Datatilsynet medvirker til socialbedrageri

Datatilsynet medvirker til socialbedrageri aborten
Da kampene udbrød mellem Israel og Hizbollahs i Libanon, var det danske Udenrigsministerium klar til at evakuere danskere, som opholdt sig i Libanon, det danske Udenrigsministerium troede at der var mellem 300 og 400 danskere i Libanon, men lige pludselig poppede der 6000 danskere op i det krigshærgede land.

Alle kan se at det drejer sig om socialsvindel i stor stil, mange kommuner har bedt om listerne på de evakuerede, men Datatilsynet nægter at udlevere dem, hermed er Datatilsynet medskyldige i socialsvindel.

Socialsvindel er med til at underminere det danske samfund, udlændinge som Danmark har hjulpet med ophold, bolig og penge, viser sin taknemlighed med at stjæle fra det danske samfund.

Her skal danskerne være mere kontante, udvis alle dem der har begået socialsvindel, det land de er flygtet fra, tager de hjem på ferie 4 gange årligt.

http://www.datatilsynet.dk/include/show.article.asp?cat_id=1&art_id=750&sub_url=%2FVaerd%5Fat%5Fvide%2Fnyheder%2Findhold%2Easp

Hvis bare dit nick havde talt sandt :-) matte-gok
så havde vi sluppet for denne omgang fakta-forfalskninger og ævl.

Der var TO (2) "uventede" personer i evakueringen.
Den ene havde fået sær-tilladelse fra udenrigsministeriet, den anden blev anholdt ved ankomsten til Danmark.

Så vidt jeg ved, har kun Herning kommune anmodet om en oversigt over de evakuerede personer. Hvordan får du det til "mange" ?

De andre kommuner har heldigvis været fornuftige nok til at erkende, at de skal gøre deres hjemmearbejde først. Hvis der foreligger en konkret mistanke, kan kommunerne selvfølgelig få oplyst, om de mistænkte har været med i evakueringen. Og det er sådan, det skal være.

Det, du advokerer for, er helt klart i strid med lov om dataregistre, og det er der heldigvis god forståelse for i kommunerne.

Datatilsynet rodvad
har vel ikke opfundet loven? Dersom en myndighed ikke følger loven skal et tilsynsinstans påpege dette.
Dersom der er noget "skævt" i en lov, er det lovgiverne du skal have fat i.

Nej, for det er ikke det, det drejer sig om.. tsk
når der først er sagt muslim, så sniffer aborten lim... glem det, det hele koger sammen i hovedet, når man ikke aner en skid om hvad man snakker om. Aborten aner sikkert heller ikke at magten er pådelt i tre instanser - når man nu helst vil have det mere simpelt og overskueligt..

Dansk Fronts Partis proselytter er en bytter - vil hellere have flere veluddannede udlændinge til landet, hvis vi kan bytte dem væk for dansk folkepartis vælgere.

Er du underbemidlet jetpost
eller hvad er der galt med dig. Det drejer sig jo ikke om folk der er eftersøgt. Det drejer sig om folk der tager på ferie alt imens de forsørges af den danske stat......man skal altså ikke ansøge udenrigsministeriet om rejser til omtalte lande.....

Så har jeg rodvad
misforstået det hele, jeg troede det drejede sig om datatilsynets indvendinger over en generel kontrol, som er ulovligt. De sagde at dersom der er mistanke til enkeltperson, må det kontrolleres, ikke nogen generel. Det er helt i overensstemmelse med loven. Datatilsynet skal kun overvåge at loven bliver overholdt. Datatilsynet må ikke lave loven om så det passer magthavernes ønsker.
Det du siger, forstår jeg ikke helt, mener du at dersom det drejer sig om muslimer, gælder ikke loven?

Jeg tror ikke du har opfanget Jesper nono
Abortens indlæg rigtigt, det han mener, er at ca. 5.500 araber på bistandshjælp skulle stå til rådighed for arbejdsmarked i Danmark, og ikke holde ferie i Libanon.

Jeg syntes selv man skal tjekke alle de evakueret, ellers giver man præcedens til socialbedrageri.

Min kommune og nabo kommunerne her på Sjælland har også bedt om listerne, og fået et nej. hvis man vil tjekke en enkeltperson man har mistanke til, så kan det lade sig gøre.

Det er naivt og dumt og have den indstilling, at man ikke skal tjekke listen for socialbedragere

Jesper

Det er ikke helt sandt galemathias
Datatilsynet skal følge loven. Vi lever i et retssamfund.
Ellers ville det være diktatur.

Men kommunerne kan bede om specifikke oplysninger, hvis de har en mistanke.

Men problemet er, at det er en velkendt hemmelighed blandt overbebyrdede socialrådgivere, at der holdes ferie på bistandshjælpen.

For 10-15 år siden havde vi selv unge danskere som tog sabbatår i udlandet på denne konto.

Indrømmet: jeg har ikke opfundet den varme tallerken :-) matte-gok
Hvad det drejer sig om, det afhænger vel af, hvordan man læser indlægget, ikke ?

Jeg mener bestemt, at det er kommunerne, der ikke gør deres hjemmearbejde. Og hvis de har noget at have deres mistanker i, jamen så er det vel ikke så svært at stille sprøgsmålet "er n.n. blevet evakueret fra Libanon, for vi har haft problemer med at få kontakt med ham de sidste 2 måneder".

Og sådan et spørgsmål vil der blive svaret på.

Alternativet: giv os en oversigt over, hvem der er blevet evakueret, så vi kan checke, om nogen af "vores" er iblandt - ja undskyld, men for mig er det simpelthen dovenskab, rent bortset fra at det er i strid med lov om registersamkøringer.

Tjaaa, jeg er nu ikke HELT enig :-) matte-gok
Tværtimod synes jeg, at hvis man satser énøjet på de evakuerede, fordi én eller anden doven hund har set chancen for at få fingre i nogle ganske få, så er DET ualmindelig blåøjet.

Det må da være rimeligt at holde et vågent øje med ALLE, der skal stå til rådighed for arbejdsmarkedet. Ingen grund til at nøjes med de ganske få, der er muligvis er blevet evakueret fra Libanon. Hvis der er mistanke, så er det vel ikke relevant, om ferien har været afholdt i Libanon, i Tyrkiet, på Bornholm eller ved vestkysten.

Hvis der virkelig ligger en ulmende mistanke, er det da den, der skal tages fat i, så man kan finde "dem alle", ikke kun nogle ganske få, der er blevet evakueret fra helvede.

Er det ikke ligegyldigt..? Grounded
6000 danskere der egentlig er Libanesere og sikkert også Hizbollah-tilhængere har intet at gøre her i Danmark når det ikke er noget problem for dem at tage på ferie i deres hjemland.

Vi har ikke brug for Islam i vores land, så derfor er det såre enkelt, de skal hjem alle sammen og tjene deres eget land og ikke nasse på vores...

Vi skal hjælpe ja, men jeg synes ikke det er rart at en muslim står og roder i mit røvhul med et kosteskaft for at finde flere penge...