Danmarks største linselus ?

Danmarks største linselus ? dommeren
Syntes at familien Freddie-Petersen popper op i de mest mærkværdige programmer efterhånden og i stærkt stigende grad... Derfor syntes jeg at de burde kåres til Danmarks største linselus...

Hvem er dit bud til titlen ?

Her et bud mig-katie
Jeg synes også at familien Petersen efterhånden er lidt for meget på. Selv om jeg ikke ser udsendelserne kan jeg ikke lade være med at bemærke, at der tit bliver sendt et eller andet om dem.
Det må være fedt med så meget reklame...

Mit bud på en linselus er Bjørn Elmkvist, den mand er altid klar til et kommentar når journalisterne spørger. Ligegyldigt om han ved noget om et emne eller ej, ham kan du altid få at høre.

mit bud maggie22
He he.. Her er et "sjovt" bud: Jyllandsposten!

Karen og Ralf agv
Mit bud er Karen Jespersen og Ralf Pittelkow. De går kun efter hvor de kan skabe presseomtale om sig selv. Fluks har de nogle rabiate synspunkter, der søger for at de igen bliver spurgt ud som eksperter. Jeg får kvalme !!! Jeg tror, de er fuldstændigt ligeglade med invandrere. (Der er jo heller ikke så mange af dem i Dragør, mig bekendt). Men ved at have nogle for mig meget usympatiske synspunkter, så er de sikre på at komme i medierne.
Må jeg minde om, at Karen og Ralf var VS'ere i 70'erne. SF'er i 80'erne og Soc.dem'er i 90'erne !!! Hvor går du hen næste gang ? P.t. er de vel hos DF eller ?