Dansk Økonomi i Topform

Dansk Økonomi i Topform aristoteles
Dansk økonomi er oppe i de helt store omdrejninger, viser spritnye tal fra Danmarks Statistik. "Vi står faktisk lige nu med den højeste vækst imange år"! -siger økonom i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, Frederik I. Pedersen. Det flotte væksttal støttes både af stigende beskæftigelse, lav inflation, -og rekordstore overskud på de offentlige finanser.

Det skønnes at at Danmark samlet set for 2006 vil lande på en vækst på 3,1%. -Gennem de sidste 50 år har væksten i dansk økonomi i gennemsnit været nede på omkring 2% årligt -og kun i nyere er det foregået at væksten er oversteget 3%, -det skete i midtfirserne, under Schlüter regeringen! (tankevækkende, ikke?)

Når selveste Arbejderbevægelsens Erhvervsråd gør opmærksom på Danmarks ekseptionelt flotte økonomiske status, må vi vel kunne fæste lid til de seneste tal fra Danmarks Statistik! Så lad os nu høre hvad den røde dame og diverse karklude, kan finde på af useriøse indsigelser mod ovenstående faktualiteter.

Og så må vi som danskere i vores glæde og taknemmelighed ikke glemme hvem, som på bare fem år, har bragt landet frem til dette imponerende resultat, VK-regeringen med støtte fra DF!!

realisten.

Sletter indlæg anonym
Hendes venner blandt moderatorer tåler ikke regerings-venlige indlæg sådette bliver nok slettet ret hurtigt?

Gad vide hvor meget vor stramme indvandrer-lovgivning har med det flotte resultat at gøre?

meget airimorten
så er der nemlig færre muslimer at brødføde på skatteborgernes penge.

du har fat aristoteles
i noget ganske korrekt.

simpel hovedregning.

mvh

det er aristoteles
lidt svært at slette de nøgne fakta..

mvh

En sandhed med modifikationer kaiogkaren
En sag har to sider. Den offentlige gæld er kr. 450.000.000.000.- Nationalbanken har netop advaret mod vort overforbrug, der ikke er holdbart, da Danmark på grund af mangel på kvalificeret arbejdskraft ikke kan øge produktionen. Ikke at forglemme vor indvandrerbyrde på kr. 50.000.000.000.- årligt.
Det andet må være noget de har drømt.

NU tror jeg godt nok!!! aristoteles
1. hvor de 450 milliarder i offentlig gæld fra?

2. ja Nationalbanken har netop advaret mod chancen for overophedning, netop p.g.a. den fabelagtige flotte økonomi, OG forventet øget vækst! SAMTIDIG med at vi vil have mangel på arbejdskraft! -det hænger ikke sammen - det hænger SLET ikke sammen hvis man skulle pumpe flere penge ud i det iffentlige (BUPL, o.s.v.) så beder man om overophedning og inflation, med medfølgende underminering af kronen og naturlige lønstigninger til ingen verdens nytte.

4. Jeg mener at indvandrerbyrden er godt 40 milliarder, hvilket også er dybt alvorligt nok!

mvh

Hmmmmm sådanja
Der er noget du tager helt fejl af.
Grunden til opsvinget er følgende :
Lav rente
Lav dollarkurs
Kina´s store økonomiske vækst.
højere hus værdi.

Og sikkert nogen flere, men ingen af disse ting har noget med VK og DF at gøre. De har ingenting haft med opsvinget at gøre. Det eneste de har sørget for er at de som er rige er blevet rigere, pågrund af husverdi stigning.

Når renten falder og dollarkursen falder samt at folk´s huse stiger i verdi (friverdi, ahhh) ja så stiger forbruget, når forbruget stiger, både i DK, men også i specielt Kina, så må fabrikkerne lave flere vare. Dermed flere arbejdspladser. Som giver mindre ledige. Som giver mindre udgifter for staten og mere indtægt i lavlønsskat.

Alt dette ville være kommet uanset om det hvar S som sad ved magten, så derfor kan du godt glemme dit forsøg på at redde en synkende regering som i den grad har skudt sig selv i foden og som bliver ved med at skubbe vælgere fra sig, med sin snæversynet politik, som kun tilgodeser de rige.

godt FORSØGT aristoteles
MEN pudsigt at det er lige hver gang en venstre/konservativ regering overtager at det starter at vende, næææh du gamle dine argumenter holder ikke vand, læs lidt nationaløkonomi, altså den virklige realisme, -kendsgerningerne, -de virkelige sammenhænge. og du ville vide!!

jeg vil tro at du er god til planøkonomi?? men god fri vestlig markedsøkonomi, som vi er underlagt, om vi vil det eller ej, minder dit indslag ikke om at du er helt inde i!!!!!!!

Godt gået Hr. Jørgensen
Nu hvor de overtog en økonomi med mere end 300.000 arbejdsløse, med kanonunderskud på statsbudgettet med 25.000.000 - så har de på ganske få år fået vendt det hele.

PS: Undskyld. Jeg overså lige at det var resultatet som P.Nyrup/M.Jelved/M.Lykketoft overtog fra P.sclytter/A.F.Rasmussen.

Jeg må jo være blevet grebet af stemningen i dit indlæg siden jeg lige kunne komme til at lave den fejl. beklager gamle dreng.

det var bedre fru jørgensen
rart at høre at når man ikke kan argumentere sagligt, så kan man vel altid forsøge at afspore indlægget - gammelt venstreorienteret trick. MEN de nøgne realiteter forbliver ovenover, glem ikke dét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

realisten/økonomisten