Dårlig ånde

Dårlig ånde Lotta
Et tip:

Om morgenen når du børster tænder, husk da at skrabe belægningen af bakterier, som lugter, af tungen med en alm. spiseske. Hvis du stadig mener, du har dårlig ånde, børst da forsigtigt tungen med tandpasta og skyl munden grundigt med vand.

Kender I andre gode tips mod dårlig ånde? Ved det er et problem for mange.

Spiseske??? Anonym nr. 2000
Min tunge får sgu bare en ordentlig tur med tandbørsten hver gang jeg børster tænder... det tager den dårlige ånde, ja.

Har for vane at børste tænder medens jeg er i bad, hyggeligt at stå under bruseren og børste tænder...

Skal Lotta børster tænder ? anonym
hun ryger ikke

ok, det der gnaek
med at børste tænder under bruseren, det har jeg altså aldrig forstået... Måske jeg skulle prøve det(?) :o)

fast rutine Mitch
for 3 år siden havde jeg noget belægning, og fra da af begyndte jeg at være grundig, men selv om problemet, er forsvundet, så gør jeg det forebyggende!men nøjes nu med at skolde tandbørsten, og så drikker jeg meget rent vand,og gulerødder, og grønsager, er hvertfald gode mhs.Til mundhygiejne, men har da det velkendte råd med at undgå for mange mælkeprodukter, da det danner tyk slim, og man kan være temmelig udsat for dårlig, når man vågner ved at indtage det juks, men kalk er vigtigt, for knoglerne?
hmm, var der ikke noget om at etanol forebygger, ja eller tag kalk?spis nødder, eller groft, eller lidt indimellem blandet i en ret???

Al den mundhygiejne FerskenQ
er helt fin - børster selv tænder 2 x daglig. Men når det er sagt vil jeg lige pointere, at dårlig ånde altså ikke altid kommer fra munden!!! Den kan komme fra maven og fra mandlerne, hvis man har tendens til mandelpropper. I ens mandler er der små huller og nogle hulrum. Der sætter der sig rester fra det vi spiser og til sidst danner det nogle ækle stinkende små gule kugler som enten selv hopper ud af hullerne, skal pilles ud af en selv, eller lægen skal. Jeg ved det fordi jeg selv døjer med dem, og forsøger at holde dem væk. Ingen har sagt til mig at jeg har dårlig ånde, men dårlig ånde stammer altså ikke altid fra munden. Og som nævnt kan de også stamme fra maven/mavesyren.

dårlig ånde... proshot
...kan osse komme hvis man har huller i tænderne, og man kan sagtens ha huller i kendtænderne uden at mærke det. Har du dårlig ånde så gå til tandlægen og få dine tænder tjeckek (hvis det opstår sådan lige).

det godt! nunu
Ja, det med at børste tænder under bruseren er en meget god ide! Jeg gør det selv! også selvom jeg havde børstet tænder for en time siden. For mit vedkommende så gør jeg det mens jeg har balsam i håret, så får at det ka trænge godt ind i håret må man vente i et par minutter og i den tid kan du børste tænder og komme godt ind i tænderne.! :)