Datingprogrammer...

Datingprogrammer... Professor Gak
eller hvad man nu skal kalde dem, Beauty and the geek, som lige er startet, Stiletter i ødemarken og hvad det nu ellers alt sammen hedder. For det første synes jeg de er dybt latterlige, og jeg er død træt af dem. Nå men det var egentlig ikke det jeg oprettede indlægget for at sige. Det jeg tænkte på er, at når en skal være smuk og perfekt, og en anden skal være en 1.-dimensions-nørd, eller bollefed, eller på anden måde "forkert", hvorfor er det så ALTID kvinden der skal være den smukke, og finde sig i at manden er den kiksede? Hvorfor er det aldrig manden som er "lækker", og kvinden som vejer for meget eller er nørdet? Sådan er det også på film, manden må godt være kikset, men kvinden må ikke, hun SKAL være smuk og slank. Så skal det være så smukt og vidunderligt, at hun elsker ham, selvom han ikke er den smukkeste i verden, men hvis en fed kvinde er med, så er det bare rent plat. Jeg ved ikke om der findes få tilfælde, hvor det er omvendt, men hvis der gør er det da noget af en sjældenhed, jeg kender i hvert fald ikke til nogen. Hvad sker der?

Fordi du ikke finder ret mange mandlige producere.. M35kbh
som vil smide penge efter et program der viser grimme kvinder. Måske fordi det er sådan at både mænd og kvinder går mest op i kvinders udseende - i særdeleshed i udlandet, hvor ideen om at kvinder selv kan tjene deres egne penge og også gerne vil have lækre mænd ikke er helt så udbredt som her *S

Ydermere så har jeg den fordom at disse programmer tager udgangspunkt i at de trofaste seer har de samme kvalitetskrav som til Se og hør. Se og Hør købes jo mest af kortuddannede med solide rødder i dansk arbejdertraditon så selv om mange andre grupper kigger kort i det, når de er hos frisøren. Med andre ord de retter programmet efter kernekunderne.

Det kommer også an på hvilken målgruppe programmet retter sig mod. Man kan jo godt forestille sig at de prøver at få mændene til at også at se programmet, fordi det er sværere at få mænd til at glo på programmer som er det rene sladderblad.

Derimod hvis du lokker dem med drømmen om at de uden så meget som at børste tænder, være galante, eller gå til fitness faktisk kan score de lækreste babes, såå er de mere friske på lige at se om de ikke kan lure nogle tricks af der vil skaffe dem drømmekvinden uden at tage det store checkhæfte frem.

Hmm... Lillian
Jeg tror nu nok de fleste kvinder også gerne vil have en pæn mand. Både kvinder og mænd, går mere op i kvinders udseende, end i mænds, siger du? Jeg synes det er sjældnere man ser en flot fyr, med en mindre flot kvinde, end omvendt. Men der er sikkert noget om, at mænd er meget mere overfladiske end kvinder, derfor kan det ikke betale sig, at lave et program hvor kvinden er grim, med mindre det er det rene komedie.