De ansigtsløse

De ansigtsløse modild
er dem, vi lægger for had, ikke kan lide, og kan fortælle grusomme historier om. En udefinérbar fjende, der er ond, og er en trussel mod os. Myterne og de barske historier bliver reproduceret i det uendelige, og denne fjendes status reduceres til noget, det er rimeligt at slå ihjel. Det være sig i selvforsvar selvfølgelig. :)

Hvad end der sker denne fjende, er det rimeligt og retfærdigt. Til hjælp til at holde samvittigheden ren, anvendes i dag begrebet terrorister. Vi ved, at de rent faktisk findes, men i den vestlige verdens afmagt, er det ikke muligt, at skelne mellem mennesker, der rent faktisk er terrorister, og alle dem, der alene deler kultur og nationalitet med samme.

Nu raser en krig igen, og mange mennesker kan endda finde den retfærdig. Lynende ”intelligente” udtalelser som: ”De andre begyndte”, er helt almindelige, og på besyndelig vis, ser det også ud til, at det giver de samme mennesker ro i sindet og en helt upåvirket samvittighed blot at udsige denne imponerende sætning. Denne ”falske bevidsthed” om tingenes rette orden, kan undskylde alt.

1/3 af de civile ofre er børn, hvilket ikke har fået den vestlige verden til at løfte øjenbrynene, man kan endda høre udsagn om yngel, der vil vokse op og blive indoktrineret til at ende som terrorister. I Danmark er vi ligeglade med børn også, hvis disse er af samme kulturelle oprindelse. De bliver f.eks. i Danmark som flygtninge marginaliseret dygtigt, samtidigt med, at man forventer en stor tak og indordning som modydelse. Ja de kan i asylcentrene leve på en måde, vi end ikke ville byde vores kæledyr, som sagt, de udmærker sig ved, at tilhøre en forkert kultur, de er ansigtsløse.

Vesten fabrikerer gerne en stor løgn, så man kan gå i krig mod de ansigtsløse. Denne mageløse tilgang til næsten, bliver støttet gevaldigt flot af kristne fundamentalister som f.eks. i Danmark de to sorte præster, der huserer i det ultra højreradikale parti DF, der i god fascistisk tradition netop har valgt at kalde sig et folkeparti, uagtet at kun ca. 13% af dette folk mener, at de er værd at stemme på.

DF er storproducent af infame udtalelser, der hjælper de enfoldige til at fastholde ”de andre” som ansigtsløse, et fif der selvfølgelig er nødvendigt, for at udholde den makabre behandling ”de andre” skal udsættes for..... hvis du har et ansigt på næsten, eller anerkender ham som ligeværdigt menneske, kan du jo ikke så godt slå ham ihjel.

Såkaldte demokratier agerer voldsomt udemokratisk og barbarisk, men det er jo i orden, da ”de andre” er terrorister, eller ”rede” for samme og alt det der fortrængnings-nonsens. Mellemøstens ultimativt stærkeste militære magt, opfattes som den trængte, der står med ryggen mod havet, og derfor kan opføre sig som forbilledligt eksempel på en fascistisk stat. Ingen demokratiske lande i vesten har det store problem med denne modbydelige opførsel.... fjenden er ansigtsløs... han kommer ikke tæt på os, og vi behøver ikke følelsesmæssigt at forholde os til hans lidelser.

Det er en forfærdelig pinlig periode i verdenshistorien vi gennemlever her og nu. Alle de værdier vesten holder højt over hovedet overfor ”de andre”, overtrædes grusomt i disse år. Det må bare få en ende meget hurtigt, før det er for sent at vende tilbage til demokratiet og humanismen fra barbariets enfoldige støvletramp.

V.H. Modild

ansigtsløse anonym
har de taget en burka på?

Det er tradition nimbuto
Den vestlige verden overser ofte Israels grusomheder, og fokuserer på de lede selvmordbombere.

Naturligvis har der været mange selvmordere, men man bør nok også overveje hvilken krafter som driver disse.

Konflikten har været der meget længe, en gammel konflikt som startede om noget jord.

Israel har våben, det har modparten stort set ikke. Et par hunderede nytårs raketter er vist det hele. Denne fordel medvirker til at Israel kan tillade sig alt. Modparten har nemmelig ikke samme mulighed for at føre krig.

Her er nogen eksempler på Israels "gerninger":
- massakre i flygtninglejr
- forhindring af FN undersøgelser af massakrer.
- krig mod Libanon, hvor langt størstedelen af tabene er civile
- tortur
- likvideringer
- masse arrestationer (eksempelvis alle i en flygtninglejr som er mænd i alderen 15-40 år)
- smadring af infrastrukturen
- ødelæggelse og arrestation af den palæstinensiske folkevalgte regering.
- brud på våbenhviler

Man kan blive ved, og begge sider har en lang liste.

Vesten vender det blinde øje til Israels aktiviteter, USA har interne interesser i forbindelse med valg i at holde hånden over Israel, Danmark og England holder per tradition med USA.

Forskellen på israelerne og palæstinenserne er, at Israel har et uddannelses-system. De burde vide bedre. Vold avler vold, og de metoder Israel benytter, udklækker endnu flere frivillige til at bekæmpe dem.

Jeg er IKKE interesseret i at araberne overtager Israel. Jeg vil bare have fred uden krig !

du har lært noget dalimill
af rødhætte, men I er jo også to alen ud af et dårligt stykke. leif

Den ukristelige DF præst rodvad
havde i går travl med at kommuner ikke måtte forbedre forholdene for flygtningebørn, han var umenneskeligt kold i røven over at børn bliver brugt til at straffe forældrene.