Danmarks indsats i Afganistan undersøges nærmere efter drab på kvinder og børn

Danmarks indsats i Afganistan undersøges nærmere efter drab på kvinder og børn Hmm...
Anders Foghs glorie falmer.

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article1455936.ece

Har han sådan en? dulkis
Hvem tror på krig er pæn?

Kun en vej... ary250
Fuck rasmussen.den hund er morder..

Han har en hjemmelavet eksemplar Hmm...
Som han søger, at polere og profilere, det er dog kun de få udvalgte, der kan få øje på den i DF, C og V.

Overgreb med nedslagtning af kvinder og børn er ikke en krigshandling Hmm...
Det er helt utilstedelige barbariske handlinger.

Hvad ender det med ? claespedersen
Jeg tror ikke helt vores regering har styr på dansk udenrigspolitik, og hvor mange år har de tænkt sig vi skal være i Afghanistan og Irak der meget vi aldrig høre om, og nu er opium høsten kommet op igen, og det er sku underligt at ved en militær indsats der koster så mange penge for indføre fred kan vi i vesten ikke finde ud af lever morfinen selv til dem der afhængighed af stoffer. Det siger sig selv i et land der levere så stor en del af verdens narkotika og et land der har så mange religiøse fundamentalister er det en overordentlig vanskelig opgave at indføre demokrati efter vores opfattelse i vesten.

Men i den sammenhæng er det underligt og grotesk at USA var selv med til støtte dem, vi nu er i krig imod under den Sovjetiske invasion af landet, og så længe der efterretnings tjenester, der ikke er gennemskuelige og støtter grupper og bevægelse så længe de tjener ens interesser.

Men det var da ønskeligt at der var en plan over hvor længe Danmark skal medvirke i krigen i Afghanistan og Irak og om den danske regering forsatte vil støtte et land der har hemmelige fængsler rundt omkring i verden og sætter sig ud over internationale love og ret.

Mvh

Hvor længe skal vi? claespedersen
Vi kan ikke løse alle problemer i denne verden, og når Taliban er blevet så stærke så skyldes det jo at i Pakistan har de mange koran skoler og så længe den strøm af mujihadiner kommer fra Pakistan så er det håbløst. Men jeg kunne da godt tænke mig at vide hvor længe synes du det er rimeligt danske soldater skal være til stede i Afghanistan, og det går jo ikke særligt godt det ses jo på produktionen af opium, som ikke har været større i mange år.

Mvh.

værre med dig ary boris karloff
Du grynter som en gris. boris karloff

Vi venter anonym2
Mens vi venter på de lovede hjemsendelser af de utilpassede kriminelle teeror muhamedanere kan vi jo glæde os over vore drenges succes ovre i kebabland.

Ja, Taliban undersøgte vel også Holger
Osama Bin Laden efter 11. september?

Det måtte ske Moicapris
Det er utopisk at tro at man kan føre krig uden tab af civile liv. Hvor mange franskmænd tror du de allierede bombede ihjel under 2 verdenskrig??
Tallene i dag er så ekstremt lave så det kommer i nyhederne når et par stykker dør.
Det er lidt svært at gennemskue dagsordnen i denne debat, er det krigen eller den danske deltagelse i har et problem med??