Danmark er en svinesti!

Danmark er en svinesti! B-to-the-N
I dag er der en lille udsnit i MetroXpress med svineri i de danske gader.

Hvor er det pinligt at vi danskere ikke kan finde ud af at rydde op efter os selv. Der står eksempelvis skraldespande overalt, men kun få bruger dem. Det er jo nemmere bare at smide affaldet, hvor man vil. Svineri!

Det er på tide at vi slår hårdt ned på dem der ikke kan finde ud af at holder områderne de færdes i pæne og rene. I Østen risikerer man enorme bøder hvis man smider affald, tyggegummi osv. på gaderne. Hvorfor ikke indføre samme love i Danmark?

Enig pingvinspasser
Ganske enig. Der burde indføres bøder til folk, der smider affald rundt på gaderne, ud af vinduet i bilerne osv. Ved ikke om de regner med det forsvinder af sig selv, eller hvad der får dem til at gøre det. Dovenskab måske?

Respekt B-to-the-N
Manglende respekt for de personer der kommer til at rende i det efterfølgende, vil jeg skyde på.

Nok den ego-kultur vi lever i...

ikke nemt at overholde, vel britzen
Hvem skal så slå ned og sørge for konsekvenserne eksekveres, mere politi eller skralde betjente -

Jeg er enig med dig i, at vi danskere generelt er nogle værre svin, hvad angår vores gader og parker -

Bare se hvordan mange hundeejere mener sig i sin gode ret, til at lade deres trunte skide nøjagtigt, hvor det nu falder, om det er midt på fortovet eller de pisser op af andres stakit, bil, cykel, barnevogn eller butiksvinduer -

Ja jeg korser mig sgu ofte -

Engang så jeg en ældre dame, der luftede skødehunden på en legeplads, der lå i en skolegård, der var ingen børn for det var weekend, men hunden sked i sandkassen -

Jeg kom forbi, stoppede op og spurgte hende om, hvordan pokker hun kunne få sig selv til at lade kræet besørge på børns legeplads ?

Hun svarede meget indigneret(over min indblanden) at det var der da mange andre, der gjorde, så kunne hun vel også !!

Jeg sagde kort og godt at jeg undrede mig over at en kvinde i hendes alder giver mig et svar som en 5 årig og bad hende tage sin hund og forsvinde nu, for jeg ville gå til skolelederen dagen efter og fortælle om det (det er en lille by) så hun ved det ville komme ud -

Ja hun er eddermandme sur på mig stadig, selv efter 3 år *G*

Men jeg tror sgu det handler om almindelig god opdragelse -

I Edinburgh, hvor vi lige har været var det første vi lagde mærke til, de rene gader og den almindelige høflighed mellem fremmede på gaden, ingen skubben og masen i busser eller butikker, tværtimod, man gav andre plads og sagde sorry, ved mindste lejlighed -

;D
guller

Absolut joel
Tror kun det kan hjælpe at hæve straffen for gadesvineri.

Håndhæve B-to-the-N
Aner ikke hvem der umiddelbart skulle håndhæve det, men Politi er jo en klar løsning hvis de ser nogen smide affald på gaderne... Præcis som når nogen vælger at tisse midt inde i byen!

Men jeg tror dog også, at en lovgivning på området, ville få flere til lige at tænke sig om en ekstra gang inden de smider noget. Det er jo sure penge at miste.

Altså!Kumunerne anonym
Kumunen skal spare.Fat det.De vil have hættemågerne til at feje gader osv.

Det er utroligt så dumme folk er! anonym
Det er maskiner der kører!

enig anonym
men må jo også huske at så skal vi afskaffe filter på cigaretterne. de tager 30 år om at nedbrydes i naturen. så sluk smøgerne også eller ryg uden filter.

anonym

de venstreorienterede socrates
de skal hævne sig på eet eller andet, og så får de udløsning ved at vise deres afstumpethed ved at svine byen til.

Danskerne skal vænne sig til svineriet aborten
Sådan ser der også ud nede i Bagdad’s gader
Næsten hele Nyhavn er blevet opkøbt af araber, pengene stammer fra socialkontoret, kriminalitet, svindel og plat, arabiske værtshuse smider affaldet ud på gaden, det er en kultur danskerne ikke kan lave om på.

Kære rigtige danskere, i kan lige så godt vænne jer til svineriet, det bliver ikke anderledes