Date på søndag

Date på søndag Superjanse
jow, så skal jeg sgu på date, hun vil gerne mødes hurtigt, en jeg har mødt på en dating-side. Hun er 47 og vejer 82 kilo skriver hun, hvordan mon 82 kilo ser ud? Hun er 175 høj, så måske er det rimeligt fordelt. Jeg er selv buttet ( mand, 42 186 høj ). Men kan nu godt lide lidt fedt...men 82 kilo?....hmm....det må være noget med ret stor røv og småfed mave? Der er ingen billeder af hende på siden, hvor man kan se under hendes bryst-højde, de ser uøvrigt ud til at være normal-størrelse ( et barn ). Spændende. Fortsættelse følger måske på søndag...

Hva betyder vægten Anonym
82 kg på 175 cm høj kan sagtens være pænt fordelt.
Håber du får en god date!

kg`?? pengu
hvis hun er 175cm høj,så vejer hun 17 kg formeget;:=)

Hun er 47 Anonym
så det gør hun ikke, der er idealvægten omkring 72 kg. Men det er ikke det det handler om, manden er jo selv buttet og hans vægt har vi ikke hørt.
Det er vel ikke vægten det drejer sig om, men mere om at de to får en god date, vil du ikke sige det?

Tydeligere Anonym
kan det ikke siges! :0))

held og lykke konen
med din date, jeg fandt selv min mand efter internetdating og aldrig havde jeg troet at der skulle komme en kærlighed så stor ud af det, at jeg ønsker at tilbringe resten af mit liv med min partner i medgang og modgang.

Angående vægt osv, har jeg følgende erfaring :
Da de mødtes var hun en velvoksen kvinde, som betød hendes ret små bryster var af en rimelig størrelse og numsen ligeså.
Hun tabte sig ret meget og i takt dermed svandt hendes partners lyst til hendes bryster, som nu hungrer efter dagligt at blive brugt og kælet for, som da de var fyldt med fedt.

Derfor kan jeg kun som andre sige, held og lykke med daten og husk hvis det dejlige skulle ske at det bliver jer for alvor, så lær at vise hende du er tændt på hendes uanset vægt mm.
Vandt hun en million ville hun måske lade sig operere bare for at tænde hans brystlyst igen, det gør hun nu nok aldrig ( 7-9-13 ) men skulle det ske, kunne det da være rart at høre om nogle har erfaring dermed, ikke silikonebryster men med en partner som mistede lysten da brysterne blev små og som så fik den igen da de blev kunstige. ?

Søndag SuperJanse
Nå, så skete der det kedelige at madammen mailede at hun var blevet syg. heldigvis dagen i forvejen. Vi havde ellers udvekslet telefonnumre, men ringe gjorde hun ikke. Ja man tænker jo sit....er hun mon virkelig syg? Skal hun lige tjekke en anden fyr ud som hun har mødt? Nå så kan man gå her og vente...hun lovede godt nok at maile/ringe når hun blev rask - nu må tiden vise det.

en kvinde moster grethe
på 175 cm må veje 85 kg før hun er overvægtig, så glæd dig, - hun her er bare dejlig rund!

Det er alt alt alt for meget Herren
Det hele hænger og dasker hun ska ned på 68 kg du

om det hænger moster grethe
og dasker har ikke meget med vægten at gøre, men med vedligeholdelsen!

overvægtig? SuperJanse
Hmm....hun påstod at hun vejede under 60 kilo da hun var fit...og var også lidt småfed. Så den holder ikke, kun teoretisk.

Daten Superjanse
Nå men så kom det til at vi skulle mødes. Man er jo lidt nervøs. Det var hun nu ikke, lod det til. Men hun var en grimmert i forhold til at se hende på billeder på en dating-side. rynket og lidt hærget, det viste sig også hun havde fysiske problemer og var sygemeldt. Hun havde godt nok store patter, som det var svært at holde øjnene fra, hun var lidt nedringet så man kunne se kavalergangen. Men jeg vurdere hurtigt, ja nogengange kan man jo afgøre det inden for de første 30 sekunder, at hun IKKE var noget for mig, hun snakkede meget ( som hun kaldte at vare udadvendt ) men det var som om hun kun var intereseret i at høre sig selv tale ( kender i det? ), en gang imellem holdt hun en pause og stillede mig et spørgsmål, men så begyndte hendes lidt kedsommelige enetale igen. og hvor er det dog kedsommeligt at høre singlekvinder blabre om deres fortræffelige singleliv og deres vigtige gåibyen-liv, som de ikke vil miste, hold kæft..gaaab, kvinden er 47, men opfører sig som en på 20, det holder ikke....for mig altså. jeg vil finde en kvinde der ikke har det som 1. prioritet i sit liv at gå på mindst 3 cafeer, se 4 film, det nyeste teaterstykke, 2 museumer, osv - HVER UGE. Men hun havde store patter.