Danmark hjælper ikke med at straffe Saddam

Danmark hjælper ikke med at straffe Saddam bozo
Danmark ligger inde med store mængder materiale om Saddams krigsforbrydelser. Danmark har dog sagt nej til at hjælpe med bevismaterialer i sagen mod Saddam Hussein og andre irakiske krigsforbrydere. Afvisningen fra Danmark kommer fordi, at vi ikke har dødsstraf og netop er imod dødsstraf. Finder du det rimeligt, at Danmark ikke hjælper med til at straffe Saddam Hussein?

Det er vel underordnet Zet
om Danmark leverer bevis materiale, når der i forvejen har været mere end rigeligt til at få ham dømt.

Jeg har hele tiden ment at de amerikanske styrker skulle fange og udlevere saddam til den rette irakiske myndighed, og så skulle alle andre lande ellers blande sig uden om hvad irakerne dømte ham til.

Jeg mener ikke at "vi" bør blande os i om de dømmer ham til døden, livsvarigt fængsel, 500 stokkeslag eller bare et rap over fingrene, da det er irakernes egen sag, og fremmed indblanding kan gå hen og blive særdeles upopulært. Vores styrker har alle dage kun lige netop været tålt og ikke specielt velkomne.

Jeg syntes det er rimligt h.olsen
Jeg syntes det er rimligt. Vi udlevere hellere ikke kriminelle der kan risikere dødsstraf. Jeg mener at dødsstraf er umoralsk og uretfærdigt og bør afskaffes alle vegne.

dødsstraf er en alt for let måde at slippe fra sine gerninger jacob.lykke
kan kun give dig ret i at dødsstraf ikke burde findes sted. men på en måde synes jeg at hvis man har en viden der kan være med til at dømme en person så han får den rette dom (skyldig/uskyldig) bør man fremkomme med denne viden.
nu er tilfældet med Saddam så ekstremt at det kan være fuldstændig ligegyldig, men sådan generelt.

mh Jacob