Dameblade...tsk tsk tsk

Dameblade...tsk tsk tsk Marts
Har I lagt mærke til budskabet i dameblade? De lægger vægt på at kvinden ikke skal underkaste sig noget som helst, at man skal være selvstændig, karrierebevidst osv osv MEN MEN - har I også lagt mærke til, at der følgende lige smyger sig 4-5 lister ind hvori der står udførligt beskrevet HVORDAN kvinden skal være, se ud, dufte, gå etc.? Hvordan giver det så mening??
Jeg troede ellers lige man skulle være sig selv uanset hvilket valg man gjrde sig i livet, men nixenbixen. Er der overhovedet nogle dameblade der er gode og fornuftige? Har været alle igennem hos min frisør og fandt ikke ét eneste

opreklameret fis Olebole
der henvender sig til kvinder uden selvtillid

damebras h.olsen
Jeg holder mig langt væk fra dameblade, hver gang jeg har læst sådan et, har jeg en oplevelse af, at der er noget galt med mit hår, mit job, min omgangskreds, mit sexliv, mit tøj, min vægt, mit hjem. Jeg abonnere på Illustret videnskab, det fortæller mig om mennesket historie, verdensrummet, psykologi, dyrenes verden og ikke mindst har jeg en oplevelse af at lære noget. Jeg ved ikke om kvinder generelt kan lide at blive slået oveni hoved med et eller andet ideal billed, ikke mig, så fri mig for dameblade.

Nyt blad på markedet dulkis
der lover godt indtil videre hedder Fokus. Jeg gider ikke læse om biler (ret tit) men resten er okay.

mandeblade er ikke bedre.. det anonym
sjove ved dem er, at de udstiller kvinder.. unge, smukke og veldrejede. og aldrig som kvinder nu engang er.

så ligegyldig hvor du kigger vil du finde ud af at der er kvindeundertrykkelse på forskellige planer i det vestlige samfund....
.... jeg er også en af dem der ikke kan de det kvindefrigørende i prostitution og porno.... sorry men ... der er ingen ligestilling eller ligeløn i dette land....Men massere som dikterer, hvordan kvinden bør være og se ud.

vh anonym

er der unge babs i bladet ? anonym
så er det vel ikke seriøst men fortæller, hvordan drømmekvinden ser ud, :-))