Databasestaten

Databasestaten Bange borger
Danmarks vej mod overvågningssamfund og politistat:

http://www.modspil.dk/itpolitik/databasestaten.html

Og ? Lykkelig borger
Hvad forsøger du at sige med det?
Hvad er din egen holdning til det?

Jeg har intet at skjule så det kan ikke bringe mit blod i kog. I disse terrorist tider er det også helt OK at være overvåget

Så medmindre DU har noget at skjule, er det til alles fordel

(Det skal siges jeg ikke har nærlæst artiklen, kun skimmet den)

Hvilken Nudde
Terrorister?

Du mener de CIA, og Mossad agenter, der render rundt og placere sprængladninger, for så at give "Muslimske terrorister", skylden, så man kan fremme det totale overvågningssamfund.

Det er dokumenteret, at Bin Laden arbejder for CIA, og at Al qaida netværket er styret, og financeret af CIA!

Læs om den nye verdensorden, Illuminati, og Bilderberggruppen.

Og nej, du har selvfølgelig intet at skjule (den klassiske danske hjernevasker kommentar, når man er en lille paranoid liguster fascist, der tror at frihed, er lig med, materialistisk velstand).

Du skal være klar over at de (Illuminati), er i fuld gang med at køre den globale økonomi i sænk (hvad du sikkert heller ikke har hørt om), for at skabe global kaos, så de kan få indført deres verdensregering.

Og når økonomien er krakket, så kommer de med mikrochippen (The Mark Of The Beast).

http://quantumspectrum.blogspot.com/2008/07/david-rockefeller-and-his-new-world.html

Hvis du kan lide frihed, og retten til selv at styre dine tanker, og følelser, så skal du (og mange andre), til at se og vågne op NU, for det her sker MEGET snart, og dine elskede korrupte politikere, og direktører, vil ikke redde din r**, tro mig.

Det er lovligt En ægte damsker
At tænke selv, og ikke falde i svime over én amerikansk kælder hjemmeside.

Hold da op Lykkelig borger
Har du glemt at tage din pille?
Eller drukket for meget kaffe?

Skal lige love for det hele kører på dig!

At kalde mig "en lille paranoid liguster fascist, der tror at frihed, er lig med, materialistisk velstand" - hvad får du selv ud af det ?

Bin Laden arbejder for CIA ligesom Al-Qaida?
Det var mens Afghanistan-krigen var på sit højeste og de skulle smide russerne ud af landet.

Læs evt "Al-Qaida vejen til 11. september" af Lawrence Wright inden du fremover skal forsøge at gøre dig klog på andres bekostninger.

Og lad være med at linke til You Tube emd diverse konspirationsteorier; det er gale mennesker som tror på det l***

Du... Nudde
Mener altså ikke der er et globalt økonomisk kollaps på vej?

Du er sgu da utroligt oplyst, må man sige, bare vent og se, du bliver klogere, det kan jeg garantere.

Hvad er mest sindsygt: At stole blindt på korrupte plitikere, og direktører, eller de personer der blot ønsker sandheden frem, og som du mener er galninge, uden at have læst een eneste bog om emnet, hvor der er masser af dokumentation.

Man finder som bekendt kun det man leder efter, og vil se.

Hvor meget har du studeret den nye verdensorden, og Illuminati?

Du har garanteret (som de fleste), blot skimmet en enkelte hjemmeside, overfladisk igennem, og derudfra, mener du at have set, og hørt alt hvad der er værd at vide!

Jeg behøver ikke bevise noget som helst, men blot lade tiden, og virkeligeheden arbejde for mig.

Spørgmålet er snarer: Er du villig til at satse din frihed, og dit helbred på at vi blot er: Nogen gale konspirations teoretikere?

Er der noget du ikke forstår i David Rockefellers udtalelser om at alt hvad vi behøver nu, er den helt store globels krise, og folk vil være villige til at accptere en verdensregering?

Økonomien kollapser, det kan jeg garantere dig for.

Det er blevet forudsagt.

Men sov du blot videre i din elektro magnetisk kontrolleret drømmeverden, hvor man mener at økonomer, og politikere har styr på verdenssituationen, indtil du skal mikrochippes.

Det bliver noget af et shock for mange hjernevaskede danskere, når den klamme virkelighed, ikke længere kan ignoreres, eller fornægtes!

Bla bla bla Lykkelig borger
"Mener altså ikke der er et globalt økonomisk kollaps på vej"

Hvordan fanden får du den ide?
Bare fordi jeg ikke nævner det?

Jeg tror folk med IQ under 50 ikke er klar over der er finanskrise i øjeblikket, men jeg vil da ikke betegne det som "global økonomisk kollaps" - så langt er vi ikke nået !

"Du har garanteret (som de fleste), blot skimmet en enkelte hjemmeside, overfladisk igennem"

Nej min ven, jeg er journalist og skimmer ikke bare en enkelt hjemmeside igennem - jeg skimmer mange hjemmesider igennem.

De hjemmesider der er interessant læsning (og tro mig det er bestemt ikke de hjemmesider du så fanatisk holder fast ved), læser jeg naturligvis mere detaljeret.

Ret skal være ret; Bin Laden og Al-Qaida arbejder for CIA?
Du skriver det er dokumenteret - hvordan?

Hvis du kigger på mit tidligere indlæg, vil du se, jeg giver dig ret i de var på CIAs lønningsliste MEN UDELUKKENDE UNDER KRIGEN I AFGHANISTAN

Kom frisk

At... Nudde
Du er journalist er jo netop ingen garanti for sandheden, da alle medierne i dette land er styret af Bilderberggruppen, som du burde have hørt om, hvis du er en søgende, og oplyst journalist.

"Hvis du kigger på mit tidligere indlæg, vil du se, jeg giver dig ret i de var på CIAs lønningsliste MEN UDELUKKENDE UNDER KRIGEN I AFGHANISTAN".

Og hvor har du så denne dokumentation fra?

Jeg kan oplyse dig, at CIA stadig styrer Al-Qaida, med det formål at skabe frygt, og dermed få folk til at opgive fundamentale frihedsrettigheder.

Og hvordan kan du postulere at det er galmands værk, når du ikke engang aner hvad Illuminati er, og ikke gider forholde dig til Rockefellers udtalelser.

Jeg gentager: Den globale økonomi kollapser meget snart, og det vil ikke redde din r**, at prøve at bagatellisere det, bare for at berolige sig selv.

Tag og læs en af de utallige bøger der er skrevet om emnet, og du vil ikke længere være i tvivl.

Men du mener (som journalist), åbenbart at man kan stole blindt på vores medier, til trods for at de flere gange er blevet taget i at lyve, og manipulere, men det har du vel heller ikke hørt om.

Du aner ikke hvad jeg "fanatisk" klamrer mig til, det er jo dig der fanatisk klamrer dig til manipulerende systemer, og direktører, fordi du er bange for at bore i sandheden, da du så vil blive fyret.

Frihed eller tryghed? Anonym
http://www.youtube.com/watch?v=_dmPchuXIXQ

Man kan ikke få begge dele.

Vi bliver allerede overvåget Anonym
gennem chippen i dankortet, eller sygesikringsbeviset. Desuden er mange offentlige steder jo allerede overvåget nogle af dem er endda som webcams. Så det sker allerede.
De nationaliserer banker overalt som socialister, men det er forsent - den globale krise er på vej, den har været planlagt længe af federal reserve, ligesom alle de andre gange.

Det er selve kapitalismen der er ved at spille fallit.

Se her hvorfor:

http://www.youtube.com/watch?v=_dmPchuXIXQ

ps. jeg tror ikke på illuminati og alt det vrøvl, men hvad de siger om penge og kriser er sgu' meget fornuftigt.