Danmark USAs Nyttige Idioter

Danmark USAs Nyttige Idioter RødeLevi
Hvor længe skal Danmark være USAs nyttige idioter i Kaukasus. Nu er det også kommet frem at Georgien har benyttet klyngebomber og artilleri imod civile og alligevel få vi hele tiden at vide at det var russerne der begyndte krigen - SANDHEDEN ER EN ANDEN Se:
http://www.arbejderen.dk/index.aspx?F_ID=52558&TS_ID=5&S_ID=57&C_ID=98

BBC siger det samme som Arbejderen RødeLevi
Fakta og ikke tro skulle gerne kunne overbevise den intelligente iagttager. Nuvel – bryder du dig ikke om en artikel fordi den er trygt i en Avis som du ikke stoler på så hvad med BBC – tager de også fejl? Her er en dokumenter fra Sydossetien af BBCs medarbejder Tim Whewell – og jeg er ked af sige det, den bekræfter stor set Claus Oreskovs artikel i Arbejderen!
http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/newsnight/7695956.stm

Og ?. Mjølner.
I var jo Sovjets nyttige idioter i mindst 50 år !.

Og.. en-aegte-dansker
Du var NaziTysklands nyttige idiot i mindst 10 år!

Hvor mange danskere mon er Islams Omar K
nyttige idioter og hvor længe?
Hvor mange mennesker er i virkeligheden bare nyttige idioter?
Halvdelen? resten er unyttige idioter.

Åh den simpelhed en-aegte-dansker
Ja det er vel rigtigt...

Så fra nu kan vi nøjes med at diskutere, hvem der er mest idiot. Ikke hvem er os, der er idiot. Det passer også bedre til O-VK-regerings reviderede Danmark. Hvor lang tid mon der går, inden vi bliver opdelt i A og B idioter?

Forstår dig ikke RødeLevi
Du forsøger at relativere, den nuværende konflikt, ved at sammenligne to forskellige situationer. Syndes du det er klogt at provokere en verdenskrig frem, på baggrund af at der har fandtes andre idioter?

Kommunister og KGB socrates
har altid været voldelige enheder.

så længe Putin, som gammel KGB officer sidder som parade figur, kan gamle kommunister, selv i dette lille DK, se tilbage på de gode gamle dage, ikke?

Det varer som ikke længe, så bliver Georgien medlem af NATO, som de higer efter, -efter 70 år under Sovjets kommunistiske diktatur. så kommer de ind under den vestlige friheds alliance og bliver beskyttet som et værdigt medlem. En for alle og alle for en.

Georgien er et super værn mod de sindsyge islamister mod syd. Og det vil selv Rusland indse på et tidspunkt, -og så falder de til patten og bliver vel ligefrem civiliserede!!

realisten.

Næsten for nemt socrates
A og B idioter (socialakrobater & rabligale) må vel så være dem der er mest idioter, -og alle os andre...............

mvh

tænk dig om!! socrates
så gammel er han ikke!

mvh

Verden er mere kompleks end som så! RødeLevi
Millionerne af georgierne var selv aktive og toneangivende i Sovjetunionens politik. Tænk bare på at Stalin var georgier. Du tænker alt for firkantet i ,enden eller termer! Sort eller hvidt – men sådan er og har virkeligheden aldrig været! Jeg forstår derfor ikke, du underskriver dig som Sokrates; om nogen forstod han, at sandheden er kompleks og har mange ansigter. Når du skriver at georgier higer efter at blive NATO medlemmer så er jeg bange for at du ikke kender mentaliteten dernede. Almindelige mennesker i Georgien og Rusland for den sag skyld, beskæftiger sig slet ikke med den slags spørgsmål. De er mere optaget af de nære spørgsmål i livet – som f.eks. at få en uddannelse, mad på bordet, ro i familien og den slags. De tænker overhoved ikke abstrakt, det er en plage vi slæber omkring med her i vesten (siden Sokrates tid skulle jeg mene).
Angående Stalin som enhver georgiere er oprigtig stolt af så har de et Stalin museum i Tbilisi. Da frygten for en russisk invasion, var på sit højeste, evakuerede man denne værdifulde samling, så russerne ikke skulle ødelægge den! Morsomt ikke: Georgierne redder Stalin minder, med hjælp af NATO våben imod russerne! Ser du nu at verden er mere kompleks end som så!