Danne-Kvemmelighedsflag

Danne-Kvemmelighedsflag aristoteles
For bare få måneder siden hærgedes Mellemøsten af afsindige pøbler, som brændte løs af Dannebrog og smadrede danske ambassader. Sådan var det indtil for otte dage siden.

Nu ser jeg til min store forbløffelse at bus-konvojer fragter danske statsborgere fra Beiruth til Damascus, og hver eneste bus er prydet med store Dannebrogsflag. Grunden siges at være at netop dette flag beskytter mod angreb. -Israelerne kunne aldrig drømme om at angribe et køretøj med et dansk flag. -Dannebrog er æret i Israel p.g.a. modstandsbevægelsens evakuering af jøderne til Sverige under 2den verdenskrig.

Men hvordan tør Udenrigsministeriet forsyne busserne med KORS-banneret, når der skal køres igennem områder, hvis befolkning gribes af ubændig had, bare ved synet? Er der nogen af de "kloge" her på debatsiden, som kan forklare mig, hvorledes disse "danskerbusser" kunne komme helskindet igennem denne køretur på. ca. 200 km. gennem "fjendeland"?

Men i alle tilfælde må konklutionen blive at når det virkelig brænder på, så kan det kristne kors altså godt anerkendes?

Israel ønsker ikke medløberen
at angribe busser. Det er kun broer og veje så de kan få fanget hizbollah medlemmer

alt kan bruges anonym
kors, hagekors eller andet som kan hjælpe.

når de er i sikkerhed spytter de på dem igen

Af én eneste grund..... lagermann
..nemlig at vi intet har at frygte. Hele den ballade i Mellemøsten dengang med flag og ambassade afbrænding var orkestreret fra Iran. Hvis man tror at Saudi Arabien er Mellemøstens navle, så tror jeg vi tager fejl. Det er i Iran de gale mennesker sidder. Det er tillige derfra dem med trådene i hånden sidder og kontrollerer hizbollahs ageren i Libanon.

Israel er ikke i krig med Libanon, de er i krig med hizbollah som er Syrernes håndlangere. Og de er igen styret fra Iran.

Mvh Lagermann

Israel og busser Anonym
Det er jo ikke korrekt... Disse jøder har jo også smadret boboelsesblokke, busser fyldt med kvinder og børn, tv sendere, hospitaler , lufthavne med videre. Har Hizbolla nogen fly????? Hvorfor så smadre lufhavnen????
De er bindegale de der forpulede jøder.......

Også et bevis på...... s.s.blicher
.. at vi ikke nødvendigvis behøver at bevæge os ned på samme plan som visse andre lande befinder sig på, omend en del danskere tilsyneladende ønsker dette.

så holdes der aristoteles
1. Israel bomber husblokke hvor hizbollah kujonagtigt gemmer sig.

2. hospitaler, LØGN

3. Lufthavnen i Beiruth bombes selvfølgelig, så hisbollah ikke kan få nye forsyninger af raketter ind fra Syrien og Iran.

4. Hizbollah har selvfølgelig ingen fly, -hvor skulle de stå?? i hvilken lufthavn?? - hizbollah er en terrorist, kujon organisation, som myrder folk bagfra.

5. det kom som en overraskelse for Israel og hele verde hvor mange og hvor avancerede raketter hizbollah rådede over i Sydlibanon, derfor er denne krig langt voldeligere end forventet.

6. Hele dette opgør startede fordi hizbollah trængte IND på israelk territoriun og dræbte fire soldater og tog to til fange.

7. At tage soldater til fange er det værste man kan gøre, INGEN regering/hær kan acceptere at deres landsmænd er i live, så for moralen i hele det israelske forsvar/land fortsætter dette til disse to tilfangetagne er udleveret.

8. Israel ligger på et areal MINDRE end Danmarks - og hvad vil araberne?? - have mere land!!

9. Israel er omgivet af fjender som har angrebet regelmæssigt siden 1949.

10. Israel forsvarer endnu engang sin eksistens, det er såmænd alt.

11. afvæbn hizbollah, og alle de andre terrorist fraktioner og lad Israel være i fred, så bliver der fred, ikke eet sekund før.

venligst SE!! aristoteles
"så holdes der" (ovenfor)

Det er de JO JO DA
sku da nød til, folk skjuler jo disse terrorister, såfremt befolkningen huser terrorister, så må de også forvendte, at der kommer nogle slemme mennesker efter dem.

gå til aristoteles
min kommentar am at så holdes der ovenfor

sådan må det så være Oldemor
men for børnenes skyld vil jeg mener det var godt at få dem ud at vi må tage forældrene med er så ulempe hvis de ikke bryder sig om os danskere.

du har helt ret Oldemor
jeg er heller ikke tilhænger af Hizb ut-Tahrir, terror, og bortførelser.
De startede den, og nu må den Libanesiske beflokning vælge om de vil gemme dem, eller bortvise dem til Iran og Syrien.

De har nu et valg, lad os så se om de vælger at slippe fri for dem om de vil have fred i deres område.
Hizb ut-Tahrir har også terroriseret den Libanesiske beflokning.

Der findes kun et svar til dine tåbelige, uvidende svar...... Anonym
Fjern Israel fra verdenskortet...

Terroister Anonym
jo, ser du, terroristerne, altså Israelerne, vil ikke accepterer den af palæstinenserne lovlig valgte regering. Derfor har de iværksat en omfattende økonomisk blokade af palæstinenserne. Israelerne har desværre let ved at få sine medløbere med på den e leg. Specielt storebros USA syntes jo altid, at det er fedt det som lillebror laver; selv om det fordømmes af en masse andre lande stiller storebror sig altid bagved og afgiver et VETO imod evt. brokkehoveder.

Desværre har palistinenserne efterhånden så lidt land tilbage, at der ikke rigtig er plads til at parkere kampvogne, artilleri eller bombefly. Det vil sige at palæstinenserne ikke har specielt mange muligheder for at forsvare sig mod Israel. For hver gang Israel for flere kampvogne af storebror, og således mangler parkeringspladser, ja, så flytter man bare hegnet længere og længere ind på palæstinensernes jord, og tænk, helt uden at spørge om lov... Og bagved står storebror og spiller med sine store overarme og er klar med et stort VETO såfremt nogen skulle brokke sig..

Og palæstinenserne?? ja, de må jo så slås med de få midler som de jo nu har. De har ingen kampvogne eller artilleri; de har heller ikke flyvere eller skudsikre veste... De har deres små håndvåben og så deres tro på deres gud.. Og en utrolig selvopofrelse.

Tænk at være så langt ude, at man ofrer sit eget liv for denne sag. At sprænge sig selv i luften.. Aldrig mere kysse sine børn, aldrig mere elske en kvinde, aldrig mere opleve blomsterne eller se havet.. Aldrig mere opleve en solopgang.... Det er det ultimative våben..
Er det rimelig at nogen kalder dem terrorister???? De har ikke mangen andre våben..

De sande terrorister er sådan nogen som Rote Arme Fraktion, Bader mainhoff, Tupomaros, og så selvfølgelig USA og Israel......

du er et fjols leif ...........
hvis du er poalestneser og har fået opholdstilladelse her i DK. Så kan jeg IKKE se hvad du kan bruge dennne udtalelse til. ER DU UTILFREDS SÅ FIS NED TIL HISPOLLA OG BLIV DER. Vi her i Danmark er totalt ligeglade med dig. L P & B

du kriminelle palestineser leif & bølle
HVORFOR TØR DU IKKE STÅ FREM MED NAVN. DU ER EN TØSEDRENG DER GEMMER SIG UNDER EN KVINDERS SKØRTER. sÅDAN ER ALLE DE PÆDOFLE MUSLIMER. L P & B