Crack af Zipfil´s kode??

Crack af Zipfil´s kode?? Hunden ham selv*
Hej :D Har fundet nogle gamle dokumenter som jeg har zippet i sin tid.. - har selvfølgelig bar glemt den kode jeg satte på, som jo var SÅ smart dengang [:D]

Er der ingen måde men kan flytte dokumenterne over alligevel? Snyde den til at tro man har koden?? [:)]

Go weekend

Mvh

Samme maskine? junk
Jeg ved, at der findes et lille program, som virker til WinRar forudsat, at koden er oprettet på den maskine, du sidder på. Måske findes der andre.

Prøv at søge på "password+recovery" og se hvad, du finder.

Hmm... Hunden ham selv*
[:/]- DESVÆRRE!!!!!!!!!!!!! ikke samme maskine[:/]

- der MÅ være et program som kann gøre det??

åhh... men tak for dit svar[:)]

Suk ayoub_dk
Har du prøvet at google, fx med

winzip +"crack password"

De fleste af sådanne programmer tager noget tid da de prøver passwords fra en ende af indtil de får et output der er genkendelige så det kræver bare lidt tålmodighed så skulle der være en rimelig chance..

Om det er samme maskine skulle være ligegyldigt, zipfiler kan pakkes ud på en hvilken som helst maskine, derfor ville det normalt være en dum idé at basere en kryptering på ID på CPU, harddisk etc.

Husk at du bør checke det du downloader for virus og hvad der ellers kan være af snask, og måske checke om du kan finde nogle der allerede har benyttet det enkelte program..

Det er mange år siden jeg sidst lavede forsøg med crack af password for zipfiler så der er ikke noget enkelt program jeg kan anbefale.

DE programmer der er... Hunden ham selv*
- virker ikk:( De svare sipelthen ikke, når jeg sætter filen ind i programmet som skal åbnes.... HMMM... men jeg opgiver ikke [:D]

Held og lykke :-) ayoub_dk
Nu ved jeg jo ikke hvad du har gjort, og på hvad (operativ system etc. nogle programmer kan fx ikke køre på vista men kører fint på fx XP det kan være sådan noget du er havnet i). Det kan også være at programmerne er lavet dårligt så man bare ikke kan se den arbejder - og det kan som omtalt tage noget tid (fx 1 time eller mere, afhængigt af hvordan algoritmen for kryptering af zipfiler er.).

Hvis du finder et program der virker skal du i øvrigt regne med at det ikke er sikkert de får det oprindelige passwords ud af det. Det skyldes at passwords bliver brugt til at danne et tal (en krypteringsnøgle) som man så krypterer efter... Der er typisk flere kombinationer af tegn der giver det samme tal, og en password cracker går bare systematisk frem indtil der er noget der virker.

Held og lykke!

RAR key - Password Recovery Hunden ham selv*
.. - Er programmet jeg bruger PT.. det det eneste som har virket indtil videre! Kører Vista :)

Den har snart fundet 9000 koder på 55 minutter[:/]

Begynder og blive i tvivl om hvordan jeg overhovedet ved hvilken der er den rigtige ud af 9000?! [:O][:O][:O][:O][:O][:O]

Lad den køre færdig ayoub_dk
Det lyder som om den udskriver de koder den har forsøgt, ikke de koder der virker.

Så jeg ville prøve at lad den stå og arbejde, evt. om natten hvor du sover alligevel eller andre tidspunkter hvor ikke bruger maskinen... Og så se om den er stoppet med eet eller andet brugbart.

Er det en stor zip fil? Undrer mig lidt over den kun har nået 9000 på 55 minutter. Det kan også skyldes at programmet ikke er skrevet til at være det hurtigste i verden ;-)

AARGH!! hunden ham selv
Da den havde stået i 2 timer og 55 min stoppede jeg den.. der havde den fundet over 20.000 koder[:O]

FATTER NADA af det og mistænkte den for at spilde min tid.. Tror desuden ikke programmet var sat ordentligt op... AAAAAAAAARGH!! Tak for din tålmodighed her [:D][;)]