Danmark - Ukraine

Danmark - Ukraine discoworrior
Jeg synes det er en skandale for dansk fodbold. Ganske enkelt en katastrofe. 1 - 1 mod Ukraine er simpelthen for dårligt, især når man tænker på danskerne burde have lukket kampen i første halvleg! Er jeg den eneste der har denne opfattelse, eller er I andre lige så blinde og har så stort et ego som Morten Olsen der står bagefter kampen og siger de spillede fint? Jeg er ved at brække mig over det! De spillede simpelthen så ringe så ringe... :o(

enig julievork
er helt enig med dig... er dog det ringeste jeg har set længe ... totalt til grin

jjj jjj
Hmm.. jeg sys at i har ret i at de spillede meget dårlig i forhold til hvad de plejer.. men i er dumme at hører på.. der er jo ingen af jer der kan gører det en skid bedre..

Vrøvl nfha
Jeg syntes at De spillede fint. Super kamp.

Hmmm discoworrior
Hvorfor er det lige at vi er dumme at høre på? De spillede rent fakktisk dårligt, og de burde rent faktisk have vundet den kamp! Det er ikke noget med om jeg er bedre. Nej, det er jeg ikke, men jeg er heller ikke professionel fodboldspiller, som træner hver evig eneste dag, sååå.. Det der holder ikke!

Hvordan ser du det? discoworrior
Ej nu må du da holde op. Hvis de spillede så fint, hvorfor var det så de ikke vandt? Ja faktisk var heldige med at få uafgjort. De skabte jo ikk en gang nogen chancer Danmark næsten!

til kokkefar Anonym
du har nok kun set Morten Olsens udtalelse om kampen, og derfra former du din mening om spillet.
Drengene kunne sagtens have gjort det bedre, men de har undervurderet modstanderen..

Du har nok set en genudsendelse professorweb
Helt ærlig det var da en bedrøvelig omgang slow-motion fodbold.

Enig!! m-fidusen
Jeg var i parken og se kampen.. og lad mig sige det sådan : 2 halvleg var MEGET ringe!! Har trods det alligevel købt billetter til kampen mod tyrkiet og håber så det bliver en mere spændene kamp uden for meget fumleri!!