dårligt iPod batteri

dårligt iPod batteri Lejsa
Jeg har haft min iPod i halvandet år snart. Har brugt den flittigt, men her fra den ene dag til den anden er batteriet pludselig gået hen og blevet dårligt. Det holder ikke ret længe og selvom der står nogen gange at batteriet stadig er halvfyldt så melder den om tomt batteri og slukker !! Har I også prøvet det ??

Har I så prøvet, at iPod sætter sig selv på pause lige pludselig. Min iPod har haft en periode hvor den satte sig selv på pause hele tiden og det samme er sket for mange af mine venner. Nu er den heldigvis holdt op igen, men meget mærkelig firma ;0)

min pauser også Berjo
min sætter sigselv på pause ret ofte, en anelse irriterende

Det har jeg prøvet rotterotte
Endnu har jeg ikke problemer med mit batteri. Men jeg har prøvet at min iPod blev ved med at sætte sig på pause af sig selv, og det gjorde den i et par uger og jeg har ikke set mere til det siden. Sært !!

Ipod Batt CyberCC
Hej. jeg har samme problem med mit Ipod Batteri. min er kun ½år gammel. men købt i udlandet og har ikke kvitering..

men efter hvad jeg høre, er de fleste Ipod Batt. meget dårlige..

jeg har lige googlet problemet, og min løsning bliver at købe et nyt batt til 200kr af anden fabrikat der holder længere (550mAH) og så selv skifte det.

er ret simpelt hvis man har lidt tolmodughed og ikke er for volddig..

har lige prøvet at tage det ud jeg har i nu, jeg gætter det tager mig max 10min at skifte det. nok nærmere 5min

og det skulle holde en DEL længere

der er masser steder der sælger batterier og man kan også få nogen af stederne til at udskifte for en. men der er masser guides og videoer om PRÆCIS hvordan man gør.

held og lykke