Dødsbilist Løsladt

Dødsbilist Løsladt annonym
Dødsbilist fra Frederecia er løsladt.Dommeren syntes han var for ung til at sætte i spjældet(17 år).Spritbillist,stjålen bil,hensynsløs kørsel,kører 2 cyklister ned,1 dør,den anden hårdt kvæstet,altsammen foretaget af denne 17 årig knægt,og alligevel bliver han løsladt.Dette er en utrolig frækhed og ligegyldighed fra dommerens side.Den dommer burde afsættes øjeblikkelig.
Stakkels de efterladte,at vide denne morder til bilist nu går frit omkring.

Han skal dømmes Uanset alder. paladinbee
han har ikke kørekort End ikke gammel nok, SKAL DØMMES SÅ HAN KAN LÆRE DET.

Forrykt.... g.i.s.p
Hvis han bare er blevet løsladt, er det fuldstændig forrykt...
Han burde dømmes for alle de ting, han gjorde og så skulle dommene lægges sammen....

Og så burde det ikke være "uagtsomt manddrab", men overlagt mord. Når man sætter sig ind i en bil og kører for stærkt, ved man udmærket godt, at man kan slå nogen ihjel. Ved man ikke det, har man ikke intelligens nok til at stå på egne ben....

dødsbillisten skal dømmes uanset alder. slangetunge
Jeg mener helt bestemt han skal dømmes. han er over den kriminelle lavalder som pt er 15 år, og efter hvad jeg kan forstå på det er personen ikke myndig, ( derfor ingen kørekort) han var alkohol påvirket og dræbte 1 person og kvæstede en.
Hvordan de lader ham slippe fatter jeg ikke. der er tre stærke anklage punkter nemlig uforsvarlig kørsel i spirituspåvirket tilstand, samt en tiltale på uagtsomt manddrab, og tyveri af en bil. De to første er de mest seriøse og han sklle idømmes den hårdeste straf, og efter afsoning skulle han 8 mdr på et behandlingshjem.

Denne sag viser hvor tåbeligt det danske retssystem er sat sammen, no wonder Danmark er til grin i andre lande.

min mening Anonym
jeg syntes det er alt for dårligt at vi i det danske samfund lader sådan en morder gå løs hvis det var en i min familie han havde brutalt slået ihjel vil jeg blive alt alt for tosset på det danske system

Skørt! informationsministeren
Men desværre noget der sker alt for ofte! Og skifte dommer hjælper ikke, de dømmer altid på minimumsstraffen!

verdammt poul_rye
Hvordan kan en 17-årig kriminel morder være for ung til at sidde i fængsel? Er de bange for at han bliver påvirket at andre kriminelle?
Jeg kender ikke så meget til sagen, end der stod på tv-teksten, men synes at det må har været andre grunde til at han er sluppet løs..
Er der andre der ved noget mere om det?

Det siger så bare lidt om hvor meget i fatter!!! Anonym
Det var min bror der kørte den bil, og det er mig der er den 15-årige lillebror! Min bror satte sig i den bil fordi han ville køre mig hjem fordi jeg var for fuld, og havde det skidt!! Han satte sig i den bil med en GOD hensigt! I har måske aldrig overtrådt færdselsloven? Jo i har så, i har bare slippet godt fra det! Og lige til sidst, han sidder altså varetægtsfængslet, og tager sin straf for det han har gjort!!