dårlig mor?

dårlig mor? kristina86
er man en dårlig mor bare fordi man er ung med sit barn???

Alderen er underordnet Holger
Ansvarlighed er overordnet.

hvorfor airimorten
kan du ikke debaterer færdig på dine gamle indlæg? du må forstå,du er på "solen" nu.der er ingen der siger at ,fordi at du er ung ,at du er en dårlig mor,hallo?

..- kristina86
jo da men du svarer jo lissom ik gg

Det synes jeg savanna
ikke man er, men det kan også blive for meget.
Min mor er 49 og fik sidste år lavet en navle piercing og skal helst i byen hver anden weekend når hun har fri weekend, nogen gange føler jeg lidt at rollerne er byttet om, og det er ikke nødvendigt.

49?????? airimorten
og du er 27.hvad rager det dig hvad din mor laver,helt ærligt,hun er 49 år?

Derfor er det alligevel patetisk Anonym
..hvis man får lavet piercing som 49-årig !

tja airimorten
enig,men hvad rager det hennes datter,eller os?

hvor airimorten
blev du af,er du sprunget ud i en anden debat?

øhhh savanna
nej.. jeg er 29..
det rager mig da en hel del, det er min mor.. og det er ligesom mig der skal høre på alt det der sker eller alt det hun kan huske.

du kan savanna
da lade være med at læse det hvis det ikke kommer dig ved.. jeg har sgu da lov til at skrive hvad der passer mig..

har airimorten
du husket at tage dit farmika,for du må da være indlagt på en af vores storslået sindsyghospitaler,du er 29 og skal køre din mor? er du blevet sex mishandlet som barn,siden du skal klynge dig til mor med en alder på 29??????? DU TRÆNGER DA TIL EN FORM FOR BEHANDLING.

hmm neseor
, det er ikke alderen der bestemmer om man er en god eller dårlig mor......! -men det er dog alligevel også en anelse usandsynligt at man ville være en 'god' mor som 13 årig!

Tror da vist savanna
ikke det er mig der trænger til behandling.. hvad har sexmisbrug med noget af det at gøre..? Hvis jeg ikke ville min mor det bedste så var der nok noget i vejen, men sådan er det nu ikke lige. Der skal nok ikke så meget til at bringe dit pis i kog!! Det her er en debat og jeg synes at det jeg skrev var relevant til det indlæg jeg svarede på, så hvorfor blander du dig egentlig, har en "voksen" mand på 41 ikke andet at lave? Jeg lure ikke rundt herinde for at se om der er nogen jeg kan genere, hvis du synes det er sagen så bare klø på mester..

Hvad mener du med det? hannah1
Hvad er baggrunden for dit indlæg? Og hvad mener du med ung? Naturligvis er man ikke automatisk en dårlig mor, fordi man er ung mor. Prøv at uddyb dit spørgsmål.

Hej, hej ...