Dødsstraf

Dødsstraf lene1970
Mine tanker går naturligvis på Amagermanden...

Med de beviser der er, at han nu er kendt skyldig i næsten alle anklager, og så lige med den seneste up-date på hans forsøg med at sende dna ud for at prøve at bevise at en med samme dna stadig er på fri fod, og at han derfor ER uskyldig....

Ville dødsstraf efter din mening være okay i denne sag ?

Dødsstraf Hemmligprofil
lige i denne her sag... nej han skal sidde bag fire vægge og rådne op... hvis bare dk havde rigtig livs tid..

Dødsstraf debatsvinet
Han skulle have samme tur som Ted Bundy fik i United Bluff.. De tog strøm på ham..[;)]

Dødsstraf Albert Johansen
Dødsstraf er da acceptabelt ved landsforræderi.

Kærlig hilsen Albert Johansen

Dødsstraf alexsmithnielsen
Dødsstraf er alt for dyrt i det lange løb pga de mange appel sager som man eks ser i Usa.

Vi skal ikke have det skidt, vi burde istedet få fængsel indtil døden indtræffer for den slags mennesker. Og det samme gælder for hårde kriminelle, de er en pest i vores samfund og det er spild af vores tid og give dem 10år når de kun afsoner 5 af dem pga "god opførelsel" og de bagefter går rundt og skyder folk ned på gaden og sælger hårde stoffer til folk. FØJ!

Dødsstraf 123456+
Dødsstraf behøver ikke være dyrere end livsvarigt fængsel og alle appel/anke muligheder vil jo blive brugt uanset om der er tale om livsvarigt fængsel eller dødsstraf.

På mange måder vil en enkeltbillet til det hinsides være langt billigere for samfundet end 12-16 års fængsel.

Men udover at dødsstraffen kræver nogle gevaldig gode beviser da dommen ikke kan omgøres så kan Danmark slet ikke indføre dødsstraf da Øv ikke tillader dette, selvom Polen har forsøgt at indføre det, og Tyrkiet uden tvivl også vil forsøge den dag de indlemmes i taberklubben.

Dødsstraf tromle70
Nej, i DK har vi kun dødsstraf i krigstid, og det synes jeg også skal afskaffes. Man skal ikke lave lovgivning på baggrund af enkeltsager.

Dødsstraf lene1970
[???] Ja det kan du have ret i...
Det er for billigt sluppet hvis ikke han bliver frataget sin frihed de næste mange år.

Men når eller hvis han engang kommer ud, så ville jeg da nødig have ham som nabo.... [:X]

Hverken i denne eller andre sager lagermann
NEJ....ingen dødsstraf i denne, eller i andre sager. Jeg finder det ret oprørende at du antyder at man i nogle sager bør idømme dødsstraf, og i andre ikke? Det er lige præcist en af grundene til at jeg per definition er IMOD dødsstraf. Det giver en mulighed for at dømme vikkårligt.

Når en sag gør befolkningen vrede, så bør der idømmes dødsstraf. Er en sag forståelig, så bør der ikke?

Dødsstraf er en hævn, og af den grund er det mig umuligt at tilslutte mig den. I Danmark er selv DNA testen ikke altafgørende, der skal andre faktorer til oveni. I USA er folk blevet sat på fri fod efter adskillige år på dødsganene - alene pga nyt DNA materiale. Typisk er det afro amerikanere som har lidt den tort at være uskyldigt spærret inde i mange mange går. Alene af den grund at de var for fattige til at hyre en brugbar forsvarer. Skal det være sådan at svagt bemidlede sigtede risikerer dødsstraf, og rige kan betale sig fra det? HELL NO!!

Aldrig nogensinde igen dødsstraf i Danmark!!

Mvh Lagermann

Dødsstraf lagermann
Hvad? Dødsstraf er for dyrt? Er det dit eneste argument for at vi ikke skal have denne, samfundets hævnform? Samtidig siger du at de skal i fængsel på livstid. Forestil dig en person der får den længste straf som 20årig? Hvad tror du er dyrest? En dødsdom eller at skulle bekoste en person i, i værste fald, 80 år?

Jeg er IMOD dødsstraf, men af helt helt andre grunde

Mvh Lagermann

Dødsstraf 123456+
Danmark har ikke dødsstraf i krigstid.

Muligheden blev fjernet fra den millitære straffelov i 1978 og fra den civile straffelov allerede i 1930.

Kun grundet en særlov efter krigen blev dødsstraffen midlertidigt genindført og fjernet igen i 1951.

Fra og med 1993 er ethver omtale af dødsstraf ude af dansk lovgivning både militær og civil.

Selvfølgeligt pouljoergensen
Men !, det kan ikke lade sig gøre, for staten må aldrig slå nogle ihjel, staten er/skal være din sikkerhed, og uanset hvor klar sagen så end er, og uanset hvor mange beviser der er i en sag, så er der altid en mulighed for at der er sket en fejl der altid.

Og det at leve og kæmpe for et land, der måske har slået en uskyldig ihjel er umuligt, for et eller andet sted vil tanken altid være der ?, mon du bliver den næste.

Det var derfor jeg mere eller mindre kom med den om at male ham selvlysendene oragne også slippe ham fri, som fredløs, men det kan man selvfølgeligt heller ikke.

Nej!, staten har kun en chanse, og det er at spære ham inde på livstid på en lukket afdeling.

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Fakta om livstid anklageren
[quote="Hemmligprofil" post=2502981]lige i denne her sag... nej han skal sidde bag fire vægge og rådne op... hvis bare dk havde rigtig livs tid..[/quote]

Begrebet livsvarig straf skal teoretisk opfattes bogstavelig, men i praksis benåder "Dronningen" den dømte, der prøve-løslades med en prøvetid.

Indsatte, der er idømt livsvarigt fængsel i Danmark afsoner gennemsnitligt i 16 år, mens den længste straf har været 33 års fængsel.

Amagermanden kommer derfor sandsynligvis til at sidde et sted mellem 16 og 33 år i fængsel