Dan Jochumsen igen igen

Dan Jochumsen igen igen hawa
Hørte lige i nyhederne kl 15 at Danske Bank havde tilbudt Dan Jochumsen en erstatning på ca 166.000 for uberettiget fyring... men nu kommer der et par ekstra bemærkninger.
1./ Danske Bank mener ikke at det er en uberettiget fyring, de siger , at de bare er trætte af sagen..
2./ Dan Jocumsen fortæller i den lokale avis, at han sansynligvis er blacklistet i bankverdenen efter at være hængt ud i EkstraBladet http://www.kalundborg-folkeblad.dk/kf/default.asp?action=lang&langId=29628

Nu kommer min pointe.. kan det passe at Politikkens Hus, der jo ejer den latterlige løgnesprøjte, bare ser til, mens de har smadret hans liv, økonomi og fremtidsmuligheder.
Man har bragt en historie, hvor sandhedsindholdet måske ikke var større end i deres historie om Joachims tennislærer..
Som jeg ser det kunne man gøre tre ting...
1. enten dementere og beklage
2. gå efter danske bank for ikke at overholde dansk lovgivning
3. betale en klækkelig erstatning...
det kan godt være de tør hvor andre tier... men de kunne måske overveje lidt hvad deres løgnehistorier koster en almindelig lille mand på gulvet, som er ude af stand til at forsvare sig, eller tilføje de/den ansvarlige et tab af tilnærmelsesvis den størrelse, deres løgnehistorie har kostet ham.
Han kan måske vinde en retsag , få 50-100.000 men reelt har den historie måske kostet ham 1-4 millioner kroner i tabt livsindtægt.

Og kan det passe at Danske Bank kan opføre sig på den måde.
Det er Danmarks største bank. Burde den ikke stå forrest som et godt eksempel, og vise andre virksomheder hvordan man opfører sig...
er det en avis som ekstrabladet der skal bestemme hvem der er ansat i Danske Bank??
Og hvis det er, så kunne det da være ganske interessant at se hvad der ville ske hvis EkstraBladet angreb "gebyrgrippen Strårup" og påstod at han osse havde været inde på den der hjemmeside..
Jeg vil opfordre alle der står vagt om f.eks. vores ytringsfrihed og mener at sindelagskontrol er uønsket i demokrati.. alle der mener at man er uskyldig indtil det modsatte er bevist (og en artikel i EB , er ikke et bevis) alle der syntes at danske bank har været alt for hurtige på aftrækkeren i den her sag... gør hvad i kan for at ramme Danske Bank , der hvor det gør mest ondt.. på pengetanken.. de fyrede ham af frygt for dårlig omtale... uden nogen former for normal retspraksis, eneste "bevis" var EB... og de spiser manden af med en latterlig lille erstatning..

Boykot alle pengetankens ben, det er f.eks.

Danske Bank
Danica Pension
Topdanmark Forsikring
Realkredit Danmark
Home Ejendomsmæglerkæden

der er sikkert flere..

Og hver gang du flytter et engagement så husk at sig til den du handler med, at det er pga af Danske Banks opførsel i Dan Jochumsen Sagen.

Jeg er netop gået i gang med at flytte både min Pension og mit huslån.

Jeg hører gerne andres mening..

Noget om snakken Danskeren
Jeg har selv Danske Bank, men overvejer dog ikke af denne grund at skifte bank.

Det er jo bare endnu et bevis på at EB ønsker at hænge alle fra Dansk Front ud som nazister.

Ja der er nazister i Dansk Front, men derfor skal Dan Jochumsen vel ikke fyres ? Der er jo ingen beviser for at han er nazist.

Hvis man f.eks. deltager i en nazistisk demo er man jo heller ikke partout nazist af den grund, måske er man bare nysgerrig og vil udvide sin horisont og se hvad det er der driver disse personer til at falde for den pågældende ideologi.

Det kunne jo være noget sjovere at se EB gå i dybden med venstrefløjen - hvorfra de selv trækker deres "kilder" - denne fløj har bestemt ikke rent mel i posen1

Når alt kommer til alt bør man vel ikke fyre en mand fordi denne er medlem af Dansk Front ( som man egentlig ikke rigtig kan være medlem af....)
Han er vel bare skeptisk overfor de problemer som indvandringen har givet dette land.

Og hvad han laver i sin fritid bør vel være underordnet, når bare han passer sit job og giver den rådgivning som erhvervskunderne fortjener.

Hvorimod flere folk fra venstrefløjen - trods pletter på straffeattesten - stadig kan få job i det offentlige er det jo nærmest umuligt for folk, der har en tankegang der kryber længere til højre end SF, at få job - da man jo ALTID er nazist, når man er bare det mindste bekymret på sit lands vegne, over "kulturberigerne"....

Hørt Shits
White Prides og Dansk fronts medlemmer skal da ikke hånes, blot fordi de er åndspygmæer.

Det er en skandale af format, at forfølge jeres hvide åndspygmæer logebrødrene fra det vilde vesten, han skal da have en livsindtægt i erstatning.

Ps: Du har vakt min nysgerrighed, kan du oplyse mig hvvd du anvender, når du selv mener du tænker?...

Hold da fest hawa
Når jeg ser medlemmer af white pride og dansk front udtale sig, synes jeg at de plejer at være vildt stolte af deres bedrifter...dette gælder sjovt nok osse på den rabiate venstrefløj

Hvis du gad læse det indlæg der er fra lokalavisen, kan du se at manden nægter ethvert tilhørsforhold... og så er vi nede ved ganske almindelig retssikkerhed..altså uskyldig til det modsatte er bevist...

men det er du måske modstander af ??

Hvad jeg tager?? jeg ved sgu ikke lige hvad du referer til... men uanset hvad du har taget, så vil jeg ikke ha en dobbelt ;-)

naivt Kapitalisten
Fat det nu. Bare fordi ca 15 % af befolkningen mentalt ikke har udviklet sig siden stenalderen, så har vi en del højintelligente mennesker i toppen af erhvervslivet som vil skide på et stykke menneskeligt affald fra Dansk Front. De har en forretning at drive. De har kunder og investorer at tage hensyn til. De har intet valg end at fyre fjolset. De betaler gladeligt de små penge det koster at slippe af med idioten. For dem er det faktisk rigtig god PR at tage dette standpunkt.

Og ja, ham fjolset fra Dansk Front er sikkert færdig i bankverden. Men det kan han takke sig selv for. Det var ham selv der var hjernedød nok til , for åben kamera, at være med i en nazidemo. Regnede ham med at han ikke blev filmet? Han er da et af det mest stupide menneske jeg har hørt om længe.

Politikens skyld? lol. du er ikke den hurtigste knallert på havnen. Nu var det vel egentligt Ekstra Bladets skyld. Men ja de er en del af Politikens Hus der er en del af Jyllands Posten. Så hvis der er en avis der skal have skylden så er det Jyllands Posten (men det er jo dine helte ikke?). Sæt dig lige ind i tingene inden du lukker misforståelser ud.

Jeg syntes bare du skal droppe den Danske Bank. De er helt sikkert pisseligeglade. Det er ikke dine småpenge de bliver rige af. Det er ikke pga privatkunder at de har milliard omsætning. Heller ikke de partikammaraters indkomster har den store indflydelse på Den Danske Banks omsætning. Har du også tænkt dig at boykotte de firmaer som de har investeret i? Hvad med de andre banker? De havde gjort præcis det samme, hvilket er grunden til at ingen har gidet udnytte det til at få flere kunder.

det er rigtigt aristoteles
der er mange uretfærdigheder i denne verden.

EB er skyld i mange personlige tragedier og de er bedøvende ligeglade, du ser dem imorgen med fornyet styrke og folk slikker sig om munden - og alle de billeder.

Danske Bank hytter sit eget skind og har gjort det utroligt kejtet - som jeg har sagt før, ville jeg i første omgang, som filialleder i Kalundborg eller var det Vordingborg? - havde kaldt manden ind til en kammeratlig samtale og foreslået evt. forflyttelse, såfremt sagen var så slem for filialen at man direkte mistede kunder!!

Han Hiene
har fået 166.000kr for meget, typer af hans slags burde indespærres.

basta!!!!!

sammen jetpost
med dig

Ikke enig britzen
Han må selv tage ansvar for det han laver, at beskylde andre for konsekvensen af egne handlinger, er direkte umodent og tåbeligt -

Jeg har Danske Bank og det fortsætter jeg med, det glæder mig at de åbent viser, at de ikke vil have nazister ansat -

Det kan godt være at du så råber op om ytringsfrihed osv. men det lader mig aldeles kold, for nazismens menneskesyn fortjener ingen berettigelse, iflg. mit livssyn -

guller

muslimer artodeeto
Skal man også fyre muslimer (hvis de har et rigtigt job hvad de fleste jo ikke har!)da de jo også er en slags nazister.
Islam er jo en fascistisk ideologi-religion.

... Danskeren
Manden er jo ikke nazist..... at han er en ledende skikkelse - eller var - i Dansk Front gør ham ikke til nazist. Det er jo ikke DNSB det her!

Og at han har deltaget i en nazidemo gør ham heller ikke til nazist.

Så skulle danskere der kom forbi Hizb Ut Tahrirs demo'er også være fundamentalister ????

Hvorfor benægter han tilhørsforholdet til Dansk front? Fnis
Når han stadig har mailadressen som ledende figur i Dansk front?

Han benægter det, men blev afsløret i fortsat, at have den, da han besvarede mailene til denne adresse.