død frustreret

død frustreret pige24
hej

jeg er en alm, høj køn velskabt pige på 24 der ikk kan finde en kæreste. Er ved at blive vanvittig af ensomhed... ved godt man siger det kommer når man mindst venter det men tvivler. har ikk et særligt stort netværk og er noget social angst så er svært... dem over nettet er tit idioter der bare vil have sex. blir mere og mere frustreret og begynder at tro det er de danske mænd den er gal med !!! der må da findes en enkelt sød normal moden mand med et ok ydre og et varmt indre.Jeg kan ikk forstå hvad jeg gør galt. er varm omsorgsfuld, kærlig, køn, børneglad ja alt. Har overvejet at rejse min vej men har ikk penge og hvad skulle det os nytte.... har os mistet livslysten pga det her. hvad skal jeg gøre

mvh den ensomme

ps har os svært ved at finde veninder

Lær først at underholde dig selv Tænke
Det bliver aldrig et godt forhold, hvis bevæggrunden er flugt fra ensomhed.

Bare lader det kommer og giv tid Den trøstende
Tjaaa jeg er også ligesom dig, men giv nu tid. Det skal nok komme. Hvis du hele tiden stræber efter det ener og det andet så får du aldrig det du kigger efter. Bare giv dig tid. Har du læst et eventyr om princesse på ærten af H.C.ANDERSEN. Og ved du hvad det mener med et sådan eventyr? Det betyder at tingene skal nok dukker op af sig selv. Bare være tålmodig så skal alle sammen nok gå for dig. Og være ikke tvivl eller frustrerer ellers så bliver det endnu mere værre.

Jeg har siddet og skrevet det her udtryk: DET JEG VIL HAVE, KAN JEG IKKE FÅ. DET JEG KAN FÅ, VIL JEG IKKE HAVE.

Tjaaa og sådan vil livet altid ser ud uanset hvad. Man kan ikke altid få det sødt jo.

Kærlig hilsen

Den trøstende

... Kawwah
Ser lige du har skrevet børneglad..
Har du børn? Fordi så kan det nemt bl.a. være der problemet ligger. Mange fyre ville ikke have en pige der i forvejen har et barn.. Det kan være pga. mange ting som fx. ansvar, mangel på fritid eller måske endda at barnet er et tegn på et tidligere forhold og en anden mand osv..

Det var bare lige et forslag. :)

nej pige24
nej har ikke børn....