Dårlig biografoplevelse - kender du også

Dårlig biografoplevelse - kender du også Popcorn chicken
til den her situation

http://blog.politiken.dk/bibliopaten/2008/10/17/i-biffen-med-muhammed/

det gør jeg desværre [:(]

Hvorfor griber biograferne ikke ind?? Det kan ikke være rigtigt at sådan nogle unge tumber skal ødelægge biografoplevelse for os andre igen og igen.

Knuz

Ea

går ikke i biffen af samme grund hr hansen
Dvs kun til alternative film og der kommer den slags idioter heldigvis ikke.. gider sgu ikke give 70-80 kr for at se en film og skal dele min "oplevelse" med sådan en flok retarderede aber

Det kan bare ikke være rigtigt Popcorn chicken
at vi skal tvinges ud af bigrafferne pga nogle få unge tumper!!!

Hvorfor gør biograferne ikke noget ved problemet?

sig det til dem sunnyboy
det er normalt nok [:)]
de har det kun i munden [:D]

mvh
Jake

Jeg forstår ikke Biografgænger
Jeg forstår ikke hvorfor de larmende idioter tager i biografen. Den sædvanlige flæbehistorie om såkaldt adfærdsvanskelige unge går på noget med at de kommer fra fattige og dårlige kår. Men de er tilsyneladende ikke mere fattige end at de kan brænde 80 kroner af på en biografbillet, til en film de stort set ikke ser.
Det skal dog lige indskydes at de forstyrrende/forstyrrede fjolser ikke kun hedder Muhammed. Den særlige praksis, at betale for at forstyrre filmoplevelsen for andre, er der bestemt også etniske danskere der udfører.

En løsning på problemet kunne være at biograferne ansatte sikkerhedsvagter til at smide tåberne ud. For jeg kan ærligt talt godt forstå de ansatte i biograferne ikke har lyst til at blande sig. De får sikkert ikke meget mere end mindstelønnen og nogle billige popcorn - personligt ikke noget der ville give mig den store lyst til at sætte liv og helbred på spil [:)]

Måske man burde gøre biograferne opmærksomme på at de taber indtjening på det her problem? Jeg fravælger ihvertfald selv visse biografer og film af selvsamme grund - CinemaXx på Fisketorvet er f.eks. en biograf jeg ikke længere ønsker at besøge!