettet hver halve time eller mere, han siger selv det fordi han bliver så nervø. Han har rigtig meget hovedpine og spiser næsten dagligt hovedpinepiller øv øv. Han siger selv han er blevet opreret i næsen, og kan derfor ikke trække vejret igennem næsen men kun gennem munden. Økonomi, jeg har ikke oplevet han har et stort forbrug, men han har desværre tit arbejde som ikke bliver registreret, og derved kan det selvfølgelig skjules. og så der det med at være selvcentreret og kun have plads til han selv taler, det oplever jeg jo desværre rigtig rigtig tit, også at han faktisk svarer for mig uden jeg har sagt et ord. Men hans pupiller har jeg ikke lagt mærke til om de er store, tværtimod, syntes jeg tit de er meget små. Jeg har talt med ham om han har et forbrug, og han grinte og syntes at nu var jeg for langt ude, og det var kun den ene gang i marts, som han havde fortalt om, og ikke mere. Så lige nu er jeg selvfølgelig meget forvirret, men kan sagtens finde nogle punkter som passer til ham. Jeg må kigge mere på popillerne og være mere obs, når toiletbesøgene starter osv. og måske der spørge forsigtigt ind til problemet. Lige nu er han ihvertfald ikke klar til erkende hvis han har et forbrug --- det kan jo også bare være mig der ser spøgelser som ikke er der --- meen der er mange kendetegn, desværre. Så tusinde tak for dit svar, kan du have et normalt fungerende liv, samtidig med du er afhængig...... blot et spørgsmå der dukkede op.
Med venlig hilsen
Håbet [:)]

Ja det kan man godt.. Jan Fossnie
Der er selvfølgelig ingen der kan have et normalt liv på stoffer.. Man lever et dobbeltliv..

Mange tror man kan og ender kun en vej og det er ned af, gjorde jeg selv en gang .
Er godt på vej ud af det men det der sker er at man ved det er så fedt, så kan man sku ikke lade være..

Jeg sys du skal være hård ved din kæreste og sige : ER DU PÅ COKE??
Hvis han er vil jeg overveje måske at forlade ham hvis ikke du kan snakke ham om det..

Det mest vanedannende stof, -coke 405sri
Er selv lige røget i "fælden".
Har siden mine teenageår været klar over der var noget med mig og "sløvende" midler, har altid "drukket mig selv i hegnet" og som ca 17-årig begyndte jeg at ryge hash dagligt.
Er nu 43 og for to-tre år siden accepterede jeg mit problem og droppede hashen fuldstændigt(kan ryge en hygger ca en gang om året nu uden at få yderligere trang) og stoppede med alkohol i ca to år, for at bende tilbage til et "normalt" forhold til alkohol(tro mig, det er svært at få andre(familie for mit vedkommende) til at forstå man ikke liiige skal have en hyggeøl en gang imellem).
Nå, men det gik nu fint indtil et par måneder siden hvor en bekendt fortalte han skulle ud at købe et g coke fordi han skulle til noget festhalløj.
Jeg skulle selv til en større fest i nær fremtid og lod mig friste til at købe et g ved samme lejlighed.
Inden den fest havde jeg allerede indtaget det gram og måtte købe mere, købte omkr 4g og kome igennem festen.
Siden (ca to måneder har jeg nok kun haft to dage uden coke, DET ER SKRÆMMENDE SÅ HURTIGT MAN BLIVER AFHÆNGIG AF COKE.
Arbejder i øjeblikket på at komme ud af det, har (heldigvis) haft penge nok til ikke at skylde eller komme i kriminalitet for at skaffe penge, men igen, når man har pengene er det sgu nemmere at handle mere.
Til jer der er på vej ind i et forbrug, PAS PÅ, og lær af mine erfaringer, troede jeg var gammel og erfaren nok til at klare det.

Kæmp for det sunde liv hobet
hej, tak for dit ærlige svar, håber du kommer væk fra det igen, og måske med tiden finder nogle venner som ikke har de behov, eller som i det mindste tager hensyn til din svage side, og ikke fortæller om det. Jeg er stoppet nu med den mand, og kommet et pænt godt stykke videre, for der var jo så meget andet skidt i det forhold som han bød mig, men skræmmende er det hvor hurtigt det går. Held og lykke på din vej.

kokain jens viking på coke
Kig efter om han har højt blodtryk , er varm i ansigtet ( hen af rødlig ligesom når man drikker alkohold )
Over gearet hed , ukonsentreret , 'tripper' altså nærmest hyper aktiv .. Det er de bedste ting at kigge efter :)