Danmark har verdensrekord i terrorfrygt.

Danmark har verdensrekord i terrorfrygt. Tomaz
http://politiken.dk/udland/article170928.ece

Det er sgu aldrig sundt fornuft, eller kloge personer som starter krig.

Det er frygt, indoktrinering, retorik, og selvgladhed som er med til at starte landets, eller samfundets moralske glidebane som kan føre til ballade eller være, til krig.

Gud hjælper verden mod højt politisk moral, kirkens indoktrinering, eller samfundets altdominerende industrialiserings investerings interesser.

Tomaz

og gud lukker øjnene leif lalleglad
og du bliver lullet i søvn.
sov godt.

Det er vel ikke så sært komododragon
med den højaktuelle sag.

Typisk politiken og Thøger Silketråd (Seiden = Silke og Faden = Tråd). Den er åhh så bedrevidende og politisk korrekt. Sådan en artikel fra Politiken kan man ikke bruge til ret meget andet end at pakke sandorm ind i.

Havde du for et halvt år siden spurgt danskerne om de var bange for at købe gammelt kød (Tulin-skandalen og det der) kunne du sikkert have nået frem til noget i stil med at danskerne er det folk der er mest bange for gammelt kød....

Mariager er sikkert også den by i Danmark der er mest bange for iltsvind....

Terror er en reel trussel og truslen kommer fra radikale muslimer. Det er politisk ukorrekt, men det er virkeligheden som den desværre er.

Verden uden Silke tråd
komodovaran
Vil ikke være sjovt.

Flot indlæg.
Silketråden

Hvorfor Anonym
tager du ikke hjem.
Røvhul

Vokkov Peber fross
TILSLUTTER MIG RESTEN.

Fokkov.
Tag hjem.

Hjem anonym1
Så længe velfærdsturisterne kan modtage socialhjælp og boligydelse her i landet rejser de ikke frivilligt hjem til den islamofascistiske middelalder, hvor mange af dem kommer fra. Derfor, luk pengekassen for velfærdsturisterne.

Jeg havde egentlig troet Anonym
at vi ikke var et af de lande der nemt bliver skræmt. Når man ser på danskernes personlighed, er der meget med at vi bestemmer over os selv og der er ikke nogen der skal komme og fortælle os hvad vi skal tænke og gøre..

Så jeg er skuffet over det.. Den eneste måde vi kan vinde på, er ved ikke at være bange. I det øjeblik vi bliver bange -har de vundet.

Jeg tager stadig metroen og flyver og gør alt hvad jeg ellers ville have gjort. Vi må alle stå sammen og vise, at de ikke kan skræmme os og at vi ikke retter os efter dem ligemeget hvad de truer os med..

Brev fra en minister d. 7.sept.2006. . mandaabenraa
Citat : " Kan jeg oplyse , at kontanthjælpen som det underste sikkerhedsnet , er ment som en hjælp til personer , der ikke på anden måde kan skaffe det nødvendige til sig selv og deres familie. Kontanthjælpen er ikke ment som en varig forsørgerydelse". citat slut.

Det er vist langt fra , hvad der foregår i den virkelige verden.

Håber at lalle Tomaz
er, hvad du lige skrev
Godt weekend, og jeppes, jeg har sovet godt.

Tomaz

Faktisk Tomaz
er det kendt fra den østerske verden (Leon Uris)1989.

Dem som er bange, larmer mest.

Tomaz

Bemærk 1-2-3
... at undersøgelsen er fra FØR den aktuelle sag og du kan desuden også læse om den i EB

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article223420.ece

1-2-3