DDR RØVLICENS

DDR RØVLICENS antiasshole
Jeg har selv indført en helt ny skjult skat som jeg vil kalde RØVLICENS det går ud på at jeg fremover vil stille en stol ud på gaden med et skilt der siger "sid bare ned"
derefter vil jeg sende regninger ud til alle dr's medarbejdere hvori de skal svare på
om de er i besiddelse af en røv ,og hvis de faktisk besidder et stk. røv så skal de betale en (røv-dyr)RØVLICENS til mig på 2300kr. om året fordi at de jo har
mulighed for at bruge deres røv til at sidde på min stol.
det bliver spændende at høres deres reaktion på min opkrævning!

Hvorfor DR? Anonym
Det er jo ikke DR, som har vedtaget at der skal opkræves licens.
Det er en folketingsbeslutning.

At det så rent praktisk er DR, som administrerer ordningen. ændrer jo ikke på noget. DR eksisterer som følge af en vedtagelse i folketinget.

Drop licensen ligesom vi andre anonym
Jeg kunne aldrig drømme om at betale penge til nogle overbetalte tv-journalister, som i øvrigt udfører et latterligt stykke arbejde. Derimod betaler jeg gerne mit avisabonnement for her er der i det mindste tale om journalistisk arbejde.

Du fatter ikke kritikken ...............
Ingen har tvunget de ansatte i DDR at søge beskæftigelse der. De burde vise et godt eksempel og moral og finde sig et andet job.

Øhh licens? Knækskæg
Hvad er det?....hvis de så bare sendte nogle ordentlige programmer...men det
meste er lige til at lukke op og skide i.

Næ, du har da lov og mene de er pengene Anonym
værd.

Jeg vil hellere have ppv.
Din tese at at licensen skal ud på skatten, så par betaler dobbelt, hvorfor det?
Jeg mindes da dengang jeg var single, at jeg så mere fjernsyn end i dag, igen ppv.

Hvis du er utilfreds Anonym nr. 2000
kan du bare lade være med at "melde" dig ind hos DR. Jeg er ikke "medlem" og har derfor aldrig betalt licens.

Skattebetalt Anonym nr. 2000
licens vil også være skæv, idet skatten er en procentdel af indkomsten hvilket vil betyde at alle ikke betaler det samme beløb.

Det mest retfærdige vil være at betale et fast beløb pr. person... istedet for pr. husstand (som du også selv er inde på).

Men du får vel stadig anonym
de latterlige breve ca. hvert halve år, om at du udgør 1% af befolkningen som ikke er licensberettiget.

Tjooo Tjaaaa 100%
Det kan der jo være noget om.

træt af dr anonmy
jeg er også godt gal i skralden på medielicensen, men det er selvfølgelig ikke dr's skyld, men de har nok ikke sagt nej til loven. det er mod mine principer, at tving folk til at betale licens fordi man har en pc og mobil der kan gå på nettet. men selvfølgelig skal man betale licens, men denne her måde er at RØVRENDE FOLK. jeg ser måske 2- 3 dr programmer om ugen, meget sjældent ser jeg film, og ALDRIG bruger jeg deres hjemmeside hverken pc eller mobil. hvorfor, ikke indføre at licensen skal være skatte pligtigt, så kan de vel få endnu flere penge ind. og hvis alt fodbold blev pay pr view, ville tv'et jo blive en anelse billigere også[;)]hve fanden ser super ligaen, jeg spørger bare. i gamledage var lørdags sporten fantastisk, nu er det bare for meget.

Brevene kommer ja, Anonym nr. 2000
men det er ikke noget som ødelægger min dag. Får også besøg af licensmanden i ny og næ... men kan kun meddele ham at jeg ikke ejer licenspligtige apparater. Det er egentligt længe siden jeg sidst havde besøg at licensmanden, vil tro det snart er 3 år siden.

Helt enig Sofie L.
i at det er unfair med licens - i hvert fald at det er påtvunget. Med alle andre stationer kan man sige "Jeg gider ikke se lortet, så jeg betaler ikke for lortet" men med DR er der ikke den frihed til at vælge.

Ens valg består derfor i om man vil bukke sig, være lovlydig og betale eller blive SORTSEER...

Hurra for sortseere :) Alle os, der ikke har 2300,- der står "DR programmer" på.