Dårlige dating-historier

Dårlige dating-historier Mmmprada
Er der nogen der har nogen grumme dating-historier?
Var hun gennemført kikset?
Havde han sat falske billeder på af sig selv og det viste sig han lignede Quasimodo?

Kom frem med jeres historier.

Nja... Både og.. amarti
I min korte karriere som "dater" på nettet, fik jeg mig en del skuffelser, så jeg fandt snart andre veje at finde prinsen på...

Jeg har det sådan nu, at jeg ikke gider fokusere på alt det negative og dårlige - det er spildte kræfter - men skal jeg reflektere over det, var mine oplevelser generelt, at de mænd jeg havde kontakt med løg som bare f.....! Det undrede jeg mig faktisk en del over, for når man bare er ude efter sex, flirt og opmærksomhed, så skriv det dog. Vær ærlig omkring dine hensigter!!

Jeg mener... Sex er helt okay for mig, men hvis man nu, som jeg gjorde, søgte mere end det - altså et forhold - så ville jeg jo gerne undgå de typer... Det var ikke nemt!

Så uærlighed og egoister - det er de minder jeg har flest af.

Tilgengæld hører man jo ofte om folk, som har fundet lykken den vej - hatten af for det! [:)]

/Klokken
Ps: Jeg var faktisk på en date, hvor fyren der besøgte mig, var så grim, at jeg ikke kunne holde ud at kigge på ham. Jeg vidste simpelthen ikke hvor jeg skulle kigge hen. Efter en halv time kørte han igen! [;)] På hans profil var der et billede af ham med kasket på - der snød mig!

hahaha DHJ
nu du skriver det, kom jeg i tanke om en jeg engang skulle på "date" med...

jeg havde chattet med en for 5 år tilbage. han var super sød og vi udvækslede da billeder. nå dagen kom hvor vi mødtes. jeg fik et mega chok, han var 1 10 ældre end billeder. 2 han var gammel junkie. så han havde ingen tænder..

takkede mange gange pænt for de 30 sek vi så hinanden og ret hurtigt og meget pinlig gik min vej... :-D

Jeg gør det ALDRIG mere :-)

Skimmelsvamp i huset,rotter i køkkenet. anonym 1
Himmel,jeg husker det som var igår.
Skulle møde en Mand på stationen efter aftale.Vi havde skrevet lidt sammen i 14 dage.
Ok,han hentede mig ved toget.Vi kørte hjem til ham.Han boede på en gård,som han havde overtaget fra sine forældre.Første chok kom da han låste mig ind i huset.Der mødte mig en stank af snavs og lugt af skimmelsvamp.Inde i hans stue var det ikke bedre,ja hele huset var angrebet af skimmelsvamp som tydeligt kunne ses på væggene.Alle rum i huset var angrebet,og møblerne lignede noget der var løgn.Gamle slidte klunkemøbler fra det 18årig hunderede,arvegods fra familien.Køkkenet var nogenlunde rent,men også angrebet af denne skimmelsvamp.Studsede over flere huller i gulvpanelet.Mens vi sad og spiste frokost i køkkenet kom en rotte pilende hen over køkkengulvet.Her slap min smilende grimasse op,for nu havde jeg fået nok.Jeg skulle væk fra det hus meget hurtigt.Hans eneste kommentar var om denne rotte.-Hvis du vil bo hos mig,vænner du dig hurtig til disse rotter,de kommer ude fra spisekammeret af,og huset fejler intet,det er et godt hus.
Jeg blev kørt til Stationen af ham,for jeg skulle væk fra det hus og disse rotter,og også ham.Jeg havde set og hørt rigeligt.OH jo,manden lugtede langt væk af dette skimmelsvamp,det lugtede jeg da han kørte mig til toget.En stille duns fra ham sneg sig forbi mine næsebor og blev hængende der.En date som denne kan jeg ikke anbefale nogen,men det var en oplevelse at se et menneske kan leve i sådan en omgang lort til halsen,og ikke selv vide at det er livsfarligt for ham at være i et sådan hus.
Hans navn og by,vil jeg ikke røbe.Nej,jeg så aldrig manden igen,det ville jeg simpelhen ikke.Han kom fra Farmerdating.

DHJ. anonym 1
hi hi hi hi.

griner peter-uartig
livet er fuld af oplevelser[;)][:)]

Haha Mmmmprada
Hmm så må jeg nok hellere på banen med min eneste historie....

Jeg skrev engang med en fyr, kan faktisk ikke huske siden., men vi aftalte at han skulle tage den lange vej fra Jylland hjem til mig med tog... Vi aftalte han sku tage en rose i hånden så jeg kunen kende ham...

Jeg tog til stationen for at hente ham, men kors i r**** hvor var han grim. Jeg listede hurtigt forbi ham og tog hjem. Slukkede min tlf og hørte aldrig fra ham igen..

Jeg ved godt hvor ufatteligt ondt det var, men jeg var teenager og jeg skulle sq ikke nyde noget af at blive set med den her fyr. Føj. Men jeg har det rigtig skidt over det. Kan sagtens sætte mig ind i hvordan ham måtte ha haft det, at stå på en station for at møde en date for så at kunen købe en billet retur igen. Ups ;o)

Jah hende jeg skrev sammen med engang... anonym
var heller ikke just verdens kønneste menneske... Og ikke nok med DET! Vi sad og talte 99 % forbi hinanden... Og af en eller anden grund blev jeg alligevel ved med at tage imod hendes opringninger(hun blev jo så glad over, at hun bare ku sidde og læsse af med sine bekymringer ovefor mig)... Efter en måned skrev hun et labngt brev til mig om, at hun var blevet stormende forelsket i mig - og at hun meget gerne ville ha mig.

Øv, det brev ku jeg bare ikke bruge til en sk...

Til anonym Mmmprada
Haha hvor godt...
er du nogensinde sluppet af med hende så?