Dans i Århus

Dans i Århus meme;)
Hey.

Sad lige og googlede efter nogle danseskoler / kurser i Århus, og det hele virker lidt uoverskueligt.. er der nogen af jer der kender et godt sted hvor de måske har weekend hold, eller hold med skiftende tider, eller bare hvor man kan danse (tjah ved ikke hvad det hedder, men funk / "normal" gå i byen dans?!) trænger bare til at røre mig uden for motionscenteret og byturene, og er vild med dans, samt for at møde nye mennesker:)

Håber nogen kender nogle steder:)

Tak på forhånd!

Dans i Århus Claudia
Hej.
Så lige dit indlæg. Jeg er også meget vild med dans og går selv til dans. Et godt sted du måske kunne prøve (Vmdans). det ligger i Åbyhøj. holdet er om torsdagen fra 19.00-19.50. det er streetdance/funk. lidt af hvert. alder er 16-25 år.
Et tilbud:). jeg er i hvert fald glad for at gå der!

Dansepartner? AnneMuz
Er der nogen af jer der kender nogle gode sider hvor man kan finde sammen med en dansepartner? Jeg hedder Anne og er 13 år gammel. Bor på Lolland i Sakskøbing... Jeg mangler en, så hvis i kender nogle gode sider eller kender nogen i området så sig endelig til!!!

Lena Neben i Århus Bob the Builder
Jeg tror nok at Lena Neben i Århus har den slagt. Både funk og "Vild med dans". Tror sågar de har Zumba. De har vist forresten skiftet navn til Footwork.dk så mon ikke de har en hjemmeside. [:)]