Dødsstraf burde indføres i Danmark!

Dødsstraf burde indføres i Danmark! Thomas.
Begår man et mord, skal man af hensyn til ens retsbevidsthed idømmes en dødsstraf.

Tag f.esk morderen fra Aalborg Rasmus Popenda, som på den mest brutale måde smadere Henrik Bjerremand kristensen til døde og derefter filmede ham med sin mobiltelefon. Han fortjener helt klart en dødsstraf og ikke de sølle syv år, bare fordi han er under 18 år. Ungdoms-rabatten er krænkende for ens retsbevidsthed.

Generelt er dette bare at gøre grin med alle normale mennesker med denne strafferamme vi har i Danmark.
Den skal laves om og det kan ikke gå hurtigt nok.

DØDSSTRAF SKAL GENINDFØRES I DANMARK.

Fuldstændig uenig dulkis
- Lad mig aldrig blive normal, hvis jeg dermed vil plædere for mord udført af staten.

enig bøddelen
Når man har slået et menneske ihjel, er det ok at indføre dødsstraf.

Ikke på vilkår!!! hoenemor1001
Et mord kan ikke retfærdiggøres med et andet!

mvh hønemor1001

I popendas tilfælde, ja!!! komododragon
Men dødstraf skal reserveres til de værste forbrydere som Rasmus Popenda, Peter Lundin og lignende vederstyggelige og gennemsyret onde mennesker.

Dødsstraf skal kun kunne komme på tale overfor mennesker som med ond vilje har slået andre ihjel eller forvoldt stor og uprettelig fysisk og/eller psykisk skade på andre mennesker.
Den skal også kun kunne komme på tale hvor beviserne er helt indiskutable som i Popendas tilfælde da svinet selv har filmet sin afskyelige og utilgivelige handling.

Men ellers er det ingen hemmelighed at jeg mener at straffene for personfalig kriminalitet burde sættes kraftigt i vejret.

Hvorfor vil, du være lige så ringe dulkis
- som drabsmanden?

Den sidste del af dit indlæg dulkis
- kan jeg sagtens tilslutte mig. Henset til straffen for økonomisk kriminalitet er strafudmålingerne ofte helt ude i hampen.

- Jeg tror ikke der var nogen, der ikke var rystede efter byretsdommen over Rasmus Popenda. Man må jo spørge sig selv, hvor den dommer har haft sit hoved. Lider de af berøringsangst og dømme, så de er sikre på en appel?

Øje for øje,tand for tand. anonym
Ja tak.-Lad os endelig for indført dødsstraf.
Det koster staten at have disse monstra til mordere siddende i fængsel.
Enhver der dræber,skal selv lide samme skæbne,gerne samme metode som de brugte på deres ofre.De nærmest lever som grever og baroner i spjældet.Ja, de for endda penge for at sidde der.Af med knoppen skal disse mordere,

Man kan blive så hidsig komododragon
over domme som er så milde og dommere der er så ligeglade med retsbevidstheden.

Måske går jeg kun ind for hårdere straffe om en måned, men lige nu er jeg gal i skralden over at man kan slippe med 8 år for at tæske en mand ihjel imens man filmer det når Kurt Thorsen måtte 6 år i spjældet for at have snydt etet firma for døde penge.

Lad os få retfærdigheden tilbage i det danske retssystem

Fuldstændig uenig Fuldstændig uenig
nemli !!!! ligesom peter lundin

men nej, han skal jo have lov til at møde piger i fængslet og gå i seng med dem, og blive gift.....

hovsa..jeg er enig !!! enig !
nemli !!!! ligesom peter lundin

men nej, han skal jo have lov til at møde piger i fængslet og gå i seng med dem, og blive gift.....

øh hved Anonym
[:*(]ha et mord til et mord er ikke et løsning er du sphysisk ikke normalt[:*(]
du er ikke moralk

Ikke dødsstraf men Fnidder
Der bør ændres i strafferetsplejen, så det bliver straffe frit at agere i nødværge. Det bør være muligt, selv at få lov til, at afværge gale psykopaters personangreb ikke blot fysiske overgreb, men også ved psykiske overgreb bør det være tilladt, at bringe forfølgerne til tavshed. Man ser mange farlige gale mands- og kvinde psykopater optræde som flokdyr i deres angreb på udvalgte sagesløse ofre som de gør retsløse i deres psykopatiske flokdyrs adfærd, med accept fra Christiansborg folkevalgte afvigende abnormiteter.

Tilbage??? dulkis
- er der en tid, du kan huske, hvor det har været anderledes end det er nu? Jeg mindes ikke jeg har syntes der var logik mellem domme for personskader og penge.

- Du kan også være sikker på at f.eks falskmønteri straffes til yderste del af straframmen. Hvor jammerligt!!

Strafferammerne er der egentlig ikke noget i vejen med, men dommerstanden sover!!! De bruger dem til kanten i økonomiske sager og lemper og lemper i en uendelighed i f.eks voldssager.

- Min retsbevidthed kan virkelig ligge på en meget lille fingernegl.

Sådan lidt sharia-agtigt? dulkis
- underligt, det troede jeg egentlig de samme mennesker var modstandere af i øvrige tråde herinde.

Hørt hørt Olga
I de fleste tilfælde synes jeg også at der skal være dødsstraf, for Mordere,Pædofile dem der øver incest de er ikke værd at samle på i samfundet[:(]

Bødler mumrik_bakunin
"Begår man et mord, skal man af hensyn til ens retsbevidsthed idømmes en dødsstraf."
Jeg er ikke en tilhænger af det juridiske retssystem. Om en person fortjener at dø er ene og alene noget JEG bestemmer. Jeg afgører hvad der er rigtigt og forkert, punktum.

"Tag f.esk morderen fra Aalborg Rasmus Popenda, som på den mest brutale måde smadere Henrik Bjerremand kristensen til døde og derefter filmede ham med sin mobiltelefon"
Og er det ikke fantastisk hvilken adfærd han havde under sin retssag. Han kiggede ned i bordet og sagde undskyld for den smerte han havde været årsag til.

"Han fortjener helt klart en dødsstraf og ikke de sølle syv år, bare fordi han er under 18 år."
Det er muligt. Men hvis du mener at HAN fortjener dit og dat, hvad har du så at sige om den danske regering der fik DK med i den ulovlige angrebskrig mod Irak. Hvad har du at sige om soldaterne? Eller den vestlige verden der udsulter den tredje verden. Skal vi bare starte et blodbad på alle vi ikke bryder os om, eller hvad mener du? Jeg mener vi skal gøre dette i en del tilfælde, men jeg gider da ikke sætte staten til at klare ærterne for mig. Jeg vil ikke sætte folk til at blive bødler.

"Ungdoms-rabatten er krænkende for ens retsbevidsthed. "
Retten er krænkende i sig selv. Den forsøger at sætte sig over MIG og afgøre hvad der er rigtigt og forkert, men dette kan ene og alene jeg.


Vil du leve i en verden hvor folk går på arbejde, DRÆBER en del dødsdømte, tager hjem til sig selv og får sin lønseddel, som om at MORD på kriminelle var det mest naturlige i hele verden? Du giver jo udtryk for at mordere skal dræbes. For at dette kan lade sig gøre, har vi brug for en bøddel. Du vil altså have at staten betaler mennesker for at være bødler - For at være mordere. Skal disse bødler så også dræbes? De er jo også mordere.....

Du ønsker at mennesker bliver mordere mumrik_bakunin
Flot...

Morder mumrik_bakunin
Forestil dig at du har jo som bøddel. Hver dag går du på arbejde, og hvis der er kriminelle som staten vil have fornøjelsen af at dræbe, så er det din opgave som den statsansatte bøddel du er. Du får penge af staten for at slå andre mennesker ihjel helt legalt. Ligesom soldater der helt legalt (nogle illegalt men det ser man ALTID imellem fingrene med) slår andre mennesker i hjel.
Du har karriere som statens lille lodne lejemorder. Føj for satan!
For mig er mord hverken rigtigt eller forkert, moralsk eller umoralsk, acceptabelt eller foragteligt. Men at slå ihjel fordi man bliver betalt for det - og fordi staten ønsker det - Det er kraftedeme klamt.
Du er mere syg i hovedet end ham knægten fra Århus der sparkede den ældre mand til døde og filmede det på sin mobil. Han fortrød sine gerninger. Du er bare sadist.

Job mumrik_bakunin
* første sætning skulle have været følgende: Forestil dig at du har joB som bøddel.

Og hvad med bødlen? mumrik_bakunin
Så skal bødlen vel også henrettes. Og den bøddel der skal henrette bødlen skal også henrettes. Indførelse af dødsstraf gør mennesker fjerner mordere - og SKABER en ny!

Jeg Olga
LEDIG[:D]

nåee anonym mor
det kan du så mene!
Men prøv du så at stå med din 6-årige datter i armene efter hun er blevet overfaldet -
fortæl mig SÅ hvad du har lyst til at gøre!!!!

Normale mennesker? rodvad
Er det, eller er det kun noget du mener, at det er normalt at være så primitiv? De mest primitive lande i verden, har dødsstraf, og der bliver ikke begået færre mord i disse lande, selv om de har lønnede mordere til at udføre rettergangen.

Dejligt at der er så primitive mennesker der selv er med til at afsløre sine ugerninger. Med en dødsstraf hængende over hovedet, bliver der ikke færre mord, ej hellere brutalitet. Eneste forskel bliver at der bliver flere forsøg på at slette sine spor.

Ikke for min skyld Kejser Ming
Jeg synes at dødsstraf er uetisk og primitivt.

Om jeg er "normal" kan sikkert diskuteres. Men jeg føler ikke at min retsfølelse er blevet krænket af denne såkaldte ungdomsrabat.

Efter min mening tager du for let på livets ukrænkelighed ved at kræve død over andre mennesker på denne aggressive facon.

DEATHPENALTY Gavel
Dødsstraf til dem der er så dumme at foreslå det.

Gavel

Det samme her Thomas.
Min retsbevidsthed kan også ligge på en meget lile sted.

Mht. Strafferammerne er der noget galt med dem. F.esk straframmen for falskmønteri er 12 år. Straframmem for "vold med døden til følge" er 8 år, jeg gentager.. 8 år.

Det danske retssystem er sgu pilråddent.

altså... gubbi_the_great
Nu kan ens retsbevisthed være ret så ligegyldig hvis man er død...
Man skal tænke over HVORFOR man vil straffe folk. For at forhindre forbrydelser eller for at få hævn. Jeg hælder til den første, og den inkluderer ikke dødsstraf...

Problemet er at du kan ramme en uskyldig Blåøje
Vil du have det på din samvitighed? jeg vil ikke.

dødsstraf susan
Jeg går helt ind for dødsstraf, de skal da bare have samme tur som de selv har givet. SMerten skal de da have lov at mærke, præcis på sammen måde, som de udøvede...
Tag Peter L. Hvad skal han leve for efter mord på fuldstændig uskyldige, og så oagven i købet to børn. Tag Susan Ipsen`s morder, Roujans, ja man kunne jo blive ved, kan slet ikke se hvad sådanne mennesker skal have lov at leve her på jorden for. De har smadret så manges liv, de får på et tidspunkt et normalt liv igen, og skal de det?
NEJ ALDRIG, jeg går 120% ind for dødsstraf i DK igen.

Ja ja ja Olga
Det er lige mine ord, lad ikke samfundet bruge så mange penge på at fodre dem i fængsler[:(]