Danskerne

Danskerne jhcr
Moske var det påtide at vi Danskere begyndte at tage os lidt sammen, Tænk hvor mange penge der kunne spares, til politi og overvåvning, Kan Danskerene kun opføre sig ordentligt hvis de bliver overvåget, Køre for stærkt, Alså er der ikke nogle der ser det så gør det ikke noget ? er det ikke moralsk forfald her i LANDET ER de gamle dyder ikke helt gå i glemmebogen ? er der overhovetet nogle der hved hvad det er for nogle ?LAD MIG HØRE , alle må gøre op med sig selv , Jeg skal ikke løfte pegefingeren, Men alligevel Tak

Hvis tvangssteriliseringen blev genindført Salami
Så ville landets værste abnormiteter reduceres.

Ser man på trenden i dagens Danmark, er normaliteten nu en abnorm størrelse, da der er flere afvigere end mennesker med normal adfærd, så betragter afvigerne hinanden som normale og de normale som afvigere.


Ikke fordi man behøver, a være bindegal for, at bo i dagens Danmark, men det synes dog, at være en formidlende omstændighed, såfremt det er tilfældet.[:D]

ihh ja Gak korpset
sådan et psykopatisk tyranni, hvor nogle sadistiske læger og embedsfolk skulle bestemme hvem der skulle have børn og ej og sikkert også hurtigt i forlængelse deraf hvem der har ret til at leve og ej, ville du helt sikkert elske at se dine børn vokse op i.

Sikke et pragtfuldt sted dette kunne være. Her kunne mennesket virkelig udfolde sig.


....sagde jeg lakonisk, hvis du skulle være i tvivl.

Men det er jo netop Salami
Psykopatiske tyranner der er målgruppen for tvangsindgrebet, det kan kun give mere normale vilkår.

Ja man bør leve efter de praktiske gennemtænkte SF-er
regler, der gjaldt og virkede til UG for 50 år siden, i stedet for de teoretiske hovsa-regler, man bruger i dag, og som er ren fiasko.

Har Danskerene jhcr
ikke nogle moralske regler mere? svar Tak

Nej slet ikke i forhold til for 40-50 år siden SF-er
Da var der aldrig knivstikkeri. I dag sker det dagligt.
Kun ganske få var overvægtige modsat i dag
O.s.v. osv.