Danmark til Kongeåen

Danmark til Kongeåen slesviger
DF's Søren Krarup har fornylig afsløret sine og formentlig sit partis nationalistiske stormagtsdrømme ved at tale om "Danmark til Ejderen". Og i den forbindelse fremkom han med de sædvanlige fejlagtige oplysninger om Slesvigs nationale status.

Siden danske nationalister således ønsker at repolitisere grænsedragning, så må det vel være lige så legitimt at kræve, at Danmark ikke skal gå længere end til Kongeåen. Kongeåen var med små afvigelser grænsen mellem Kongeriget Danmark og Hertugdømmet Slesvig i hele 600 år op til 1920. Historien tillige med flere internationale aftaler og løfter berettiger et krav om, at Nordslesvig ikke bør være en del af Danmark

Et Danmark til Kongeåen vil i øvrigt åbne mulighed for, at vi statsborgere, der ikke er krigsgale og fremmedhadende danske nationalister, kan få et fristed i Nordslesvig.

Flyt dog til Iran din høvl Anonym
så kan du få det lige som du ønsker det.

Tyskland til Skagen Peter S
Sælg de bonderøve til Tyskland, så vi andre kan bevæge os ind i fremtiden. Sålænge flertallet i røvballe jylland er så bondske og nationalistiske som de er, vil de være til skade for vores land. Vi skal bevæge os fremad i den internationale og teknologiske verden og ikke tilbage til et bondesamfund.

Jeg er født i Nordslesvig slesviger
Hvad skulle jeg dog til Iran efter? Det fatter jeg simpelthen ikke. Jeg er født i Nordslesvig.

lady-in-red Anonym
nu som Peter S.

Shit hvor er du svær at gennemskue.

Hvorfor dog? slesviger
Hvorfor skal hele Jylland dog sælges til Tyskland?

Jeg talte om, at Slesvig historisk i 600 år har været et selvstændigt hertugdømme, der ikke måtte forenes med Danmark, og som ikke måtte deles fra Holsten.

Logikken er ellers simpel nok Anonym
Du er ked af at bo i Danmark fordi vi ikke slikker muslimerne på numsen.

Hvis du flyttede til Iran kunne du slikke muslimerne på numsen dagen lang og der ville herske sharia, kvindeundertrykkelse og maltraktering af små børns kønsdele. Du ville have det som blommen i et æg og du vil endda kunne se Al Jazeera og læse politiken.

Så bare se at pakke kamelen og drag afsted med dig.

Nej Assessment2
Tyskland er et alt for stort land. De har slet ikke lov til at være så store. Dette kunne der kompenseres for ved at udstrække Danmark til Ejderen. Nu er jeg ikke krigsgal, så jeg vil overlade det til den lokalbefolkningen, at bestemme hvor de vil høre til. Men vi styrer altså bedst.

Danmark til Alperne Anonym
Der må være løbet renter på. Tyskerne kan flytte til Sverige.

Jeg er også glad Henriette Hjerse
Bondsk eller ikke bondsk. Jeg er københavner, og jeg synes det er lige så dårlig en ide at lade landet overrende af muslimer. Men jeg forstår, det er kun sådanne progressive kræfter som du og dine der har set lyset. Jamen tillykke, det er da skønt at du lever dit stakkels naive liv. Sov du bare videre.

igen en hjemmetysker. Aircon.
der er 90 milioner tyskere, og ca. 5.5 milioner danskere, hvis man regner sjællænderne med, hvilket nok er forkert, da de tilhører det svenske monopolsystembolag.

grænsen skal gå ved Horsens, sønderjyder er hidsige grænseoverløbere, som sniger sig ud som andre kratluskere, for at se om andre grænseoverløbere har tabt noget.

deres sexualliv grænser til det perverse, Tøndersagen, og fårene i marsken.
nogle kalder sig dansk sindede, så de kan misbruge systemet i begge lande, vi havde engang en sønderjysk minister der hed Albani, som snød staten for milioner, en grænsepæl, med en mangelfuld moral, og et sexualliv, med geder og kameler på christiansborg.

nyrup kommer fra esbjerg, en by med lugtende pariserludere, fladfisk og kuller, det eneste fornuftige han har gjort for samfundet, var at lade sig skille fra sine 2 tidligere koner, og lade krølskægs dilitanten lykketoft overtage dem.
vi har mistet Norge, Sverige, Island, de vestindiske øer, og lige nu hænger vi på færinger og grønlændere, et fællesskab som koster Danmark over 10 miliarder om året, de penge kunne bruges til at bygge en mur syd for Horsens, så vi slipper for lugten af saurkraut.

færingerne ville også være selvstændige under den danske besættelse, hvilket medførte at utallige færinger flygtede til Danmark, med skibet Dronning alexandrine.

Island klarer sig fint, de har jo amerikanerne til at betale deres udgifter, og de har for længst glemt det danske sprog, dog har de stadig en klausul om, at de kan studere gratis i Danmark.

nazisterne har fundet sammen i sønder jylland, og alle er glade, nu er der gang i trailerne konstant, der skal rigelig med sprut til deres pumpemik orgier, det er blevet så slemt, at mange bøsser flygter fra området, fordi de ikke stoler på tavsheden fra de drenge, som de har voldtaget.

Og hvad med dig? Lollikken
Hvor i al verden skulle man sende dig hen for at du kunne leve blandt nogen magen til? ... det er vist svært at finde et sted, for magen til idioti skal man da lede længe efter!

Sikke dog nogle infatile tanker. Lollikken
Hvad i alverden kan sådan en som dig mon bruges til?

Hop på kosten og flyv ævævæv
til helvede med dig kæmpestore psykopat. Du har samme psykotiske træk som sorte Krarup. Ud med dig vi vil ikke har dig at forpeste landet

Ked af nationalisterne slesviger
Jeg har intet ønske om at bestemte befolkningsgrupper skal slikkes i røven, som du så så smukt skriver. Og jeg skriver intet, der berettiger en sådan påstand.

Jeg er derimod ekstremt ked af, at Danmark for tiden styres af ekstremistiske nationalister, der har kastet Danmark ud i en ulovlig angrebskrig, og som samtidig blæser på menneskerettighederne i vort egtet land.

Det er imidlertid karakteristiske for den fløjs holdninger, at folk der tænker og mener anderledes blot kan rejse ud af det land, som de mener at have en slags særrettigheder til

Nok ikke til Skåne vel? slesviger
Syg ide, at tyskerne skulle flytte til Sverige. Men Tyskerne bør nok ikke til Skåne, for denne landsdel står sikkert næst på DFs liste over mulige udviddelser af danskernes "Lebensraum"

Er ikke hjemmetysker slesviger
Jeg er ikke hjemmetysker. Jeg er mere på linie med de mennesker, der søgte at danne rådsrepublikker, som fx Republikken Als.

Resten af din svada kan jeg hverken finde hoved eller hale i. Men jeg har dog med en vis overraskelse konstateret, at sjællændere i virkeligheden er svenskere. Gad vide hvornår dette ugræs er føget over hegnet? ;-)

Eftersom du. Mjølner.
Siger at du gerne vil være fri for at være borger i et "krigsgal" land..... er det sgu da underligt du foretrækker et land der har startet 2 verdenskrige !...*GGGGG* det siger vist mere om dit inteligens niveao, end det siger om Danskerne !.

"Lebensraum" Mjølner.
Det var vel det Tyskerne du foretrækker, forsøgte at udrydde alle øst for floden "Oder", for at gennemføre ?..... ikke?.... husk lige det når du gylper!.

Foretrækker ikke tyskerne slesviger
Det er dog besynderligt, at folk automatisk tror, at folk fra Slesvig enten må være dansk- eller tyskvenlige. Det er da lige så vel muligt at være imod både dansk og tysk nationalisme, altså for et selvstændigt område mellem Danmark og Tyskland.

Det gør jeg heller ikke slesviger
Som sagt ovenfor, så tager du fejl, når du tror, at jeg foretrækker Tyskland.

Jeg er lige så meget imod tysk nationalisme, som jeg er imod dansk nationalisme. Ja, jeg er imod nationalisme i det hele taget.