Dagens Israel

Dagens Israel riffelsyndikatet2
"Katyushas Hitting Haifa Make No Sense"
http://judicial-inc.biz/haifa_attacks.htm

God pointe.

"Hezbollah's Kosher Rockets--They Only Hit Arabs"
http://cytations.blogspot.com/2006/08/hezbollahs-kosher-rockets-they-only.html

Bare et tilfælde?

"Raketter rammer dybt inde i Israel"
http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2006/08/04/204853.htm
<citat>
Trods den israelske hærs fremrykning i Sydlibanon og massive luftangreb på broer og veje og i landsbyer, fik Hizbollah-militsen affyret mere end 200 raketter ind i det nordlige Israel. Tre blev dræbt og 29 såret, heraf flere alvorligt.

En kvinde blev dræbt, da en raket ramte et hus i den israelsk-arabisk by Mughar i nærheden af Tiberias. To blev alvorligt såret.

To mennesker blev dræbt og adskillige såret, da en raket slog ned i en restaurant i den drusiske landsby Majdal Krum. I nærheden af Kiryat Shmona blev en israeler hårdt såret af en raket.
</citat>

Israel har flere gange gentaget, at de har smadret Hizbollahs infrastruktur, de har besat en stor del af SydLibanon og trængt Hizbollah længere mod nord.
Alligevel vokser antallet af affyrede raketter som når længere og længere, og også i denne historie ser de dræbte ud til at være ikke-jøder.

Ligeså bemærkelsesværdigt ser det ud i Libanon ...

"33 civile dræbt i israelsk luftangreb"
http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2006/08/04/141046.htm
<citat>
Mindst 33 civile er blevet dræbt i et israelsk luftangreb i den sydlibanesiske Bekaa-dal tæt ved grænsen til Syrien
[...]
Et hus i Taibeh, hvor 17 mennesker havde søgt tilflugt blev ramt.
[...]
I byen Aita al-Shaab blev en bygning ramt, hvor der ifølge rapporter befandt sig omkring 50 personer.
</citat>

Ikke en eneste Hizbollah-kriger i Israels sigtekorn åbenbart.
Derimod er FN-observatører, Røde Kors (og anden nødhjælp) og civile i hobetal (bl.a. Qana) direkte mål for præcisions missiler. Det mere end ligner en bevidst politik.
Israel har tilmed jævnet det halve Beirut med jorden og Libanons infrastruktur ligger i ruiner. Beiruts civilbefolkning er fanget i en dødsfælde. Libanon står med et kolosalt flygtningeproblem - og Israel presser med sine taktiske bombardementer, andre strømme af flygtninge ind i Syrien - som tilsyneladende er Israels næste mål. Syrien står nu med store mængder af flygtninge - i øst mod Israel og vest mod Irak (og USA). En klassisk knibtangsmanøvre.
Israels militær er naturligvis så venlige at smide flyveblade ud (dog ikke altid) inden de bomber. Flygt eller dø. Desværre er flugt ofte umuliggjort, da flugtvejene er sønderbombede og granater og raketter stadig falder tungt over selvsamme områder. Hvordan mon Hizbollah reagerer på flyvebladene?

"Hezbollah not to blame for the war; Bush and Blair knew in advance of the Israeli plans to invade Lebanon."
http://aangirfan.blogspot.com/2006/08/hezbollah-not-to-blame-for-war-bush.html
<citat>
I am told that the Israelis informed George W Bush in advance of their plans to "destroy" Hezbollah by bombing villages in southern Lebanon. The Americans duly informed the British. So Blair knew. This exposes as a fraud the debate of the past week about calling for a ceasefire.
-- John Kampfner, in the New Statesman, 7th August 2006
</citat>

... og flere andre gode hints i det link.

"Mest alvorlige angreb på Libanon"
http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2006/08/05/132933.htm
<citat>
250 flyangreb og 4.000 raketangreb blev i løbet af dagen rettet mod området, oplyser libanesisk politi.
[...]
Bombardementet varede fra daggry og syv timer frem. Værst ramt er området omkring landsbyen Aitaroun, der var mål for 2.000 af raketterne.

Politiet siger, at 15 landsbyer omkring fem kilometer fra grænsen var ved at blive systematisk ødelagt af bombardementerne.
</citat>

Sætter tingene lidt i perspektiv (selvom man antager at Hizbollah virkelig står bag alle raketangreb mod Israel).
For to dage siden sagde Nasrallah, at Hizbollah ville stoppe med deres raketter, hvis Israel stoppede med deres bomber og missiler. Israel kvitterede med svært bombardement af Beirut. En klar understregning af hvem der bestemmer slagets gang.

"USA og Frankrig enige om Libanon-resolution"
http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2006/08/05/162743.htm
<citat>
Resolutionen siger ikke øjeblikkeligt stop for volden, siger embedsmanden.

Dermed ser det ud til, at USA og Israel fik deres vilje.
</citat>

Læs: Israel skal først befæste deres stillinger og fortrænge civilbefolkningen.
Endvidere får Israel carte blanche til "gengældelses"-angreb (dette gælder naturligvis ikke den anden vej).

Derefter indsættes en "international" styrke, som skal hjælpe Israel med at holde deres stillinger. Og mon ikke at det går som under den sidste Israelske invasion, hvor USA som en væsentlig del af den daværende "fredsstyrke" endte med, at deltage aktivt i Israels bombardementer af Beirut og omegn.

"To dræbt i Gaza"
http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2006/08/04/074317.htm
<citat>
To palæstinensere er blevet dræbt fredag morgen af israelske tropper i den sydlige del af Gaza-striben.
[...]
Under en massiv operation i det samme område i går, i Rafah i den sydlige ende af Gaza-striben blev otte palæstinensere [dræbt] af de israelske styrker.
</citat>

Og imens alle øjne er rettet mod Libanon, fortsætter Israel uanfægtet deres overgreb på Gaza, hvis skæbne nærmest helt er blevet fortrængt fra den offentlige bevidsthed.

Det er også så forbavsende lidt man hører om de tre påståede bortførte soldater, som var den officielle årsag til Israel overfald mod syd som nord.
Endnu mere forbavsende er det, hvor hurtigt den internationale kritik og omtale af Israel forstummede efter de bevidste angreb der førte til drabet på de 4 FN-observatører - og den efterfølgende nægtelse af en FN undersøgelse af begivenheden.

Bon appetit ...

Set fra begge sider Sorthvid
"Og imens alle øjne er rettet mod Libanon, fortsætter Israel uanfægtet deres overgreb på Gaza, hvis skæbne nærmest helt er blevet fortrængt fra den offentlige bevidsthed. "

Og imens alle øjne er rettet mod Libanon, fortsætter de (i Libanon)uanfægtet deres overgreb på Israel, hvis skæbne nærmest helt er blevet fortrængt fra den offentlige bevidsthed!!!

Jeg tror, at begge sider taenksomq
bliver fyldt med propaganda.

Selv i vores velinformerede land, kan vi jo ikke vide os 100% sikre, og det er desværre en god måde at sætte folk op imod hinanden samt at rekrutere nye soldater.....Og hvem er bedre soldater end dem, der tror, at "de andre" har fejl.

Vi ved ingenting............Selv om man f.eks. får at vide, at man i tv ser islamiske fundementalister likvidere en uskyldig person, så ved man i yderste konsekvens ikke, om det i virkeligheden er israelere klædt ud som islamiske fundementalister, der gør det..........Jeg håber aldrig nogensinde, at Danmark bliver en sådan krigszone, men måske bliver vi allerede udsat for en masse propaganda uden at vide det.

Fred være med os alle.