De gule sider er elendige

De gule sider er elendige Moraf
Jeg synes det er fuldstændig ligemeget hvad jeg søger og hvor mange oplysninger jeg har på stedet, så kan de dule sider aldrig finde det. Det er mere reglen end undtagelsen.
Er det bare mig der er uheldig eller er de gule sider på nettet bare elendige ???

DGS er ikke gode Anonym
Jeg har samme erfaringer som du, derfor bruger jeg ikke de gule sider mere. Jeg søger her på Eniro, de er ok gode.

Eniro tinaholdt
Er altid de bedste at søge på ;o)

KRAK er endnu værre... Søgeren...
Gå på KRAK.dk firmasøg og søg på matas i Birkerød. Så kommer Matas i Rønde og Billund frem. Matas i Birkerød kommer først et stykke nede af listen (??)...

Tak Moraf
så er det altså ikke bare mig der har dårlige erfaringer :0) Jeg er imponeret over at man ingenting kan finde på DGS og ej heller KRAK for den sags skyld. Der er faktisk ikke engang nogen grund til at de har de sider på nettet

Krak ruteplan/kort duer ikke Anonym
Jeg skulle til en adresse på fyn, men den ledte mig fuldstændig på afveje... Andre der har dårlige erfaringer med deres ruteplan?

Krak stinker, jeg er helt enig! miss slagelse
Hvor er det skægt du skriver det med Matas/ Birkerød... Jeg skulle finde en restaurant i slagelse... den første er det design firma fra københavn og den næste restaurant ligger i sorø. Der er da vildt irriterende, at der kommer alle mulige andre op end dem man skal bruge!

Jeg har faktisk også været ret heldig når jeg har søgt her på eniros side... Jeg tror sku jeg vælger dem til startside :-)