"Danskerne" beklager sig

"Danskerne" beklager sig televinken
En gruppe såkaldte "danskere" beklager sig nu i pressen over at de ikke bliver hjulpet hurtigt nok ud af Libanon og Syrien, som de frivilligt er rejst til på ferie, samme land som de er flygtet fra. Bl.a. skal indkvarteringsforholdene være "frygtelige" i Damaskus. Den danske ambassade har lejet et tivoland og instaleret det med 800 madrasser, samtidig har man lejet busser som i pendulfart kører fra Beirut til Damaskus, hvor folk bliver fragtet hjem til Danmark i fly, hvor man bliver mødt af krisepsykologer i Kastrup, ja man er sågar ved at chartre en færge fra Cypern, behøves jeg at nævne at alt er på danske skatteyderes bekostning?

Dette er dog ikke nok, i nat opstod slagsmål mellem nogle mænd om hvem der skulle først op i bussen, meddeler den danske ambassade, har de mon hørt udtrykket: kvinder og børn først?

I den svenske evakueringskø, trak en mand endog en pistol for at true sig til en plads i køen, helt ifølge sit hjemlands traditioner, (vælg selv om hjemlandet er Sverige eller Libanon).

Mon ikke dette rejseeventyr skal komme til at koste danske skatteydere rigtig mange penge? Nu skal vi i lang lang tid høre om at man ikke kan sende flygtninge tilbage til Mellemøsten, fordi det er for farligt og så skal de hjemvendte helte, naturligvis have hjælp af psykologer, de da ikke kan arbejde, jo vent bare citronen vil blive presset til sidste dråbe og danske værnemagere vil stå i kø for at "hjælpe" og mon ikke vi snart ser et velgørensheds show, hvor den hensygnende musikindustri kan promovere sig selv, med Anne Marie Helger og Peter Frodin som konfenrencier?

Jeg kan Ursus
godt følge din tankegang og er helt inig med dig.

De er utaknemmelige,er de. anonym.
Hvad skal de her efter.Lad lortet blive i deres eget land.

du har ret.. udlænding i DK
som Tyrkisk indvandrer i DK kan jeg kun give dig ret.. situationen vil blive udnyttet på alle tænkelige måder når der først er kommet ro på den,så vil folk begynde at tænke på hvordan de kan malke nogle penge ud af det.
dem som ikke er selvstændige er højts sandsynligt på overførselsindkomst,situationen ville være den samme hvis det havde foregået i tyrkiet,kan sagtens se hvorfor det pisser dig af.. men jeg ved også at jeg ville handle på samme måde som araberne gør nu,der er nogle meget få intelektuelle med gode job som ikke behøver at snyde den danske stat,men størstedelen af de muslimske indvandrer i DK gør alt hvad de kan få at snyde og bedrage hvor det kan lade sig gøre.. ink.mig selv.
måske vil nogle sige at jeg er en dansk racist der bare puster til ilden,men sandheden er en anden..
kan sgu ligeså godt være ærlig omkring det og sige det som det er..
og virkligheden er sgu sådan

Det var da utroligt dulkis
ER det kun herinde I er så rædselsfulde? Eller har jeg måske mødt jer IRL?

ferie udlændning i DK
det var nok en regime dengang de flygtede til DK og nu er situationen anderledes,så det er da klart at de tager på ferie i hjemlandet!!! vi tyrkere rejser da også hvert år,skal selv afsted på lørdag,og har ikke tænkt mig at fortælle min a-kasse om det.

Kan du ikke lide lugten???? jetpost
du kender vejen...Du med dine evindelige formaninger til andre mennesker, som ikke deler dine venstreorienterede holdninger. Hvem har fortalt dig at dine holdninger er bedre end andres?? Og at dine er de endegyldige rigtige. Jo, det er eb debat, men du debatterer ikke, du fortæller hvad der er rigtigt og forkert.

Også jeg græmmes lagermann
Hej Dulkis

Ja, det er sgu rare sager man ser herinde. Men vi er jo selv ude om det. Vi kunne jo bare holde os væk. Men opnår de så ikke præcist det de er ude på? Nemlig at kontrollere dette forum?

Koste hvad det vil. Jeg vil gøre hvad jeg kan for at det ikke sker. Ikke fordi jeg vil slås, men fordi fornuften bør sejre.

Mvh Lagermann

Gøre det nemmere for jer? lagermann
Ja, det ville unægteligt gøre jeres liv lettere ikke sandt? Bare tanken om hvad denne debat så ville udvikle sig til, giver mig kvalme.

Lagermann

Søde Lagerman, hvem er jer?? jetpost
prøv at fortælle mig hvor i mit indlæg der står noget negativt om indvandrer/flygtninge???? Bare et ord....

Hvor jeg befinder mig, er vist jetpost
stadig en privat sag selv på SOL. Gud ske lov for at vi i Danmark har frihed til selv at vælge, men det er der nogen der har lidt svært ved at acceptere, og hvis du i indlægget kan fortælle mig hvor jeg sværter nogen til, bortset fra at jeg fortæller dulkis at hun ikke bør fortælle andre mennesker hvad de skal sige og mene så vil jeg da gerne vide det.

"Kan du ikke lide lugten....." lagermann
..i bageriet, kan du jo smutte. Er det ikke sådan fortsættelsen af den remse plejer at være? Det var det eneste jeg kommenterede. Oversat forstår jeg det sådan "Hvis du ikke kan lide vore holdninger, så kan du jo bare daffe fra debatten". Og det kommenterede jeg med at så ville I have meget nemmere ved at sovse rundt i jeres had-tirader - når alle der ikke har samme holdning som jer bare forsvinder.

En skam vi ikke har 5ører mere, men jeg håber den nu falder i 25ører?

Lagermann

Jamen så læser du mit indlæg jetpost
lidt forkert, det jeg skrev til dulkis var at jeg er skide træt af at hun altid skal fortælle alle andre der har en anden mening end hende at deres er forkert,og hendes den evige endegyldige.....Det er sådan set hvad der står.

Okay.... lagermann
...men så ligger i jo ikke så langt fra hinanden. Hvad er problemet så?

Iøvrigt kom du med en urigtig oplysning overfor 1-2-3 i snakken om KHM´s ret til ferie.

KHM skal holde ferie, ikke alene har de ret til den, de SKAL holde den. Jeg har ferie i 3 uger fra på mandag. Så må INGEN af de 11 mand jeg har til rådighed arbejde. De er tvunget til at holde ferie samtidig med mig.

Tænk dig engang at de ikke har den mindste chance for at planlægge hvornår de vil have ferie. Og her taler vi også om mennesker med skolesøgende børn.

Det er mig sgu en gåde hvordan folk kan være sådan efter KHM, for det er sandt for dyden ikke en dans på roser at være.

Mvh Lagermann

Det er da rigtigt jetpost
at man er jaget vildt, året rundt.....Jeg kender sandelig godt systemet, og set indefra er det ikke rart.

Sjovt nok bulderfnis
Du påstår at Dulkis vil dikterer holdninger hvad jeg har svært ved at se, men jeg kan se at DU beder hende om at skrubbe af fordi hun ikke har samme holdning som du....pudsigt hvem sagde dikterer andres holdning ;-D

For at det kan blive en debat må der jo nødvendigvis være forskellige meninger og holdninger, ellers kunne vi jo bare sidde og give hinanden ret i alt og hvor er så debatten?

Du plumpede så i med begge ben, du har jo lige vist at DIN holdning er den rigtige ;-) I en debat er der ikke noget rigtigt eller forkert, der er forskellige synspunkter.

Mine synspunkter hælder så nok mest over til stanglakridsmanden og Dulkis.

Vi er så ikke enige med dig så vi skal så forlade bageriet efter din mening? hvem sagde demokrati?

m.v.h.
Pladderhumanisten
Bulderfnis

Hej din bette stanglakrids dulkis
Du kan være helt rolig - jeg render ingen steder!! Heller ikke selv om det hørmer slemt herinde.

Nu er det jo sådan, her som ude i virkeligheden, at meningstilkendegivelser om ens person vejer i forhold til hvad respekt man har for personen.

De debattører eller i hvert fald deltagere, kan man vel kalde dem, der indtil videre har forslået mig at forsvinde væk, ville kunne hælde flydende teflon over mig, uden at jeg blinkede. Så meget vejer deres ord.
'
Men tak for opbakningen, den er man altid glad for, når den kommer "de rigtige" steder fra.

Knus

Lugten?? dulkis
Det lugter ikke det hørmer af fordomme, intolerence, smålighed og racisme og jeg stiller mig stadig tvivlende overfor om I folder Jer helt så meget ud in natura.

Det plejer at være nogle kujoner, der har de holdninger.

Typisk. Anonym
Nasserøv !.

helt normalt udlændning i DK
det er helt normalt at tage på ferie i hjemlandet selvom man modtager overførselindkomst,95% af alle tyrkere jeg kender ejer også huse og jord i hjemlandet,og det er ikke kun en gang om året vi tager derned,det kan variere meget fra 1-5 om året.der er mange ting man skal holde styr på.
nu er der jo også mange selvstændige men de snyder med sort arbejde og moms,i mit sorte arbejde kender jeg mange danske hånværkere og selvstændige og de snyder ligeså meget selv,man kan ikke tjene penge i det her land uden at snyde!! sådan er det!!
tror det er ren misundelse når folk får ondt i røven over at nogen forstå at lave forretning,og kan sørge godt for sin famillie..
ja vi er konger når vi kommer hjem,og viser vores nye biler og ny indkøbte huse,men lykkelige bliver vi aldrig i DK, synd man er opvokset med at penge betyder alt..

Hej Bulderfnis dulkis
Har også selv svært ved at se "formaningen" i det indlæg, men det hænger måske sammen med at den ikke er der?

Det handler nok mere om mocafe følelse ved uenighed, end hvad vi faktisk skriver.

Morgenknus til dig.
Dulkis

Tro mig.... Krusty
...jeg er dansker og har levet som indvandrer i forskellige lande hele mit liv. Som indvandrer gør man sit yderste for at ens ophold i landet skal være til at holde ud. Dette inkluderer at man inden man rejser til landet forhører sig hos folk af ens egen nationalitet hvordan man bedst kan drage nytte og fordel af det ny system og hvordan man i nævnte system lettest kan rage mest muligt til sig. Det er ikke kun noget størstedelen af indvandrere i Danmark gør, det er noget størstedelen af indvandrere over hele verden gør. Jeg vil påstå at alle der siger det modsatte ikke gør andet end at lukke øjnene for realiteterne. På trods af det, har jeg ikke noget imod muslimer eller for den sags skyld folk med en anden hudfarve. Jeg mener bare at folk skal have de lyserøde briller af.