De har ikke lyst til at arbejde.

De har ikke lyst til at arbejde. mandaabenraa
Det sagde de i radioavisen kl. 17.

Er det noget man selv vælger .

Der er " klappe kassen i" . Man SKAL " stå til råddighed" for arbejdsmarkedet - ellers så er der ingen understøttelse.

Nu må der gøres noget ved ferien , som betales af kommunen.

Jeg kan godt se det er bedre at tage på ferie i et andet land ( dobbelt statsborgerskab) , en at arbejde i Danmark.
Jeg kan godt se at det er mere hyggeligt og afslappende - vi er total til grin - pengene overføres automatisk til bank kontoen uden person kontrol.ellers så kan man ikke være på ferie i et andet land i flere måneder - rockeren som er fængslet i Thailand er også et bevis på , at der er noget helt galt.

Samtidig bliver mange mennesker tvangs aktiveret uden en overenskomst.

Ved ikke hvilke mennesker du snakker om Anonym
Dem jeg kender som er på bistandshjælp får ikke lov til at gå. De kommer i straksarkivering i et eller andet latterligt kursus hvor de har at møde op ellers ryger bistanden. Og det er sgu ikke et kursus som giver arbejde!!

Åbenråmanden/Ikke lyst til at arbejde anonym
Det er ved at være træls at læse dine indlæg, kopi på kopi, forhold dig til virkeligheden, du er lige så dumsmart som Claus Hjort Frederiksen, Jeg er arbejdsløs, er i aktivering d. d. på et sted hvor jeg er glad for at være, arbejder til overenskomstmæssig løn og arbejdsforhold, får fuld pension og personalegoder på lige fod med de fastansatte, jeg er der fordi jeg ønsker at være der, har søgt op mod 300 såkaldte ledige stillinger, mange af arbedsgiverne har end ikke bekræftet at de har modtaget en ansøgning, andre nå den annonce har vi glemt at tage af, men det er jo reklame, når man så ringer og spørger til sin ansøgning får man at vide vi er jo et ungt firma, jeg er selv 56 år, så følg lige med, lige som hjorten heller ikke gør, men det er jo nemt at være klog når man ikke selv sidder midt i roderiet, arbejdsløse er bare noget pak som skal svines til, det er nogle dovne hunde der ikke gider arbejde, luk kassen, o.s.v. Undersøg tingene og kom så med nogle saglige argumenter fra det virkelige liv, ellers LUK spalten.
Hilsen en 56 årig arbejdsløs som er i fornuftig aktivering.