De forlod alt

De forlod alt ftg
De forlod alt og fulgte ham. — Luk. 5:11.

Kom disciplenes hurtige reaktion på Jesu opfordring efter en pludselig indskydelse? Det er ikke sandsynligt! Selvom de vendte tilbage til deres familier og fiskeriet efter deres første møde med Jesus, er der ingen tvivl om at det de havde set og hørt ved den lejlighed, havde efterladt et dybt indtryk i deres hjerter og sind. Og i den tid der var gået siden da — næsten et år — havde de haft rig lejlighed til at tænke dybere over det de havde oplevet. Nu var tiden inde til at træffe en beslutning. Ville de være som den rejsende købmand der blev så begejstret da han havde fundet den uvurderlige perle, at han, som Jesus udtrykte det, „straks“ gjorde det han måtte gøre for at købe perlen? (Matt. 13:46) Ja. Det de havde set og hørt, fyldte deres hjerter med begejstring. De forstod at tiden var inde til handling. Som evangelieberetningerne viser, forlod de derfor straks alt og fulgte Jesus.

Og dem der Ikke forlod alt............................ jalmar
.................(af forskellige årsager), og dermed ikke fulgte Jesus, de var nu allesammen Under SATANS INDFLYDELSE OG HANS VILLIGE HÅNDLANGERE, indtil de opgav og smed alt væk, d.v.s. Hus - Hjem - Familie Ja - bogstavelig talt alt og fulgte Jesus!

Dem der nu af forskellige årsager, måtte holde op at følge Jesus, var nu Verdens værste Pariaer, og var derfor overladt til HÅN OG SPOT for Jesus og hans følge og dømt til evige Løgnere!

Når man ser Jehovas Vidner gør alt for at følge Bibelen til punkt og prikke (undtagen lige de vers der ikke rigtig huer dem), skulle man tro ovenstående stod et eller andet sted i denne Hellige Bog - Men Nej................?

Det er Ikke lykkedes mig at finde sådan et Skrift i Bibelen, der taler om tilgivelse og kærlighed - men hvad fanden jeg har jo heller ikke læst den hele!


jalmar

Så skulle du prøve at læse den... brp unlogged
Markus 11:25 siger:

"Og når I står og beder, så tilgiv hvis I har noget imod nogen..."