dårlig kropslugt

dårlig kropslugt den lille pige
Hallo herinde,

Jeg har et meget stort problem, det har stået på længe – og nu kan jeg snart ikke klare mere. Jeg har besluttet mig for at nu skal det ikke sætte en stopper for min livsglæde mere. Jeg tør ikke snakke med min egen læge, det lyder dumt, men der er giga tubu for mig. Jeg har derfor gået med det meget længe, uden at kunne gøre noget. Jeg har en underlig kropslugt, og jeg er så ked af det.. Jeg tror bare ikke jeg nogensinde kan blive fri for lugten, men jeg beder til at noget og nogen vil hjælpe.

Jeg døjer med denne meget mærkelig lugt, det folk har sagt er at det lugter som om man har slået en prut. Hvilket jeg synes er ret underligt, for hvor kommer den lugt fra?? Jeg sveder sjældent, men jeg er ret nervøs og sidder sommetider og spænder i min krop. Det er dog ikke så slemt som det har været, oftest sveder jeg på ryggen når jeg bliver nervøs, og har ind i mellem mærkelige følelser på ryggen, og spænder muligvis ubevidst i forskellige dele af kroppen (i armhulerne måske mest af angst for at lugte derfra). Men mon det er der lugten kommer fra? Det er jo ikke normalt at lugte sådan…

Folk har kommenteret det, men der er aldrig nogen der har gået hen direkte og sagt til mig: DU lugter af …. , de har sagt: her lugter af … i stedet. Så jeg har ikke fået hints om, hvor det kommer fra. Men det er blevet nævnt tit, forskellige steder fra forskellige folk – og sommetider kan jeg også selv lugte lidt. Det er specielt slemt når jeg skal i bad og vandet tændes, eller når jeg lige står ud af min seng. Jeg har fået kommentaren selvom jeg har været i bad også. Jeg ved bare ikke om det er hele tiden eller kunne sommetider. Man vender sig vel til lugten, før i tiden kunne jeg virkelig ikke lugte noget, men hvis jeg gør mig umage nu kan jeg godt ind i mellem. Jeg tror andre (også min kæreste) vender sig til det, for det er oftest hvis de kommer ind i et lokale udefra, men det er heller ikke altid de siger noget...

Min kæreste (og foregående) nævner ind i mellem at: ”her lugter”, eller mener jeg har pruttet fordi der lugter af prut. Hvilket jeg bare aldrig har gjort. Hver gang bliver jeg ked af det. Jeg ved jo ikke hvor lugten stammer fra og hvordan jeg skal afhjælpe den. Jeg går i bad hver dag og tager deodorant og lidt parfume på, og tit kan jeg jo ikke selv lugte noget. Jeg har bidt mærke i at ind i mellem når jeg synker kommer der en lugt ud fra min næse – men jeg kan bare ikke forstå hvis det kan få et helt rum til at lugte! Desuden har jeg lagt mærke til mine baller ligesom klistrer sammen, også selvom jeg lige har været i bad, men det burde vel heller ikke kunne give så kraftig en lugt…

Jeg lever med dette på 6. år nu (er 21), og nu vil jeg gerne det skal stoppe. Men jeg synes det er pinligt at spørge folk i min familie osv om det. Det er MEGET tabu for mig, da jeg er blevet moppet med det i ½ år og det går mig meget på. Jeg vil heller ikke kunne snakke med min læge. Jeg har nævnt det for en læge engang, dog ikke selve lugten, og hun sagde bare det der perspirex – men det er jo ikke for at jeg sveder så meget. Måske er jeg bare meget uheldig og har en dårlig kropslugt. Det er der vel ikke rigtig noget at gøre ved?? Suk… Jeg har tænkt om det er når jeg bliver angst jeg sender en frastødende lugt ud – men de kommentarer jeg har fået har også været når jeg bare har sat stille og roligt og set tv eller lignende.

Jeg er meget trist, og bliver ked af det hver gang nogen siger noget. Det er jo ikke særlig rart at lugte dårligt. Jeg er bange for at tage til familie fester mm, jeg har pga. lugten lidt af social fobi, men jeg er ved at komme ovenpå igen. Jeg vil først blive glad indeni hvis jeg fandt ud af hvorfra lugten kommer, og om der er noget at gøre ved det.

Jeg håber på din hjælp og er meget taknemmelig for svar. Mit største ønske er at slippe for den lugt og få min livsglæde tilbage igen, det går mig virkelig meget på og er meget hæmmende.

M.v.h. den meget triste pige

Helt ok, hør her.. tobytouch
Det lyder ret flippet, jeg forstår din situation.

Det første der klart falder mig ind, er at det er noget du er allergisk, eller intolerant overfor, som du spiser jævnligt.

Derfor prøv at teste din kost. Det er gennem din kost dit immunforsvar fungerer og det kan være der er noget i din kost, der fremkalder lugten.

regel 1: undgå alle tilsætningsstoffer!!!

regel 2: undgå hvedemel!!

regel 3: skær hårdt ned på sukker af enhver art!!

Først føles det pinefuldt ikke at kunne spise som andre, men så kommer der, efter måske 3 mdr, en optur, du har savnet længe, nemlig når din krop går i orden og regulerer sig selv.

jeg taler af erfaring, det er så fedt!. Men det kan også være et krydderi, eller alt muligt, så det kan være du skal prøve dig frem længe, men det er det værd.

Der findes ingen midler mod det du har, prøv for guds skyld ikke hormonpræparater, de smadrer din krop.

Evt. sæt dig ind i hvordan man udrenser sin krop med urter, læs på biblo.

Lyder som om du ikke omsætter svovl rigtigt, hvorefter det udskilles i huden, men der kan være tusind årsager. Svovl er ellers sundt og antioxiderende.

Endelig: Lad dig ikke gå på af nogen! - en masse mennesker er så arrogante med andres kroppe, det er fordi de er bange for deres egen fysik!. Tro på dig selv og send din krop en venlig tanke, det skal nok komme.

velbekommen og god bedring..:)

må være hårdt... icarus
kender det lidt selv fra her i de virkelig varme dage hvor man sveder som et svin og føler man stinker selvom man li har været i bad. men enyways, varmen er jo ikke dit problem...

lyt til det andet svar, var præsis det jeg ville have skrevet...din mad :)
alt hvad du putter i munden kan være skyld i lugten.

hvad enten det er hvedemel, sukker eller fastfood, hvidløg, chilli osv.

nu siger du godt nok du ikke prutter, så er det nok ikke ting som hvidkål der er skyld i det, da man som regel gasser en del efter at have spist det.

hej lille maj74britt
prøv også at få tjekket dit stofskifte.. de nervøse reaktioner du snakker om kan meget vel være dit stofskifte der er for højt..

Kunne måske være.. maibritt27
at der af og til siver lidt væske fra din tarm.. det kunne fx. skyldes problemer med "lukkesystemet".. Bare et gæt (du nævnte jo, at det er som om, dine balder klistrer sammen... Men udover det, tror jeg også det kan være noget med, at din krop trænger til en udrensning/at du spiser noget, der ikke er godt for dig

Held og lykke med det hele!

Måske er det forstoppelse Anonym
Hej
Hvis din tarmfunktion ikke fungerer regelmæssigt, kan dette være årsag til lugten. Desuden har du måske nogle små klumper, som ligger langt inde i mund/svælg.
Disse er hvide/grålige, måske gule små klumper, som kan lugte. Hvis du gurgler i salvie-the, og drikker det hver dag, kan du få det til at gå væk. Og derefter holder det nede.
Ang. din tarm funktion..hvis man er forstoppet, kommer hele kroppen til at lugte af prut. Også munden. Det skal jo ud et sted.
Held og lykke

Så spis normalt Bimmer ILP
Jeg lugter altid forfærdeligt dagen efter
et besøg på en vegetar restaurant! Så det
sker højst en gang om året.

Du kunne vælge at spise kød 4-5 gange om
ugen, og nøjes med 80-100 g om dagen.
Så du kan dække dit behov for protein.

Halsen Anonym
Nu har jeg ikke læst de andre kommentare, men det lyder som om du har samme problem som en veninde jeg havde - det var en meget slem "lorte-lugt" fra hendes mund.... tjek :

http://www.netdoktor.dk/sygdomme/fakta/daarligaande.htm

Jeg tror det er det du har...

Lægen pingvinspasser
jeg ved godt du har skrevet, at du ikke vil gå til lægen.Men du kan være heldig at dit problem er ret enkelt at løse, hvis du lader en professionel se på det, fremfor selv at skulle eksperimentere dig frem. Jo hurtigere lugten forsvinder, jo bedre får du det også med dig selv og din angst samt socialfobi. Giv det en chance:)

Spis klofyl tabletter chlotilde
de neutraliserer den slags.
Kontakt lægen, for visse sygdomme kan forårsage dårlig kropslugt.

Tusind tak!!! den lille pige
For jeres gode og venlige svar! Det var godt jeg fik spurgt herinde! Jeg vil overveje det i siger.

Lige et spørgsmål: kan dårlig ånde gøre at et helt lokale lugter?! Og folk udefra kommer ind og siger adr.

..Det har jo også varet nogle år efterhånden. Har tænkt på om det er fodi jeg bliver nervøs, og udskiller en bestemt angst luft/angst stof??

Ang. maden, ja jeg spiser dårligt (er MEGET kræsen) - men det har jeg faktisk været hele livet... Jeg synes ikke det burde være derfor, men vil da prøve at snakke med en kostekspert. Der er da underligt hvis vegetarer skulle lugte så dårligt. Spiser meget frugt.
Har tænkt på at få foretaget en tarmrensning.

Takker for jeres svar indtil nu, rart at i ikke bare siger adr og afviser mig!

Bihulerne er et godt bud en lidelsesfælle
Hej "lille pige"

Du har min fulde sympati, for jeg har selv prøvet at have "stinknæse".

Ligesom "Anonym" med indlægget om "Halsen" vil jeg råde dig til at overvinde dig selv og betro dig til din læge. Han/hun har tavshedspligt.

Jeg tror, der er gode chancer for, at en næse-, øre-, halslæge vil kunne hjælpe dig.

Held og lykke!!!

M.v.h.
En lidelsesfælle

tror måske netop det er maden icarus
det er jo det man putter ind der afgøre hvad der kommer ud...

og især frugt og grønt :)

ide! truckertom
Jeg føler med dig, men samtidig er jeg vildt glad for at jeg ikke er den eneste der har det som dig.
Jeg har prøvet at skifte læge fordi det bliver opfattet som pjat eller noget phsykisk. Jeg har fået lavet kikkertundersøgelser og undersøgt bihulen uden resultat.
Har også prøvet at lugte det selv når jeg går ind et sted hvor vinden kommer imod mig, og det lugter som en kloark.
Men efter at jeg har læst dit indlæg tror jeg at jeg har fundet ud af hvad det er.
Søgte på nettet og fandt UDPOSNING PÅ SPISERØR.
På sundhedsguiden.dk hedder det DIVERTIKLER.
Prøv at læse det.
Jeg har taget et udskrift og vil tage det med til min læge hurtigst mugligt.
Måske har du også hjulpet mig.

Hjalp det? SammeProblem
Hej

Hjalp det? Har nemlig den samme problem.

dårlig kropslugt jegsøgersvar
Hej triste pige

Jeg vil bare sige at jeg deler denne pinsel med dig, jeg er i samme situation og har været til adskillige læger og de siger at jeg ikke fejler noget og at man ikke kan gøre noget ved det

Jeg håber nogle har en løsning, jeg har haft det i ca 18 år nu og hver dag er et mareridt

Mvh den uheldige

Til læge! Jaqueline
Lægen er svaret, da mærkelig kropslugt kan være et symptom på sygdom i ens krop
-som man ik bør spøge med
hvis du har en dårlig læge, så skift..

Til læge! safir
Prøv at gå i svømmehallen et par gange om ugen, og tage dampbad og sauna, for ligesom at svede godt og grundigt ud.
Det er godt at spise tomater med salt et par gange om dagen, det tager også en dårlig lugt.
Yougurt naturell er også godt mod dårlig lugt, og godt for dine tarm og mave.
I det hele taget sund mad og drikke.Men du kan jo ikke ændre hele dit liv på en gang.
Når du har været i bad, så slut af med en kold bruser og sørg for at tøre hele kroppen, også mellem ballerne, du skal rigtig grubbe din krop i frotehåndklædet.
Hvis du har et badekar, så tag nogle bade, med nogle velduftende olier.
Gør ting der gør dig glad, og vær glad for dig selv, din kæreste og familie og livet i det hele taget. Det kan godt være det er psykisk, og jo bedre du har det, des mindre vil du lugte. Men pas på du ikke kommer til at "overvaske" dig selv, din krop har også brug for en naturlig omsorg, og skal selv lære at producere fugtighed osv.
Tage evt. et mulivitaminprodukt, måske du mangler nogle vitaminer, og det skader jo ikke.

dårlig kropslugt Biggi
[quote="den lille pige" post=722789]Hallo herinde,

Jeg har et meget stort problem, det har stået på længe – og nu kan jeg snart ikke klare mere. Jeg har besluttet mig for at nu skal det ikke sætte en stopper for min livsglæde mere. Jeg tør ikke snakke med min egen læge, det lyder dumt, men der er giga tubu for mig. Jeg har derfor gået med det meget længe, uden at kunne gøre noget. Jeg har en underlig kropslugt, og jeg er så ked af det.. Jeg tror bare ikke jeg nogensinde kan blive fri for lugten, men jeg beder til at noget og nogen vil hjælpe.

Jeg døjer med denne meget mærkelig lugt, det folk har sagt er at det lugter som om man har slået en prut. Hvilket jeg synes er ret underligt, for hvor kommer den lugt fra?? Jeg sveder sjældent, men jeg er ret nervøs og sidder sommetider og spænder i min krop. Det er dog ikke så slemt som det har været, oftest sveder jeg på ryggen når jeg bliver nervøs, og har ind i mellem mærkelige følelser på ryggen, og spænder muligvis ubevidst i forskellige dele af kroppen (i armhulerne måske mest af angst for at lugte derfra). Men mon det er der lugten kommer fra? Det er jo ikke normalt at lugte sådan…

Folk har kommenteret det, men der er aldrig nogen der har gået hen direkte og sagt til mig: DU lugter af …. , de har sagt: her lugter af … i stedet. Så jeg har ikke fået hints om, hvor det kommer fra. Men det er blevet nævnt tit, forskellige steder fra forskellige folk – og sommetider kan jeg også selv lugte lidt. Det er specielt slemt når jeg skal i bad og vandet tændes, eller når jeg lige står ud af min seng. Jeg har fået kommentaren selvom jeg har været i bad også. Jeg ved bare ikke om det er hele tiden eller kunne sommetider. Man vender sig vel til lugten, før i tiden kunne jeg virkelig ikke lugte noget, men hvis jeg gør mig umage nu kan jeg godt ind i mellem. Jeg tror andre (også min kæreste) vender sig til det, for det er oftest hvis de kommer ind i et lokale udefra, men det er heller ikke altid de siger noget...

Min kæreste (og foregående) nævner ind i mellem at: ”her lugter”, eller mener jeg har pruttet fordi der lugter af prut. Hvilket jeg bare aldrig har gjort. Hver gang bliver jeg ked af det. Jeg ved jo ikke hvor lugten stammer fra og hvordan jeg skal afhjælpe den. Jeg går i bad hver dag og tager deodorant og lidt parfume på, og tit kan jeg jo ikke selv lugte noget. Jeg har bidt mærke i at ind i mellem når jeg synker kommer der en lugt ud fra min næse – men jeg kan bare ikke forstå hvis det kan få et helt rum til at lugte! Desuden har jeg lagt mærke til mine baller ligesom klistrer sammen, også selvom jeg lige har været i bad, men det burde vel heller ikke kunne give så kraftig en lugt…

Jeg lever med dette på 6. år nu (er 21), og nu vil jeg gerne det skal stoppe. Men jeg synes det er pinligt at spørge folk i min familie osv om det. Det er MEGET tabu for mig, da jeg er blevet moppet med det i ½ år og det går mig meget på. Jeg vil heller ikke kunne snakke med min læge. Jeg har nævnt det for en læge engang, dog ikke selve lugten, og hun sagde bare det der perspirex – men det er jo ikke for at jeg sveder så meget. Måske er jeg bare meget uheldig og har en dårlig kropslugt. Det er der vel ikke rigtig noget at gøre ved?? Suk… Jeg har tænkt om det er når jeg bliver angst jeg sender en frastødende lugt ud – men de kommentarer jeg har fået har også været når jeg bare har sat stille og roligt og set tv eller lignende.

Jeg er meget trist, og bliver ked af det hver gang nogen siger noget. Det er jo ikke særlig rart at lugte dårligt. Jeg er bange for at tage til familie fester mm, jeg har pga. lugten lidt af social fobi, men jeg er ved at komme ovenpå igen. Jeg vil først blive glad indeni hvis jeg fandt ud af hvorfra lugten kommer, og om der er noget at gøre ved det.

Jeg håber på din hjælp og er meget taknemmelig for svar. Mit største ønske er at slippe for den lugt og få min livsglæde tilbage igen, det går mig virkelig meget på og er meget hæmmende.

M.v.h. den meget triste pige[/quote]

Biggi skrev

Det afhjælpes med sund kost ernæring frugt grønt kosttilskud væske motion fåa styrket im munsystem komme i balance fungere optimalt hvad flest dansker ikke har tænkt på i sol de
lever usundt se hvad de spiser drikker spiser ryger det kræver holdningsændring til det.