De frustrerede unge mennesker på Nørrebro

De frustrerede unge mennesker på Nørrebro demothios
Hehe..

"Frustrerede". :D

Så er det jo iorden. Så må man jo gerne smadre sine omgivelser efter forgodtbefindene. Så er det ok at skide på andres liv og lemmer. Så er det ok at sætte sig over loven. Når man er "frustreret".

En skam dog. Jeg så på TV2 news et interview med et vidne der havde set en ældre dame blive arresteret fordi hun stod i vejen. Den ældre dame havde dog en lille pige med, som politiet lod være tilbage i chok. Det er synd, når sådan noget sker.

Her ser vi jo igen, hvordan det går dem der mener at vold er løsningen på alle problemer. De autonome for tæv (og jeg har INGEN medlidenhed med dem), politiet for sten i hovedet, tilfældige forettninger bliver smadret og uskyldige bliver fanget midt i de frådende horders bestialske vold.

De unge på Nørrebro er værre end Bush. Ingen kompromis. Ingen kommunikation. Kun en sort-hvid verden, hvor "Den Store Fjende" skal smadres-smadres-smadres.


Ak, ja. De stakkels frustrerede unge.

Ja. Den gamle.
De skal bare have lørdagssnold, eller et hus. De udulige forældre der har opdraget de uduelige unger bør betale for det skide hus og lade os andre lidt i fred, så vi kan tage os af de virkelige problemer.

terrorister knaldperlemusling
Det er Terror.

Flovt for deres forældre Demokrat1
Ja, hvor er det flovt for forældrene til de, der er med i krystalaftens-angrebet på butikker mv., at de har svigtet så fatalt i opdragelsen.
Hvis lige netop de forældre havde sat grænser for deres børn, så havde tre betjente nu ikke været alvorligt sårede.

Men sådanne forældre kan sikkert finde nogen andre at skyde skylden på: Pia Kjærsgaard, politiet, jøderne, de kristne, Fogh ... eller nå, nej, det er nok en sammensværgelse ledet af George Bush!

Minder om FCK&BIF lhagdsf5456456
LOOOOOL

rystende dumhed anonym
de tænker ikke på alle de mennesker de skrammer.. nemlig, børn, ældre og dyr.

Tilfældig vold og hærværk har jeg ingen respekt for. Så min opbakning kan de ikke få.

vh anonym

Frustreret steenfynbo
Ja det er da førfærdeligt at disse unge(r) er frustreret, men det giver dem fandme ikke ret til at smide brosten mod politiet, samt ødelægge ting på deres vej gennem byen. Det unge i dag har bare ingen respekt for politiet. Det må være den opdragelse som deres forældre eller mangel på samme har givet dem.

er ganske enig Anonym
i din betragtning, det så nemt at fralægge sig ansvar for opdragelse ved at give samfundet skylden eller andre... til sådanne forældre " tag dog ansvar "

Brostenen Hausser
En brosten er jo et potentielt mordvåben, hvis du rammer en person i skallen med en sådan en, ja så slår du ham ihjel. Det er simpelthen ud over min fatteevne, at disse utilpassede unge virkeligt er villige til, at gøre sig selv til potentielle politimordere for denne sag.
Man burde seriøst overveje om de autonome som kastede stenene burde tiltales for mordforsøg..

Gammel dame Pithler
Ja det var da synd for den lille pige at hun har en så uansvarlig mor der kan finde på at tage hende med hen så de risikere at få en brosten i hovedet og en mor der var så nysgerrig at hun ikke hørte at hun skulle få benene på nakken og komme hjem før hun kom noget til.

Det er en krigszone og går man for langt ftem riskere man at komme til skade hun blev da kun arresteret.

Jeg mener nærmere at den mor burde ha en opsang af rette myndighed eller f. eks af pigens far.

knaldskalder lily the pink
det er hvad I er, sidder på jeres flade røv og dømmer andre mennesker, der tør leve livet, mennesker der lever liver lige her og nu, I er jo pisse misundelige eller også har I helt glemt jeres egen ungdom og jeres egne visioner.
Hvis der var nogen der skulle skydes, var det sgu Jer der har spilt jeres liv i moralske opstød og manglende intelligens, Det er jer der er en skamplet på samfundet, det er jer der er så stok konservative, I minder mig i bund og grund om indre mission.

ååååhhhhh steenfynbo
Du latterlige uvidende fjols, du fatter ikke en klap af hvad det er der sker. Politiet har et job som de skal udøve, men disse unge fjolser de vil bare slås. Alle har ret til at demonstrere, men ingen har ret til at udøve vold og hærværk, mod andre folks egendom.

Og du minder........... Hahahihaha
........os slet og ret om den taber du er.
Dine søde unge mennesker opsøger voldelige konfrontationer, og piver når de får smæk.
Inkonsekvent, uintelligent og ynkværdigt.

Stik dine beskyldninger om småborgerlighed og det der er værre op, hvor der utvivlsomt er god plads.

Get real! Dansker1236
Beretter sgu ikke unge til at skabe sig fordi de mister alt de har som grundsten, der er tusinder af mennesker landet over der får ekspropieret deres hus og hjem, fordi der skal ligge en vej eller andet, ser du dem skabe sig som dem vi har set i KBH i dag????

Nej vel, for de bruger den demokratiske vej og holder sig på den korrekte side af loven.

det hus de holder til i er deres, så er det fint med et ungdomshus, det er bare det at huset ejes af nogen andre og de har et skøde som bevis..

Hvis de unge har et bevis på det er deres hus, så er jeg 100% sikker på at domstolene vil dømme dem til at få huset.

De unge har bare IKKE noget bevis på skrift og derfor er det ud af huset, promfrit!!!