De Arbejdsløse

De Arbejdsløse Klamme Thomas fra Hadsten
Så er den søren sprødsme gal igen, denne gang med de arbejdsløse. De gider ikke så meget som at lette røven for at gå ud med et par gratis avis. De ligger bare på deres ryg hele dagen og ser Rocky Lake, Opera Winfri og alle de snakkeprogrammer hedder, mens de bare venter på at blive vartet op af samfundet og dets skattebetalende borger. De arbejdsløse får jo i hoved og røv og det er velfærdssamfundets skyld.

Er det sådan et samfund vi vil have? Nej siger jeg og mange andre. Jeg siger end da nej til velfærdssamfundet. Som medlem af den øverste tredjedel af den lavere middelklasse mener jeg at der skal nye og visionære kræfter til. Forstil jer, hvis i vil, at man fjernet det såkaldte ”sikkerhedsnet” også kendt som velfærdssamfundet og åbnet sluseportene mod syd og på den måde skaber en ny underklasse. I takt med at ville importere mere og mere billig arbejdskraft vil løn falde. Det vil betyde at folk som du og jeg vil få til at ansætte folk til de ting vi ikke selv gider at gøre. Så som at gøre rent, lave mad og tørre os bagi.

Nu tænker du sikkert ”hvilken en smuk tanke, men der et problem, nemlig demokratiet.” Dette problem kan løse på to måder. Nr. et ved at man fjerne arbejdernes stemmeret permanent. Nr. to hvis lønniveauet kan presse langt nok ned, ville folk være mere end villig til at sælge deres stemme, for selv den mindste bid brød. Det kan lade sig gøre og må lade sig gøre. Vi vil have en bedre verden, for os, nu og ikke senere. Tak

M.V.H.
Klamme Thomas fra Hadsten
Foreningen for Danskere for Skyhøje Printerpatron Priser (FDSPP)

PS. Jeg lider alvorligt af småkage mangle. Er der nogen der kan hjælpe?

Du har fuldstændig ret Anonym
Jeg mener også at stemmeretten skal begrænses til hvide mandspersoner over 35 år med en årsindkomst på ikke under 600000 kr.

Småkager anonym
Let røven og gå ud og bage dine småkager selv, dovne hund, du vil jo kun nasse, føj skammer du dig ikke???

hvem er klogest?? arbejdssky
mange har regnet den ud + det sorte (hvis du forstår...)

Har du råd til rodvad
at gå med aviser? Du skal lægge cykel til, en til 10.000. Du skal være hurtig for at tjene 50 kroner i timen. Du skal løbe i mange trapper.
Dersom de ledige fik en rimelig tid til tilpasning, og en løn de kunne leve af, ville jeg være enig i kritikken.

det kan ikke uden tøven
det kan ikke betale sig at arbejde. Problemet ligger i dagpengesatsen som er alt for høj i forhold til timelønnen i de lavtlønnede jobs.

Hvem gider arbejde fuldtid for 500 kr mere om måneden?

Hørt Klamme Thomas fra Hadsten
Så er det bedre hvis folk ind sted for bliver tvunget til at arbejde for næsten ingen penge. Så kan de lære det. Velfærdssamfundet har fejl og det er dem "der har mest brug for dets" skylds.

M.V.H.
Klamme Thomas fra Hadsten

Jeg er enig med dig rodvad
timelønnen er alt for lav, men de der vil have udført arbejde mener altid at det er overlevelses satsene der er for høje.

det skal kunne uden tøven
det skal kunne betale sig at arbejde, men det skal også kunne betale sig at tage en uddannelse. Efter min mening er der alt for lidt spredning hele vejen over.