De andre kvinder min kæreste har

De andre kvinder min kæreste har Pigen men en kæreste
Er lidt i tvivl og har derfor brug for lidt hjælp herinde

Min kæreste har været en dell på datesider da vi ikke var sammen.

Han vil mig og siger han elsker mig og det er jo dejligt.

Jeg kommer ik selv på dating sider og vi er ikke mødtes via dating sider.

Han har dog stadig en del kontakt til en masse kvinder fra de her dating sider. han ringer med dem hver dag og sms og skriver på msn med dem.

Jeg har det meget svært med at han har så mange af dem men han siger det kun er veninder der ikke betyder noget men han vil ikke droppe dem.

De bruger mange kærlige ord til hinanden og har det faktisk svært med at fremmede kvinder kalder min kæreste for skat, pus, søde min egen osv.

Han forklaret en af hans veninder at jeg ik brød mig om at hun kaldte ham kærlige ord, hvilke fik veninder til at flippe ud og sige at hun ikke vil skrive hvis hun ikke måtte kalde ham de ord hun mente han var.

Han græd over at denne kvinde han kun kender igennem dating og aldrig har set vil stoppe kontakten og det fik mig til at føle at denne kvinde betyder meget for ham.

Han lovede at droppe alle hans kvinder/veninde far datingsider og han har også droppede over 20 men der er stadig 6-8 kvinder tilbage som han ikke har droppede og de bruger stadig kærlige ord om hinanden selvom han sagde det var slut.

Dette ved jeg fordi jeg kiggede i hans mobil og ja det har jeg ikke ret til.Fortalte ham at jeg kiggede i hans mobil og så det men han sagde bare at jeg så såre mig selv og han jo har droppede nogle af dem

Han havde sendt ca 600 sms til veninder på ca 14 dage og fortalt flere af dem at han virkelig synes de var dejlige at snakke med og han kalde dem de her søde kærlige ord.

Nu er det over en måned siden og han har stadig ikke droppe de kvinder og heller ikke de kærlige ord men han er ved det siger han.

Er det mig der er forkert på dem hvis jeg vil han droppe disse kvinder?
Hvad er okay for ens kæreste at skrive til andre fra dating sider?
Er jeg bare for jaloux?

Jeg har mest af alt bare lyst til at droppe ham fordi jeg føler han lyver ved at love han droppe søde ord og stadig bruger dem. Han lover at droppe dem fra nettet men skriver til dem han virkelrig er glad for at de kan snakke og skrive sammen

Hvad mener I ???

At droppe Anonym
At DROPPE ham.
Jeg vil DROPPE ham i morgen.
Jeg DROPPER ham i dag.
Jeg har DROPPET ham.
Jeg DROPPEDE ham i går.

Kender jeg godt.. Peter27
Hmm, han er det man kalder en player. Vil sige hvis du bare "hygger" dig med ham, så kan du jo fortsætte med det indtil det bliver for meget, men hvis du håber på et fast seriøst forhold, så smut med det samme.
Han kan godt lide at være eftertragtet af pigerne, han flirter og hvis chancen byder sig er jeg ikke i tvivl om at han ville have sex med dem.

Det er sgu ikke nok at han har droppet nogle af dem, hvis man er interresseret i et forhold, og satser på det, så dropper man dem alle. Hvis han har fundet piger på datingsider, så er det jo ikke for at bliver venner...men mere ind det.

Ud med ham, find en sød fyr som du føler dig tryg ved, og som giver sig 100% til dig.

ud til højre brikri
Jeg bruger selv dating sider og skriver med nogle. Men nogen af dem har så fået kæreste på. Nu skriver vi kun kort hej og lige om de store ting i livet. En dating side og dem man kender derfra er jo kun potetielle datere/sex/kærester.

Men når jeg har haft kæreste på har jeg altid skrevet med fede bogstaver på min MSN. FÅET KÆRESTE:-) og slettet alle dem der kun var på begynderstadiet.
Når jeg finder en jeg virkelig tror på skal jeg jo gøre op med mig selv hvad jeg vil. Vælge hende jeg har i samme stue eller de 10 ved siden af.

At han samtidig lader en, han ikke har mødt, skrive kærlige ting og nærmest bryder sammen fordi de har skrevet i lang tid og hun vil stoppe er HAN gået over stregen.

Den anden kvinde har ingen respekt for DIG for havde hun ville hun da nok fortsætte med at skrive men ikke bruge de ting som du ikke vil have.

Den anden ting er at han skriver mange smsér med dem. Kunne han bare holde det på computeren kunne jeg så godt forstå det. For så afsætter han jo bare tid til et besøg med en ven når han logger på. At skrive så mange viser for mig bare at han ikke er sikker på om det skal være dig.

Han er virker meget usikker og vil derfor nok gerne finde bekræftigelse i alle dem han chatter med. Så en af de ting hvis du vælger at blive er at du må bekræfte ham hele tiden.

Men var jeg dig ville jeg sætte stolen for døren. Især med hende der skriver de kærlige ord. Lad dem bare skrive sammen fortsat men bruger hun de ord som du ikke kan lide skal han bryde med hende og ikke skrive mere. Vil han ikke det har du da i det mindste fået svaret på hvem der betyder mest af jer to for ham.

Mht. at se i mobilen. Tillid er vigtigt i et forhold. Men nogle gange er det jo dejligt at man bliver bekræftet i at man kan stole på den anden... Man skal bare huske at fordi nogen skriver skat til en betyder det ikke nødvendigvis man selv har mener den anden er det.... Indbakke er man ikke selv herre over.

Men held og lykke.

Så nemt er det da ikke Henrik Kronhjul
typisk svar. det er der altid promte når snakken falder på den slags


Jeg tror han er blevet afhængig. Der er flere dating brugere, som efter et par måneders brug bliver afhængige af at få mails, søde ord og kontakt med fremmede.
Faktisk bliver nogen hængende og kan ikke slippe tanken om den næste der skriver måske er den rigtige og derved får de aldrig givet den nuværende chancen.

Jeg tror din kæreste, når han siger, at han vil dig. Men jeg tror han har et misbrug, der betyder lige så meget for dig, som havde det været alkohol eller stoffer?

Måske...

med venlig hilsen
Henrik Kronhjul

bare svært at vide hvad man skal kvinden igen
Det er også hende der nægter at droppe de søde ord der går mig mest på

Hvis de er venner vil hun vel acceptere at han ikke vil skrive flere søde ord og han ikke vil ha hun gør det.

men netop fordi han ikke står fast og på en måde vælger hendes måde og ikke min måde. Ja så bliver jeg i tvivl om det bare er en veninde fra en date side, men synes måske også at han burde droppe alt med dating at gøre hvis han virkelig vil mig.

Han har jo dem kun fordi han søgte sex eller en kæreste og de må jo ha søgt det samme.

Men han siger det er hans venner og de er rare at snakke med og han jo aldrig har mødt dem rigtig.

måske ja kvinder igen
Jeg har også sagt til ham at jeg synes han virkede afhængig af nettet og disse kvinder.

Og især hvis jeg ikke lige viser ham nok opmærksomhed, ja så skriver de meget mere sammen.

Han synes jeg burde få hjælp for min jalousi fordi det jo er mig der har et problem.

Og ja det er jo mig der har et problem men jeg vil da droppe mænd fra en dateside hvis jeg fik fast kæreste

Min historie lillefrk
Min kæresteog jeg har været sammen i 6 år nu, da jeg mødte ham var han en rigtig lille gris var han. Flere piger end jeg kan tælle dukkede op midt om natten og bankede på hans hoveddør for lidt sødt, pornoblade, film, msn, dating, scor U name it og han havde det.
Efter et halvt års tid begyndte jeg ligesom at få rigeligt af alle de andre, jeg satte ham stolen for døren, han trådte ved siden af og han blev sendt hjem. Det var et enormt emne i vores forhold - hvorvidt han skulle have lov til at samle på sine billeder af nøgne kvinder, om hvorvidt de bare var "veninder" alle disse piger der dukkede op hver fredag og lørdag nat - det var så tæt på at ødelægge os fuldstændigt, lige indtil jeg for alvor fik nok.

Jeg stillede ham stolen for døren, enten fik han ny msn, email, slettede sine profiler på diverse sider, smed ALT ud med nøgne kvinder eller også fik han aldrig mig at se mere. Han makkede ret, han forstod at jeg følte mig som halv kvinde når jeg skulle dele hans sind med så mange, at disse opstyltede billeder af våde kvinder fik mig til at tvivle på min egen evne til at tilfredsstille ham, han forstod fordi han er et godt menneske og elsker mig. Elsker din kæreste dig vil han gøre det samme for dig. Og hvis ikke, er han så virkeligt det værd?

Han lover og lover kvinden igen
Han mener jo bare det er veninder og de derfor godt kan være i hans liv.
At det i bund og grund er mig der er jaloux og derfor har et problem med mig selv.

Og ja det er vel en form for jalousi at jeg ik vil dele ham med så mange andre.

Men han lover jo at han nok skal droppe dem, men jeg bare skal gi ham tid.
Hvor meget tid er rimeligt at gi ham?

Hvordan viste du at din kæreste havde slettede alt??

Tjae lillefrk
Du bliver virkeligt nødt til at stole på din egen fornemmelse i maven, det er den eneste du for alvor kan stole på. Fortæller dit inderste dig at han ikke taler sandt er det højest sandsynligt fordi han ikke gør det..

Jeg synes jo ikke han har brug for tid, det tager ca en dag at skrive rundt til alle at han har fundet sig en kæreste han vil ære og derfor kan de ikke være i kontakt mere.

Ja, jeg tjekkede ham, knækkede hans password på hans email og så gik jeg på alle de sites jeg vidste han havde en profil og bad om password. Kom det var han jo ikke slettet. Jeg fik password på hans nye email, hans nye msn, han fik nyt nummer og jeg har stadig frit adgang til alt af hans ting. Muligvist det lyder ondskabsfuldt, men det virker. Han vidste jeg havde adgang til alt, det gør det lidt svært at rende om hjørner med en. Jeg stoler 100% på min fornemmelse i maven og hver eneste gang han har fyret en løgn af har jeg fanget ham i den. Du skal være lidt modig og lidt fræk. Men du får en selvtillid af at stå op for dig selv som er uvurderlig, og han lærer en vigtig lektie: du er ikke sådan at rende om hjørner med.

Vi har det rigtigt godt idag, det er en svunden tid at jeg har haft fornemmelsen af at han ikke var ærlig, han siger selv at det er den bedste beslutning jeg tvang ham til at tage for det vi har fået bygget op er så meget mere værd end alskens tøsepiger han har flirtet med. Du skal finde ud af med dig selv om det er et arbejde du gider og han skal gøre op med sig selv om du eller dem er de vigtigste. Men du skal ikke give ham mere tid, for det lyder altså som om han bare er en lille player [:(]

2 ting du skal tænke over anonym
1. Har han ikke andet at lave end at have kontakt i cyperspace?
2. Hvorfor er du sammen med ham? -

Find dig hellere een der lever i den virkelige verden!

tja kvinden igen
Det er jo svært at droppe ham når man holder af ham

Og når man ikke ved om man selv er for krævende, eller om det er ham der burde gør mere for at vise sin kærlighed.

Han job gør at han kan være på nettet og kan sms rigtig meget på en hel dag og måske derfor han er så meget i cyperspace

Jeg droppede min kæreste Tabriz
igennem 5 år pga. samme.

Jeg kunne simpelthen ikke stole på ham - og det ødelagde min ellers gode selvværd.

Han var afhængig. Det er han stadig - for han kan ikke slippe mig - og han vil altid være afhængig af især anonyme kvinder (for de skal jo ikke leve med og lære alle hans fejl at kende).

Nogle mænd (mange)...opnår en form for tilfredsstillelse, blot de får en sød sms fra en dejlig dame. Bræk, bræk og atter bræk.

Jeg elskede også min kæreste...og dog. Tilsidst blev det for meget. Og tjaa faktisk blev det sådan, at jeg i sidste ende kom til at hade ham - og det har hjulpet mig videre.

Desværre er der snart en ny medsøster - som kommer til at føle som jeg. Gid vide hvor mange kvinder, at han får ødelagt?

Uanset hvad - så håber jeg, at du gør det rigtige. Pøj pøj

Syg i potten...... Løvemor
Jeg har ikke læst hele dit indlæg. Men hvis du spørger mig er der noget helt galt. Og du gør klogt i at finde andre græsgange.

Løvemor

en player... anonym
sådan en har jeg også engang mødt og droppet.

Søde, han er da fuld af crap.. ekstremt dårligt selvværd siden, at han har behov for så megen bekræftigelse.

Drop ham og find en der har nok i dig..

helt ærligt sådan kommunikere man ikke med andre kvinder.. men desværre kan nogle mænd ikke selv se fejlen i at gøre det...jamen jeg har jo ikke været utro... tsk tsk

slut degn
Du skal følge din mave fornemmelse den slår aldrig fejl...svarene finder man i sig selv...LYT til dit indre

samme problem den bedragede
jeg kender det alt for godt! har selv lige opdaget at min kæreste har telefon sex med kvinder fra nettet, han er export sælger så det foregår selvfølgelig kun når han er ude og rejse.
jeg konfronterede ham og benægtelse og løgn var alt jeg fik.

Ikke tale om at jeg gider finde mig i det, det er så ulækker en adfærd og ja den ødelægger andre mennesker for det er modbydeligt at blive bedraget.

Vi har så børn involveret og meget andet, så jeg kan desværre ikke bare flytte fra dene ene dag til den anden.

Men jeg er igang med at planlægge min flytning og lige nu smiler jeg bare og lader som ingenting og pludselig er jeg væk.
Jeg har meddelt ham at jeg vil flytte, men han tror vist ikke helt på det :)
hans problem, for kærlighed vender sig nemlig til had når man bliver bedraget.
og jeg er ikke et øjeblik i tvivl ... han er afhængig afdet, jeg tror ikke at dethar noget som helst med følelser at gøre :)

Han er vel bare en uartig dreng... herete
find jer dog et mandfolk og drop de drengerøve. Det er jo kvinderne der selv bestemmer hvilken type mænd de lukker ind. Kan I ikke læse mænd da - se på dem om de har disse typiske "hundeøjne" som denne type mænd ofte har eller de har et fast følsomt men stærkt blik....altså når der er andre kvinder til stede [;)]

Men kan du ikke tage det humoristisk i stedet? Hvorfor ligefrem HADE ham for det, jeg mener der er vel så meget andet I to har sammen, som ingen af de tøser der kan gi ham. Nå men du har sikkert mistet respekten, og så går lidenskaben væk og forholdet er ikke længere spændende...forstår dig godt! For der er ikke noget ved at være sammen med en mand, som man dybest set har lidt ondt af eller måske ligefrem foragter. Tror mange kvinder foragter deres mænd lidt - hvis de afsløres som beskrevet her i tråden.

Mange kvinder mister respekten for mænd, der har sådanne tilbøjligheder. Mænd der ikke har selvkontrol til at styre deres energier. Det er mandigt at have selvkontrol, men virker modsat umandigt når mænd ligge under for primitive impulser. Det ved mænd også godt at sådan opfatter kvinder dem, så derfor skjulte din mand denne skyggeside overfor dig.

Han er ikke (det kvinder opfatter som) et rigtigt mandfolk/han er ikke attraktiv længere for dig heller. Men ligefrem HAD? Tror du overreagerer - måske fordi du ærgrer dig over spildt TID og liv med ham - men har du ikke selv været med til at vælge ham da? hvorfor kunne du ikke læse ham og hvor lykkelig mon du har været sammen med denne drengemand - sikkert ikke særlig lykkelig fornemmer jeg. Så du hader måske også dig selv lidt for at have ladet så til så længe (?) i et ægteskab som ikke gav dig et rigtigt kvalificeret modspil.

Nu har du så fået en undskyldning for at slippe for ham. Forstår dig godt, men synes også mange kvinder selv er ude om det. Hvorfor benytter I jer ikke af et af de allerbedste kort kvinder har - tror det må være genetisk - nemlig:

INTUITION!

Pusser

jaaaa du har ret :P denbedragede
du har da helt ret og ved du hvad jeg reagerede netop på min intiution og havde ret :)
nej had er nok et stærkt ord, men foragt jeps det har jeg i den grad.
jeg fortryder ikke de 2 år jeg har haft med ham, for vi har haft det fedt sammen, men jeg må videre længere er den ikke.

Og i guder hvis du så nogle mails der har været mellem ham og hende... drenge streger kan det vist ikke kaldes efersom jeg lige har opdaget at det er vist mere det han har gjort i mange år ;-)
my bad... men jeg kan dog trøste mig med at det først er efter 2 år det er sket igen for ham mens han var sammen med mig.
Men ja jeg er bare ladt kold og kan rent faktisk grine lidt af ham.. for du har så meget ret der er fandme da ikke noget som helst mand over ham, han bliver en ensom gammel mand engang ;-)

Bingo dulkis
- Gid der var flere af din slags, så skulle vi ikke bruge så meget tid på at forklare, at vi mener, hvad vi siger.

- Jeg synes du er sej og jeg forstår dig inderligt.

- Held og lykke med det hele.

Knus Dulkis[f]

Du lyder afklaret og klog, herete
og ja derfor går du selvfølgelig efter en mand der kan matche dig 100% - ikke en der er ynkelig som din mand her. Du skal selvfølgelig gå efter en mand, der giver dig respekt og som kan vække dit begær. Det gør din mand åbenbart ikke længere og det forstår jeg godt.

Men fint at du ikke fortryder fortiden, for I har jo haft det fedt sammen indtil nu siger du, så derfor ingen grund til fortrydelse. Det var så dèt - og nu forbereder du dig på at frigøre dig helt - klogt træk at du nu bare holder gode miner til slet spil som det hedder. Brug ham til hvad han er værd for dig her og nu, og gør så banen klar til exit [;)]

Kun grund til bitterhed hvis du fortsætter forholdet og siden som moralisterne ( i den hellige selvundertrykkelses navn) tilgiver uden at acceptere mandens tilbøjligheder! Den coctail skaber disse vaskeægte Kramper,der popper op her og der på sol med deres had mod elskerinderne og masser af undeskyldninger for manden: han var stresset/havde økonomiske problemer/var i ubalance pga. for meget arbejde/sygdom osv. osv.

Det er så deprimerende og uinspirerende (for andre kvinder) med de koner til utro mænd, der undertrykker deres inderste følelser i angst for at miste MANDEN. Og hvad så? [:O]

Kvinder skal selvfølgelig ikke have ondt af deres mænd (din mand virker ynkelig i hans jagt på de kødben internettet kan friste ham med)får man ondt af sin mand mht. hans seksuelle orientering, så er begæret een gang for altid slukket, simpelthen fordi hans behov ikke længere angår en selv. Kvinder skal begæres for at føle begær.

Hvornår lærer mænd at forstå denne simple sandhed.

Glæd dig til din næste forelskelse og fokusèr på det. Ham her kan jeg mærke du er helt færdig med nu. Så lad ham bare fortsætte sine "drengestreger" [;)]

Pusser

Afhængig ag dating Anonym
Kære Du..

Bliver ked af det på dine vegne.. jeg har haft fat i en mand der havde det på sammemåde.. en jeg også havde mødt på dating... han havde kontakter på stort set alle datingsider, havde profiler med dæknavne, dækbosteder etc. Det viste sig, at det ikke kun var telefonkontakt og smskontakt.. han så dem,var sammen med dem.
Han var ud ad til en dygtig forretningsmand med alle livets goder.. men han løj..
Jeg er ude af det i dag.. jeg var ved, at blive ødelagt af det.. jeg var vild med ham.. men følte der var noget der ikke var iorden..nøjagtig ligesom dig..

Mit råd til dig, er.. stol på dig selv.. det er ikke iorden, at have andre kontakter fra daring, når han har fundet dig... vil han ikke slippe dem( hvilket jeg ikke tror han kan) så drop ham, hurtigst muligt.
Jagten er , som adrenalinsus for de mænd.. de er solgt i den verden, og kan ikke give slip.. de er afhængige.
Du er meget velkommen til, at skrive igen.. forstår dig dybt inde.

Kram fra L