DDT til pradiset Brasilien.

DDT til pradiset Brasilien. karpa
Tænk at man kan importere nogle af verdens farligste miljøgifte til Brasilien. Som bekendt har vedens største økosystem.
Connie HedeGård kritiserer.
Edermagme for slapt af regeringen. Man vil simpelthen ikke blande sig i firmaers gøren og laden.
Uhyggeligt.
http://politiken.dk/indland/article204566.ece

Sælg eller lad andre sælge abcd&e
Det omtalte stof er ikke DDT, hvilket en anden skribent gør opmærksom på.

http://www.cheminova.dk/dk/aktuelt/arkiv/20021023_07.htm?Mode=print

Stoffet er uden tvivl møg giftigt, men stadig tilladt i flere lande, deriblandt flere EU lande, som man også kan læse i linket.

Der kan man også læse at stoffet er indkapslet i en form for micro beskyttelse, hvilket jeg dog ikke kan forklare hvad er, men den beskyttelse gør at stoffet ikke længere er på WHOs PIC liste, som er en liste med stoffer som skal undgås/forbydes.

Jeg tror vi alle er enige om at brugen af den slags stoffer skal undgås, men hvis et dansk firma ikke sælger det, er der nok et andet land som gør det, og med langt mindre kontrol.

Tilavarende var der sagerne med sprøjtegift i Indien, hvor dyne Larsen og kemikaliefirmaet fik en over snuden, fordi mark arbejderne gik uden nogen form for beskyttelse.

Det var ikke dyneLarsens skyld de gik uden beskyttelse, og heller ikke Cheminova, hvor usympatisk firmaet end er.

Chaminova, som vist var leverandøren, havde skrevet advarsler på, og de blandede sig dengang ikke i brugen, men det er såvidt jeg ved ændret.

Se mit link om Indien. karpa
Methyl parathin er det man i gamle dage kaldte Bladan. Frygtet af mange gartnere efter dødsfald ved brugen af dette stof. Det har en storebror der hede ethyl parathion der er meget værre. Før eller siden havner disse stoffer hos os mennesker.
Muligvis kan brugen af disse stoffer i bl.a 70 erne være årsag til ,den eksplosive vækst i allergi herhjemme. Intersandt er det med malathion og pyratrin. Det er effektstofferne i børns luseshampoo. Dog i mindre mængder. Man skal dog også vaske håret grundigt efter brug. Men så løber stofferne ud i kloakken.
Det er en leg efter gammel miljøopfattelse; en leg med uhyre farlige stoffer.

Canada eksporterer kaiogkaren
asbest til Afrika, da man ikke der ved at asbest er livsfarligt. Iøvrigt undrer det mig at man ikke i samtlige institutioner har fjernet det giftige bløde plastiklegetøj.