Corolla vs Carina E

Corolla vs Carina E Anonym
Hejsa
Sagen er den at jeg skal ud og købe brugt bil. Valget er nok faldet på en Corolla 1,3 fra 96 der har kørt 240.000 km. Den er rimelig velholdt og en en-ejers (det er min mors lige pt, men hun vil gerne have ny bil).
Men nu kan jeg så se at jeg jo for ca de samme penge kan få en Carina E 1,6 eller måske endda en 2,0 der har gået omtrent det samme. Men hvad skal man så vælge? den større motor tiltaler mig jo lidt, men hvilke andre ring taler for den ene eller anden bil? Carina'en er jo lidt tungere men har også mere motor at flytte den ekstra vægt med.
Hjælp mig med lidt plusser og minusser ved den enkelte valg.

Er godt klar over at jeg ved køb af min mors, får en bil jeg kender til bunden, og ved at den er blevet serviceret efter foreskrifterne, ALTID.

på forhånd tak for hjælpen
Jacob

Meget nemt Morfar
Skal du trække campingvogn eller båd eller heste-trailer, kører med mere end 4 personer, kører langt, altså mere end 500 km om ugen, ja så er det den store.
Men vil du køre økonomisk til og fra arbejde, nemt at parkerer, billig forsikring og vægtafgift, kun lille campingvogn eller bådvogn, og er du kommet over at tro at du bliver større af en potensforlænger så køb dog din Mors Dyt[:D]

Du skal da købe mors dyt dulkis
- men hun skal ikke tørre dig. Du skal ikke betale så meget for den, som hun kan få hos den forhandler, hvor hun køber ny bil.

- Hun skal være ordentlig hende mama!

Sludder Toyota
hun skal netop betale hvad en forhandler vil give for bilen, da han giver væsentlig mindre end den er værd.
Prøv evnt. bibasen.
Corolla er bare et godt køb.

Corolla crina Toyota-fan
Ikke vælge en Toyota selvom det er en god bil, jeg har set på TV-reklamer at de har nogle kønne piger til at lakere den uden åndedrætsbeskyttelse og det er både skadeligt og ulovligt (også i Japan)

corolla corolla
med de benzinpriser så er der ingen tvilv

Afslutning.... Anonym
Nå, må hellere lige komme med den sidste update.
Min mor købte idag en nyere corolla, og de spurgte så hvad jeg skulle give for den gamle(ved samme forhandler/værksted som de både købte den jeg nu køber, og som har passet den næsten altid) chefen der mente at den skulle nok koste 10 kg.
Jeg havde så regnet med en 20.000 - 25.000kr. Så jeg kan vist kun være tilfreds med med det.

Ang forsikring så ringede jeg til codan, og da jeg nævnte nogle af de priser jeg havde andre steder fra, fik jeg en pris på ca 6000kr år, for ansvar. jeg har "kun haft bil i 1½år tidligere. alm brand begyndte med 13.500 kr og kom ned på ca 10.000kr når nu mine forældre havde begge biler der osv...
Derfor et lille råd, ring rundt, fortæl lidt om hvilke priser du har fået andre steder, ihvertfald hvis de spørger, idag er de ikke helt så stive at handle med, som de var for nogle år siden... nå ja, mange siger jo at gf er billige, og så skal det jo med at codan og toyota er "gode venner", husk det...

Nå, takker ihvertfald for rådet om at gå efter corollaen, det havde jo været surt at kigge carina, når jeg nu fik corollaen til den pris, det havde jeg ikke fået meget carina for...

MVH
Jacob, glad corolla-ejer

Tilykke med din Corolla dulkis
- Jeg tror du har gjort en fornuftig handel. [:)]