Danmarks dårlige ry

Danmarks dårlige ry eriksen.
Hej allesammen,
Jeg vil bare sige at jeg synes at det er for dårligt at man ikke længere kan rejse til udlandet uden at folk automatisk tror at man er racist, voldelig eller hjernelam af druk, vi danskere er generelt ved at få et rigtigt dårligt ry i verden.
Danske turister er blandt de meste støjende, fulde og ukultiverede af alle og mange turistdestinationer i sydeuropa er trætte af os læste jeg for nylig.
Og tro ikke at brylluppet imellem Frede og Mary kan redde tingene for os! Selv på Tasmanien kaldes Danmark for et fascistland, de burde da ellers være taknemmelige. Men det antikverede monarki giver os ry for at være reaktionære og tilbageskuende, læst f.eks. artiklen nedenunder:

http://www.bt.dk/royalt/artikel:aid=223834:fid=100039779/

Hvad kan man gøre ved det?
Hilsen Erik

Danmarks dårlige ry Kurt Westergård
Ro på DF vil ordne det for dig

Danmarks dårlige ry Det er slemt
Der er ikke kun tale om at man kigger på os som en flok tilbagestående, racistiske, idioter. Der er direkte tale om, at vi begynder at blive smidt ud af verdenssamfundet.
Indien, har afbrudt alle forbindelser, og efterfølgende skærpet tonen. Et helt almindeligt diplomatisk skridt, som i øvrigt kun bliver brugt over for "slyngelstater".

I andre lande, kigger man ned på Danmark, som du nævner det. Det i en sådan grad, at det allerede nu har alvorlige konsekvenser.
F.eks. High Tech varer, eller vare med et stort kapitalbehov, leveres simpelthen ikke. Det er enkelt at undlade leverance, for der er ingen der tager sig af, når en slyngelstat bliver snydt.

Charmeture til andre lande, om det er politiske eller i erhvervsfremstød, begynder at være effektløse. Hvis ikke vi kan levere en vare, som absolut ikke kan fremstilles i de lande vi vil samhandle med, så er der ingen der er interesseret. Man undværer hellere Danske varer, eller udvikler selv løsninger, frem for at vælge Danske varer eller ydelser.

Det er der vel ikke noget at sige til. Vi kan jo ikke forvente at "Perkere", "Skævøjer", "SorteSvin", vil handle med nogen der har den indstilling til andre.
"Hjerneløse maddiker", er ikke noget man ser frem til at skulle være venner med.

Nu kan man begynde at få Dansk infrastruktur til at virke og være fremtidssikret, så kan det være vi efterfølgende kan få lov til at levere varer til udlandet i den forbindelse.
Senere, så kan vi med lidt held og rigtig politik, måske gøre os blivende gældende på andre markeder, f.eks. i forbindelse med landbrugsmaskiner, eller anden "tilbagestående" industri.
Men fortsætter vi af den politiske kurs, som hidtil, og med den sammensætning af udvikling og erhvervsliv, som har været gennem de sidste år, så tror jeg bare vi skal glemme det. De Danskere der kan noget, de rejser ud af landet, og så kan resten dele kage, så længe der er noget at dele af.

Jeg har også oplevet det... RAF taber valget
Jeg skammer mig over at være dansker på grund af RAF-regeringen.

Jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg skal sige til mine udenlandske kolleger, når de spørger, hvordan danskerne kan vælge en regering:
- der baserer sit parlamentariske flertal på et sammenrend (EL) som stadig tror på nationaliseringer af privat ejendom og erstatning af politi og militær med folkemilitser,
- udnævner ministre, som forsvarede østblokken til det var for sent og tungekyssede med Erich Honecker,
- løber fra stort set alle de valgløfter, de gav i valgkampen, så snart nøglerne til ministerbilerne var uddelt,
- som før valget ville fremsætte lovforslag om 40% tvungen(kvindelig) repræsentation i private firmaers bestyrelser, når den ikke en gang selv når det mål ved ministersammensætningen,
- og sådan kunne jeg blive ved.

Jeg skammer mig over at være dansk på grund af RAF-regeringen.

Danmarks dårlige ry Anonym
1. dit link virker ikke.....

2. Hvis man vælger "værste turister" i Goggle, fremkommer et ganske andet billede af de rejselystene danskere.

Se feks. nedenstående klip (ét af mange) fra rejseliv.dk


Lidt over 13.000 brugere af VGs hjemmeside har foreløbig stemt om hvem, der er verdens værste turister.
Stemmerne fordeler sig pt. sådan:

Russere 35,5 pct.
Tyskere 21,8 pct.
"Andre" 11.5 pct.
Nordmænd 11,2
Amerikanere 8,0 pct.
Svenskere 6,6 pct.
Japanere 3.6 pct.
Danskere 1,7 pct.

http://www.rejseliv.dk/hvem-er-verdens-vaerste-turister

Jeg har også oplevet det... DF'isme
Jeg mindes en artikel hvori Brian Mikkelsen fortæller at han, igennem en snak med industriens topper, har fået at vide at Danmark har lidt et gevaldigt knæk i udlandet.
Når nu V og K begge er så kapitalistiske, tror jeg næppe det er deres politiske linje vi har lidt under.
Desuden synes jeg at det virker som om udlandet tager godt imod vores nye statsminister. De skal i hvert fald nok være glade for at vi endelig er sluppet af med det racistiske pak de kalder DF [:D]

Selvfølgelig er de det. Anonym
Nu sidder der narrøvene der vil lade EU bestemme hele lortet i Danmark.

En afstemning til og Danmark som selvstændig land er fortid. [:X]

Vågn dog op din sinke!!

Danmarks dårlige ry Det er jo bare
Det er jo bare en Charleeistisk udtalelse. glem alt om at han er seriøs, og at der skulle være hold i påstandene. [;)]

Jeg er skam vågen DF'isme
Og glad for at vi slap af med den latterlige blå regering [:DD]
Det du kommer med er kun dommedagsprofetier, dem har vi hørt så mange gange før. Men hvis du er sådan et orakel, hvorfor slår du så ikke dit eget firma op på det? Der vil sikkert være mange VKO'ere der vil høre på dine dommedagsprofetier, rød vil nok hellere koncentrere sig om at regere landet. Jeg forstår dem godt!

Men det må vel være svært for VKO tilhængere i denne tid, så jeg kan egentlig også godt forstå jeres rabiate udtalelser falder på stribe.


PS.: DF har taget EU til sig, men det er rød som er åh så onde? Whahaha, hvem skulle evt. tage at vågne op? [:DD] [:DD] [:DD]

Danmarks dårlige ry 123456+
Hvis linket så bare havde virket så man kunne få historien bag tallene.

Indien har afbrudt forbindelsen til Danmark af en eneste grund.
Vi vil ikke udlevere terroristen holck til Indien så han kan komme for en dommer.

Hvis det gør os til en slyngelstat i dine øjne så ved jeg sq ikke rigtig.

Jeg har det helt fint med at der er lande der ser ned på Danmark og danskere for de lande der ser ned på Danmark har som regel de samme problemer og de samme diskussioner som Danmark men de evner ikke eller må ikke diskutere problemerne åbent.
Det har vi hidtil kunnet finde ud af i Danmark men med en rød regering er det ikke sikkert vi må det meget længere.

Det er efter min mening også helt fint at feks muslimske lande ser ned på Danmark for det er alligevel ikke dem vi skal sammenligne os med eller rette os efter.

Der er uden tvivl mange lande ude i verden der undrer sig over at danskerne kan finde på at smide "flygtninge" hjem eller afvise flygtninge.
Men de hører nok ikke om overtallet af hovedsagelig muslimske forbrydelser i Danmark og de hører næppe om at en flygtning er afvist fordi han er eftersøgt for terrorisme i et andet land.

Den slags oplysninger er jo ikke interessant for godhedsindistrien fordi det ødelægger deres intentioner.

Jeg har ALDRIG hørt om at danskerne skulle være verdens værste turister og før du kommer med et link der virker så er påstanden ugyldig.
Hvis du har prøvet at campere i udlandet ville du vide at tyskerne anses som de værste.

Skulle Danmark endelig skamme sig over noget så er det den nuværende regering og de er endda ikke engang begyndt på deres arbejde endnu.

Danmarks dårlige ry s.mortensen[][]unlog[][]
[quote="eriksen." post=2469000]Hej allesammen,
Jeg vil bare sige at jeg synes at det er for dårligt at man ikke længere kan rejse til udlandet uden at folk automatisk tror at man er racist, voldelig eller hjernelam af druk, vi danskere er generelt ved at få et rigtigt dårligt ry i verden.
Danske turister er blandt de meste støjende, fulde og ukultiverede af alle og mange turistdestinationer i sydeuropa er trætte af os læste jeg for nylig.
Og tro ikke at brylluppet imellem Frede og Mary kan redde tingene for os! Selv på Tasmanien kaldes Danmark for et fascistland, de burde da ellers være taknemmelige. Men det antikverede monarki giver os ry for at være reaktionære og tilbageskuende, læst f.eks. artiklen nedenunder:

http://www.bt.dk/royalt/artikel:aid=223834:fid=100039779/

Hvad kan man gøre ved det?
Hilsen Erik[/quote]

Sikke da en gang mundlort at luke ud, din sinke, du har sikkert aldrig været uden for Danmarks grænser, ifølge de fleste afstemninger i udlandet ser det sådan her ud

[b]hvem er verdens værste turister?[/b]

Russere 35,5 pct.
Tyskere 21,8 pct.
"Andre" 11.5 pct.
Nordmænd 11,2
Amerikanere 8,0 pct.
Svenskere 6,6 pct.
Japanere 3.6 pct.
Danskere 1,7 pct.

Du poster sikkert kun dette latterlige indlæg i håb om at der er nogle røde retaderet sinker som siger at det er DF`S skyld at Danmark har et dårligt ry i udlandet(som de ikke har)

Brian Mikkelsen er uenig DF'isme
[url=http://m.b.dk/article.pml?guid=16321541][quote]Økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen erkender samtidig, at der er behov for at forbedre Danmarks image i udlandet - en hyppig påstand regeringen har afvist gennem ti år.[/quote][/url]

Rød reagere landet?? Anonym
Hvordan når du frem til det??
ER det også forbigået dig at folketinget består af 107 blå mandater, mod jeres sølle 72.

[:D] [:D] [:D]

Rød reagere[img]http://www.langkawi.dk/smileys/b101.gif[/img]

Danmarks dårlige ry Anonym
Det er forfærdeligt at vi ikke længere kan gemme os bag kongehuset og udgive os for at være daisyland. Nu er det jo sådan at danskere altid har været forsmåede og fremmedforskrækkede. Vi hylder, formentlig ubevidst, middelmådighed og mange har det utrolig svært med at give ærlig og uforpligtigende ros, gavmildhed og i det hele taget være i stand til at rumme hinanden. Janteloven ligger desværre stadig så dybt i os og med den gamle regering ved roret blev det "lovligt" at offentligt angribe hinanden med janteloven i hånden. Udlændingende fik derfor så en ekstra en over nakken, da det blev acceptabelt at udbasunere alle sine fordomme og ondskabsfulde primitiviteter. Jeg mener det er vigtigt at acceptere vi altid har været sådan og det blev synligt for andre lande da vores regering tillod sig selv at agere ud fra underjeget. Kejserens nye klæder var pludselig særdeles brugbar for dem der ikke vidste bedre og det var nu fuldstændig legitimt at negligere de virkelige eksperter. Derefter fulgte befolkningen med og det blev helt normalt at trampe på dem der skildte sig ud. Det være sig alt fra invaliderede torturofre til de der skulle redde fremtiden. Efter min mening er det frygteligt at sandheden kom frem inden vi nåede at blive verdensborgere og var blevet nødt til at acceptere en forandring i vores måde at takle vores usikkerhed og manglende selvværd. Man kan være dybt bekymret for om danskerne nogensinde lærer at omgås hinanden uden fordomme.

Kan du sige "regere"? DF'isme
reagere er når man... reagerer på noget [:(]

Ja, [b]økonomisk[/b] er radikal blå, [b]men på alle andre punkter er de rød[/b]. Bare vent til de begynder at pille ved værdipolitikken og ikke den økonomiske, så skal I blå nok begynde at tude!
Og jeg er sådan set også ligeglad med farven, jeg stemte blåt for 10 år siden. Havde jeg vidst DF ville ende med at bestemme så meget, havde jeg stemt rødt istedet for! Jeg stemmer KUN for at holde DF fra magten.

Ingen er vel i tvivl om de vil Anonym
fisfiser herop.Den korte tid de får.

De radikale har alle dage været landsforræderisk svin. [:X]

Folk gider ikke den skide indvandrebyrde, DF får så mange mandater du vræler en måned.
[:D]

Jeg tillader mig at tvivle DF'isme
S-SF har taget meget af DF's retorik til sig. Så jeg tror ikke vi ser en eksplosion af indvandrere.
Og hvis, håber jeg de har mod nok til at hjælpe disse familier UDEN om ghettoerne. Det er noget samtlige tidligere regeringer har fejlet grumt på.

Desværre - det omvendte. RAF taber valget
[quote="DF'isme" Desuden synes jeg at det virker som om udlandet tager godt imod vores nye statsminister. De skal i hvert fald nok være glade for at vi endelig er sluppet af med det racistiske pak de kalder DF [:D][/quote]

Jeg kan desværre ikke genkende din oplevelser, som beskrevet ovenfor - tværtimod.

Mvh

Danmarks dårlige ry Helt enig
Det er ikke nyt at danskerne er nogle småtskårne småborgerlige racister. Men nu ved hele verden det! [:X]

[quote="Anonym" post=2469127]Det er forfærdeligt at vi ikke længere kan gemme os bag kongehuset og udgive os for at være daisyland. Nu er det jo sådan at danskere altid har været forsmåede og fremmedforskrækkede. Vi hylder, formentlig ubevidst, middelmådighed og mange har det utrolig svært med at give ærlig og uforpligtigende ros, gavmildhed og i det hele taget være i stand til at rumme hinanden. Janteloven ligger desværre stadig så dybt i os og med den gamle regering ved roret blev det "lovligt" at offentligt angribe hinanden med janteloven i hånden. Udlændingende fik derfor så en ekstra en over nakken, da det blev acceptabelt at udbasunere alle sine fordomme og ondskabsfulde primitiviteter. Jeg mener det er vigtigt at acceptere vi altid har været sådan og det blev synligt for andre lande da vores regering tillod sig selv at agere ud fra underjeget. Kejserens nye klæder var pludselig særdeles brugbar for dem der ikke vidste bedre og det var nu fuldstændig legitimt at negligere de virkelige eksperter. Derefter fulgte befolkningen med og det blev helt normalt at trampe på dem der skildte sig ud. Det være sig alt fra invaliderede torturofre til de der skulle redde fremtiden. Efter min mening er det frygteligt at sandheden kom frem inden vi nåede at blive verdensborgere og var blevet nødt til at acceptere en forandring i vores måde at takle vores usikkerhed og manglende selvværd. Man kan være dybt bekymret for om danskerne nogensinde lærer at omgås hinanden uden fordomme.[/quote]

Det er fordi turister ofte er fulde prik-alias
Den med at vi skulle være racister køber jeg ikke, det er vist bare et eller andet tromme-buldren som den venstreorienterede presse har skabt. Jeg har i hvertfald aldrig personligt mødt den holdning i udlandet. Min oplevelse er at man i andre europæiske lande har den samme frustration over den dårlige integration af muslimer og muslimernes opførsel.

Men det er rigtigt at danskere er støjende og larmende på charterstederne og det hænger som oftest sammen med at de er fulde.

Men nu er det er jo ligesom det charterstederne lever af - barer, restauranter og diskoteker.
Nordmænd, englændere, hollændere, tyskere og svenskere er ikke et hak bedre og de allerværste er nyrige østeuropæere. De er ubeskriveligt forfærdelige og der er flere chartersteder hvor man decideret ikke vil have dem. De er berygtede for at drikke massivt og støje ekstremt og smadre deres hotelværelser og pisse og brække sig overalt og genere de andre gæster i en grad så de undertiden skal genhuses i andre værelser fordi deres dyrt betalte ferie bliver ødelagt ellers.

Danmark har ikke et specielt dårligt ry gnarled_staff
jeg har været meget i udlandet og har aldrig mødt den holdning, men jeg læste i de venstreorienterede aviser; politiken og information om at det angiveligt skulle være tilfældet under muhammedkrisen og da VK regering vandt valget i 2001 med DF som støtteparti. Men det fortæller vist mere om den journalistiske vinkling end om et reelt problem, hvor de så har støvet en eller anden op som ikke lige kunne lide Danmark, men udeladt at spørge de mange som ikke har et problem med Danmark.

jeg tror bestemt ikke Danmark her et dårligt ry i udlandet set generelt.

Så løsningen på dit problem er meget enkelt: Det findes øjensynligt ikke og kræver derfor ingen løsning [:)]

Aha ok jaså DF'isme
Er berlingske blå nok til den herre?

[quote]Økonomi- og erhvervsminister Brian Mikkelsen erkender samtidig, at der er behov for at forbedre Danmarks image i udlandet - en hyppig påstand regeringen har afvist gennem ti år.

Brian Mikkelsen har haft samtaler med en stribe danske erhvervsledere, og de har fortalt, at Danmark har fået så ramponeret et image i udlandet. Pletterne skal vaskes væk ved at indgå brede aftaler i Folketinget, mener ministeren.
[/quote]

http://m.b.dk/article.pml?guid=16321541

Sikke noget fordsrukkent vås gnarled_staff
[quote]Der er ikke kun tale om at man kigger på os som en flok tilbagestående, racistiske, idioter. Der er direkte tale om, at vi begynder at blive smidt ud af verdenssamfundet.
Indien, har afbrudt alle forbindelser, og efterfølgende skærpet tonen. Et helt almindeligt diplomatisk skridt, som i øvrigt kun bliver brugt over for "slyngelstater".[/quote]
Nej da din papnæse - den diplomatiske krise skyldes Holck sagen - du ved ham det venstreorienterede fjols der hjalp nogle indiske oprørere med at skaffe dem våben. Det er så det vi fik ud af sådan en [i]"idealist"[/i] med alle de gode og rigtige holdninger [:D]

[quote]I andre lande, kigger man ned på Danmark, som du nævner det. Det i en sådan grad, at det allerede nu har alvorlige konsekvenser.
F.eks. High Tech varer, eller vare med et stort kapitalbehov, leveres simpelthen ikke. Det er enkelt at undlade leverance, for der er ingen der tager sig af, når en slyngelstat bliver snydt.
[/quote]
Vrøvl fra ende til anden. Danmark køber masser af high tech varer i udlandet.

[quote]Charmeture til andre lande, om det er politiske eller i erhvervsfremstød, begynder at være effektløse. Hvis ikke vi kan levere en vare, som absolut ikke kan fremstilles i de lande vi vil samhandle med, så er der ingen der er interesseret. Man undværer hellere Danske varer, eller udvikler selv løsninger, frem for at vælge Danske varer eller ydelser.
[/quote]
Hvis du følger bare en lille bitte smule med, så ville du vide at det skyldes det høje danske lønniveau som svækker dansk konkurrenceevne. Det har ikke en skid at gøre med at nogle har den idé at udlandet skulle se os som racister.

Nu er det jo også ligesom sådan at international handel primært er et spørgsmål om kroner og ører mere end det handler om ideologiske spørgsmål. Verdenssamfundet aftager rask væk kinesiske varer en masse selvom Kina er berygtede for at have problemer med deres menneskerettigheder og Gadaffis og Sadam Husseins olie fejlede bestemt heller ikke noget.


Så derfor er det også løgn og manipulation når du hævder:
[quote]Det er der vel ikke noget at sige til. Vi kan jo ikke forvente at "Perkere", "Skævøjer", "SorteSvin", vil handle med nogen der har den indstilling til andre.
"Hjerneløse maddiker", er ikke noget man ser frem til at skulle være venner med.
[/quote]

[quote]Nu kan man begynde at få Dansk infrastruktur til at virke og være fremtidssikret, så kan det være vi efterfølgende kan få lov til at levere varer til udlandet i den forbindelse.[/quote]
Danmark er en af verdens største søfartsnationer og har en international containerhavn der kan anløbes af selv de største skibe samt et tætmasket jernbane og motorvejsnet og gode veje.
Så vores infrastruktur fejler ikke noget. OK ved godt at du tænker på økologiske sporvogne og den slags, men de er alstå ikke ret gode til at transportere containere med... [:o]

[quote]Senere, så kan vi med lidt held og rigtig politik, måske gøre os blivende gældende på andre markeder, f.eks. i forbindelse med landbrugsmaskiner, eller anden "tilbagestående" industri.
Men fortsætter vi af den politiske kurs, som hidtil, og med den sammensætning af udvikling og erhvervsliv, som har været gennem de sidste år, så tror jeg bare vi skal glemme det. De Danskere der kan noget, de rejser ud af landet, og så kan resten dele kage, så længe der er noget at dele af.
[/quote]
Jeg ville nok mene at vi skulle satse på biotech og IT hvor vi allerede i dag er meget stærke og så lade koreanerne og kineserne bygge mejetærskere medmindre vi vil konkurrere med dem på lønningerne og det vil vi næppe.
Der er masser af dygtige danskere og nogle rejser ud og så rejser der måske udenlandske specialister ind den anden vej og det er fint nok. Danmark har ikke ligesom Rusland f.eks. et problem med "brain drain". Men hvis du mener det, så venligst referer til den nyere undersøgelse som viser dette. Jeg kender ikke til den, men det gør du måske, medmindre det bare er en påstand du har grebet ud af luften og dermed er ligeså meget værd som når der loves medvind på cykelstierne.

Til sidst, kan du jo glæde dig over at Villy Søvndal er blevet udenrigsminister og Ole Sohn er blevet erhvervs- og udviklingsminister nu hvor du ser så mange problemer. Det ved de da lige hvordan man kringler, tror du ikke [:DD]

Jamen det er da fint nok!!! gnarled staff den rigtige
men hvornår vinder dine vko-venner i Afg.? [:D]

Game, set and match gnarled staff den rigtige
[;)] Venter spændt på et svar fra gnallerøv baff [(:]

Han bruger nok "charlee"-modellen & kommer med en masse vrøvl i forsøget på at forvirre
dig [:DD]

Brian Mikkelsen bejler til Rad. V. gnarled_staff
og siger så det de gerne vil høre og noget andet end han sagde da han sad i regering. De radikales holdning kender vist alle. De taler et stort problem op om at vi skulle være nogle skrækkelige racister uha og puha.
Nogle siger noget andet og dem tror jeg nu engang mere på.

Læg for iøvrigt mærke til at erhvervslederne ikke taler om racisme. De taler om en lukket erhvervskultur og det er altså noget ganske andet. Udlandet er da fløjtende ligeglad med at vi ønsker at lukke færre muslimer ind. De slås med det samme problem og i lande som Holland, Frankrig og Italien har de også strammet op ligesom vi har. Så det er der næppe så meget kød på som du gerne vil gøre det til.

Mon ikke det er et langt værre problem at de danske lønninger er så høje og skattetrykket så massivt at vi har svært ved at konkurrere med udlandet. Spørger du erhvervslederne, så huer vores skattetryk og lønniveau dem ihvertfald ikke.

Det skal du nok spørge den nye regering om gnarled_staff
Jeg har godt opdaget at du ikke er skarp på viden og argumenter og der skal da også være plads til sådan nogle som dig, som måske ikke er så boglige og akademiske, men til gengæld er knalddygtige til at feje gulvet ude på lageret.[:)]

Men, hør nu her: vi har fået en ny regering som nu har ansvaret for indsatsen i afghanistan...ikke også[;)]

Du behøver ikke prale med din IQ millionalias med sæd på ballerne
bette millionalias

hovedpointen DF'isme
[quote]»Det er enormt vigtigt at se på indvandring fremadrettet som en ressource, vi har brug for. Nogle vælger Danmark, men der er også nogle, der går i en stor bue uden om Danmark, og derfor er det enormt vigtigt, at vi gør det så nemt som muligt at tiltrække dem,« siger Naser Khader, der er integrationsordfører for de Konservative.[/quote]

[quote]Formanden for Dansk Industri, Karsten Dybvad, ønsker handling:

»Vi har undersøgelser, der viser, at erhvervslivet vurderer, vi har problemer med den [b]kulturelle åbenhed[/b] og [b]vores image i udlandet[/b]. Det er selvfølgelig noget, vi gerne vil arbejde på at forbedre.«
[/quote]

Nej der står ganske rigtigt ikke nævnt ordet racisme. Men kulturel åbenhed er ikke just erhvervskulturens åbenhed... De mener den danske kulturs åbenhed. Så kan det ikke siges på en pænere måde.

Jo men min kære berejste ven Gnallerøv baff
firmaer betaler jo ikke skat i Danmark:

http://nyhederne-dyn.tv2.dk/article.php/id-37821579:danske-firmaer-betaler-ikke-skat.html

Det er lidt noget pis at ecco-skofabrikken derude i østen er totalt oversvømmet hvadbehager? [;)] Det har de ikke sparet mange penge ved [:D] Du skriver endelig tilbage
så skal jeg nok hjælpe dig [:DD] [(:] [:D]

jamen jeg er meget tilfreds med Gnallerøv baff
at det er folk med din intelektuelle kapacitet der styrer verdens gang [;)]

I klarer det også rigtig godt [(:] [:/] [:D]

man fristes til at sige i lige Gnallerøv baff
måde [:D] [;)]

rolig nu millionalias med dildo i nummeren
Villy Søvndal er jo blevet udenrigsminister.

"The ice is smelting at the poles and i will discuss that with the chinese out of country minister" [:DD] [l] [f]

Ja, men du virker Millionalias butt plugged
bare mindre troværdig når det er dig der siger det[->][:DD]

Ja nemlig Gnallerøv baff
men det giver jo jer vkoere mulighed for at søge ud i det private erhvervsliv som i
er så glade for [;)] Hvordan kan det forøvrigt være at tilbuddene ikke vælter ind
til fadbamsen & ferie-lene? [:D] [(:]

Ja men søde lille puttehøne Gnallerøv baff
jeg er så ligeglad med at virke "troværdig", tihvertifald her på sol [:D] [:)]

Det er kun typer som dig der har brug for at blive bekræftet her på sitet[:DD] [(:]

Nordeuropæere er lidt tilknappede - ja gnarled_staff
og det er svært at ændre og sproget er heller ikke det nemmeste og nøglen til at blive socialt integreret i Danmark - og for den sags skyld de fleste andre lande - er at kunne sproget og kende den kulturelle etikette.

Danskerne er lige så sociale som mennesker i resten af verden, men grundet klimaet lever vi bare ikke en ret stor del af vores liv ude i byen og det er nok det nogle opfatter som mangel på åbenhed.

Men danskerne er da blevet meget bedre til at gå på café og på restaurant end tidligere.

Det som jeg tror erhvervslederne også hentyder til er at vi ikke er gode til at slå over i engelsk når der er en gruppe mennesker hvor der er ikke dansktalende iblandt. Men det er danskerne ikke ene om skal jeg så hilse at sige. Tyskere og østrigere er meget slemme til kun at ville tale tysk selvom de befinder sig i en forsamling hvor ikke alle forstår og taler tysk og franskmænd er om muligt endnu værre.
Hollændere, belgiere og schweizere er tilgengæld gode til det..grundlæggende handler det om hvor nemt folk har til at tale engelsk, for falder det ikke en nemt, så undgår man det også helst.

Du er vel nok dygtig millionalias med butt plug i
du har hverken behov for at troll-spamme eller få det sidste ord [:)]

Det er en trøst at du har jord i hovedet.

De skal nok få smør på brødet millionalias med butt plug i
det tror jeg ikke du behøver bekymre dig om.

Danskerne betaler 75 % af lønnen i skatter gnarled_staff
og afgifter.

Hvordan tror du det påvirker danskernes lønkrav.

Du får tre gæt og de to første gælder ikke.

Nå bekymrede jeg mig? Gnallerøv baff
Der er vist et eller andet du har fået i den gale hals? [:D]

Du forsøgte at kloge dig millionalias med udvidet anus
det gik så ikke lige så heldigt.

Jamen jeg synes faktisk Gnallerøv baff
det er sjovt [:D] [(:] At bruge dig som led i min underholdning [;)] [:D]

Men mere er der heller ikke i det.

Det siger vi så Gnallerøv baff
bare [;)] [:D]

ORV det var meget! Gnallerøv baff
Jeg kan slet ikke genkende det tal fra min egen lønseddel???????????

Njaeh DF'isme
Ifølge en undersøgelse, svarer op mod 80% af danskerne at vi ingen problemer har med at snakke eller forstå dansk. Mon du færdes med de sidste 20% så? :)
Vi er kun overgået af hollændere og et andet europæisk folkeslag. Husker ikke det andet.

Til de møder jeg har været med til, hvor der har været udenlandske folk med, har de altid snakket engelsk. Men jeg arbejder også i IT-branchen, så det ligger sikkert også mere lige for at snakke engelsk.

Nej du, jeg tror erhvervslederne snakker om det samme som Khader snakker om.

ORV det var meget! s.mortensen[][]]unlog[]]
[quote="Gnallerøv baff" post=2469283]Jeg kan slet ikke genkende det tal fra min egen lønseddel???????????[/quote]

Det var der vist heller ikke ret mange der troede at du kunne, retarderet sinke, men her en lidt nemmer måde at se det på, tag F.eks din el-regning frem og du vil se at 2/3 af beløbet går til afgifter og moms

Der skulle have stået noget andet DF'isme
Ifølge en undersøgelse, svarer op mod 80% af danskerne at vi ingen problemer har med at snakke eller forstå [b][i][u]engelsk[/u][/i][/b]. Mon du færdes med de sidste 20% så? :)

Min kære hr.mortensen Gnallerøv baff
Du skulle have skrevet RETARDEREDE sinke [:D] Men okay du fulgte nok ikke med i
dansktimerne i skolen [;)] Åh hvor er du "cute" mortensen, du tror du kan vælte mig [:D] [(:]

Ja og??????????????????????????????? Gnallerøv baff
I vkoere har haft 10 år til at lave systemet om [:o] Men hr.mærsk tillod det måske ikke?

Feje kujonagtige stodder [(:] [:D]

Danmarks dårlige ry la34sf
De fleste udlæninge ved end ikke hvor Danmark ligger, de har måske hørt navnet, men forbinder det mest med Sverige eller sågar Finland, så det skal nok taget med et par gram salt, selv nede i de Arabiske lande går handlen stryende, men der findes psykopater, der ikke har noget liv, der gerne ville ødelægge så meget så muligt i landet, men de er jo også i Spanien England USA osv, DK har et godt ry i de fleste lande, diktaturerne kan ikke lide, at vi taler åbent om deres undertrykkelse af deres befolkninger, men det skal vi være stolte af, vi tror nok selv at hele verden er fokuseret på Danland, men det er de ikke, alle lande har nok i deres egene problemer.

Sikke noget fordsrukkent vås Momse
[quote="gnarled_staff" post=2469221][quote]

Nu kan man begynde at få Dansk infrastruktur til at virke og være fremtidssikret, så kan det være vi efterfølgende kan få lov til at levere varer til udlandet i den forbindelse.[/quote]
[quote]
Danmark er en af verdens største søfartsnationer og har en international containerhavn der kan anløbes af selv de største skibe samt et tætmasket jernbane og motorvejsnet og gode veje.
Så vores infrastruktur fejler ikke noget. OK ved godt at du tænker på økologiske sporvogne og den slags, men de er alstå ikke ret gode til at transportere containere med... [:o]

[/quote]
Jeg ville nok mene at vi skulle satse på biotech og IT hvor vi allerede i dag er meget stærke og så lade koreanerne og kineserne bygge mejetærskere medmindre vi vil konkurrere med dem på lønningerne og det vil vi næppe.
Der er masser af dygtige danskere og nogle rejser ud og så rejser der måske udenlandske specialister ind den anden vej og det er fint nok. Danmark har ikke ligesom Rusland f.eks. et problem med "brain drain". Men hvis du mener det, så venligst referer til den nyere undersøgelse som viser dette. Jeg kender ikke til den, men det gør du måske, medmindre det bare er en påstand du har grebet ud af luften og dermed er ligeså meget værd som når der loves medvind på cykelstierne.

Til sidst, kan du jo glæde dig over at Villy Søvndal er blevet udenrigsminister og Ole Sohn er blevet erhvervs- og udviklingsminister nu hvor du ser så mange problemer. Det ved de da lige hvordan man kringler, tror du ikke [:DD][/quote]

Det med infrastruktur ved jeg nu ikke rigtigt. Jernbanenettet virker jo ikke. De tog der skal køre på jernbanenettet, det findes ikke. Eller de står nede på Falster og kan ikke komme ud at køre, for jernbanen virker ikke. Der er også noget med, at de der signaler som ham togkøreren skal se på, heller ikke virker, og at togkørerne kun kan køre toget, fordi et nødsystem forhindrer togene i at køre ind i hinanden.
Findes der økologiske sporvogne ?

Det med at folk rejser ud af landet, kan alle se. Der rejser veluddannede ud af landet, i et omfang så den tidligere Videnskabsminister, ville lave en lov der skulle tvinge folk der rejser ud af landet, til at betale for deres Danske uddannelse, hvis de ikke kommer tilbage.
Til gengæld, så er der alene fra Polen, kommet 25.000 her op, sidste år.
Alle sammen ufaglærte, eller med kort uddannelse.

Villy og Ole, får ikke kaffe hos mig !

Ham Ole, hvad er han egentlig minister for ?

Momse

Det er jo kun sydpå, de vil have os ned på deres Anonym
lave niveau, hvor de aldrig har set eksempelvis et toilet så rent som i Danmark.

Jamen det var da heldigt millionalias på psykopharmeka
at der ikke skal mere til at underholde dig. Du har sikkert også en hulens masse tid du skal slå ihjel[;)]

Jeg synes faktisk også at det er morsomt at hidse dig op, men jeg gider nok ikke sidde her lige så lang tid som dig.

Når ja, du betaler jo også skat millionalias på stoffer
af din kontanthjælp, førtidspension, revalideringsydelse, sygedagpenge eller hvad hulen du nu er på.

Nej dem betaler du ikke 75 % af og jeg betaler heller ikke 75 % af min løn.

Du har nok ikke haft om det i skolen endnu, men resten det er noget der hedder Moms eller [i]meromsætningsafgift[/i].

Dertil betales der grønne afgifter m.m.

Så du afleverer sikkert også 75% af din kontanthjælp tilbage til staten.

men det bliver da meget bedre under Helle millionalias fucked&buttplugged
og hendes nye "out of country minister" tror vi allesammen rigtig meget på [:DD]

Vi forstod hvad han mente Monka Slask Hansen
og jeg kan kun erklære mig 100 enig med Hr Mortensen

jeps Monka Slask Hansen
det er lige hvad vi gør [;)]

Prøv at læs hvad jeg skriver gnarled_staff
jeg skriver at tyskere, østrigere og franskmænd generelt er ringe til engelsk.

Din undersøgelse omhandler danskere.

Og ja du - Dem jeg færdes med snakker fint engelsk i modstætning til ham her:
[img]http://i2-images1.tv2net.dk/s/93/21097993-84fb06a6fa9bca0b46f6f89e711981f8.jpeg[/img]

Nå da da, så du arbejder med IT - jamen med hvad da om jeg må være så fri at spørge [;)] [:D]

Jamen dog gnarled_staff
Men jeg skriver nu altså at det er tyskere, østrigere og franskmænd som generelt er ringe til engelsk.

Din undersøgelse omhandler danskere.

Jeg har det fint med engelsk og det har de fleste af mine kollegaer også i modsætning til ham her:

[img]http://i2-images1.tv2net.dk/s/93/21097993-84fb06a6fa9bca0b46f6f89e711981f8.jpeg[/img]

...men han er jo også kun Helle Thornings svar på en udenrigsminister og hvad fanden, han snakker sikkert flydende russisk.

Jamen dog DF'isme
Undskyld, men hvad har det at andre folkeslag ikke er så gode til engelsk, at gøre med at vi er et lukket land? Var det ikke det drejede sig om i første omgang?

Ja Villy er ikke for god til engelsk, det kan vi hurtigt blive enige om. Men han skal nok gøre det bedre end pjækkerøven Lene E., så jeg er fortrøstningsfuld [:)]

Så længe de røde ikke fyrer en masse penge af på et eller andet gøgl der alligevel bliver nedlagt om et par år, for derefter at sige vi f.eks. ikke har råd til pensionen, kan de kun gøre det bedre end blå [:D]

Sikke noget fordsrukkent vås 123456+
Skudder og vrøvl.

Det var socialakrobaterne og sferne der ønskede en uddannelsespant der stavnsbandt nyuddannede, især ingeniører, til Danmark i såvidt jeg husker tre år efter endt uddannelse.

Åbenbart ud fra tanken om at ingeniører var så vellønnede at det kun var ret og rimeligt at de "tilbagebetalte" deres studiegæld på den måde.

Forslaget løb ud i sandet og hverken helleT eller søvnige villy ønsker at snakke om det fordi det var ret upopulært.

Men underligt nok så blev et forslag om at stavnsbinde udenlandske studerende i Danmark meget hurtigt taget af bordet fordi det kunne genere udlændinge.

Hidse mig op????????? Gnallerøv baff
In your dreams buddy-boy [(:]

yes !!!!!!!!!! Gnallerøv baff
for fem år siden kunne du ikke stave til ingeniør [:o] Nu er du en af dem [(:]

jamen sådan er det jo!!!! Gnallerøv baff
I mongoler holder jo sammen [:D]

Damm du er jo snotdum Gnallerøv baff
[:D] Du har garanteret gået i skole med skønheden her:

http://www.youtube.com/watch?v=PsdAEhAIwDo&feature=related

Er du retarderet? Grillmester
...hmmmm...eller måske psykisk syg [->] [?]

Ja og du er middelsvært retarderet Grillmester
kan enhver der har læst dine svar sgu da hurtigt kontatere.

Indlæg er 8 år 1 uger gammelt (se selv) Begavet DF'er
Syns nok jeg har set det før [???]

8 år 1 uge siden

http://www.sol.dk/debat/233-fri-debat-politik-a-samfund/6370-danmarks-darlige-ry

Det er ikke alle forundt Forstanderinden
at svæve rundt helt oppe på dit intellektuelle niveau [:DD] [:DD] [:DD]

Snup en kiks Forstanderinden
og kom over at hele verden er ond mod dig, selvom du ihvertfald ikke selv bærer nogen form for medskyld i at ingen kan lide dig [:X]

Det ser da ellers ud til Forstanderinden
at være lykkedes vedkommende ret godt.

Gud hvor er du dog en ynk.[:S]

Monika Margrethe S Hansen genbruger Forstanderinden
både sit eget og især andres indlæg i stor stil.

Når man skal nå at spamme så massivt som hun gør, så kan man ikke nå at skrive det selv og eftersom hun ikke har nogen ambitioner om at fremstå saglig, så er det en fin strategi for hende. Hendes mål er at svine højrefløjen maksimalt til.

Det må forblive en gåde hvad hun ønsker at opnå med det og hvad hun tror hun kan ændre ved at gøre det.

Det eneste hun mig bekendt har fået ud af det, er at white pride og andre højreekstreme har indført jagtsæson på hende året rundt og hun må have hemmelig adresse og alt sådan noget.

Godt nok en høj pris at betale for så lidt, men fred være med det. Det er hendes liv og hende valg. Jeg ønsker da for hendes pårørende at de ikke får fat på hende. For mig at se kan man bare have lidt ondt af hende og ellers trække lidt på smilebåndet.

DF-ere lader sig tydeligtvis ikke narre så let Anonym
som mindre belæste gør.